Προς το περιεχόμενο

O/C 1055t & ECS A890GXM-A 890GX Black Series(V1.0)

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι το enter πατησα..και δεν μου εδινε κατι για να το αλλαξω!!1

Το αλλαξα αλλα με τους αριθμούς αμεσως...τα υπόλοιπα που Ειναι όμως..δεν ξέρω που μα βάλω τα βολτ...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρεπει οποσδηποτε να αλλαξεις το 200 σε 286 αλλιος δεν γινεται ! Εκει που εχεις γραψει 1,50 αν βλεπω καλα βαλε κατι παραπανω απο 1,45 δηλαδη ταση στο πυρηνα(cpu voltage)

Δημοσ.

Όπως τα είπε ο ColdFusion στο ποστ #17 είναι θα βάλεις το cpu voltage το πολύ στο 1,45v για να μην σου μείνει ο επεξεργαστής στα χεριά

Δημοσ.

λοιπον παιδια καθησα και τραβηξα φωτο απο το section που ειναι για το oc..γιατι τα ανεβασα και δεν μου ανοιγε..οποτε για να μην κανω καμια ζημια κοιταξτε και αν μπορειτε πειτε μου...:

εδω γυρισα το cpu frequency ctrl σε manual για να μπορεσω να το πειραξω

img0275zd.th.jpg

εδω ειναι το nb frequency που μου ειχατε πει να το παω 2574..αλλα πως δεν ξeρω!!:D

img0281qh.th.jpg

εδω ειναι το ht frequency Που μου ειπατε να το παω 2002...αλλα παλι δεν ξερω γιατι δεν μου τα βγαζει οπως μου τα λετε..

img0277x.th.jpg

εδω ειναι το cpu voltage που δεν εχει 1,48..αρα λογικα το παω στο 1,50

img0283yz.th.jpg

και τελος αυτο ειναι το nb voltage που το εχει σε Millivolt και δεν ξερω καν πως ειναι το 1,29

img0279f.th.jpg

αυτα!!!σορρυ που σας εχω πρηξει...το cpu/ht referance clock Μπορω να το ανεβασω τελικα στα 286..και οι μνημες τρεχουν στα 8-8-8-24(για τις μνημες δεν μου εχει να αλλαξω τα volt) αλλα λειτουργουν με αυτα τα Timings...

Δημοσ.

Ανεβάσεις το bus από τα 200 -> 286 θα έχεις

ΝΒ freq από 2000 (200Χ10) θέλεις -> 2574 (286Χ9)

ΗΤ freq από 2000 (200Χ10) θέλεις -> 2002 (286Χ7)

αν στις δύο πρώτες φωτο δεν αλλάζουν τα νούμερα όταν βάλεις το 286 τότε απλά σου τα υπολογίζει με βάση το 200 (οπότε οι επιλογές τότε θα είναι 1800 και 1400 αντίστοιχα).

Μάλλον η μητρική δεν σε αφήνει να δώσεις ρεύμα στο cpu_nb οπότε το ~1.29 θα το βάλεις στο ΝΒ/ΗΤ voltage που βλέπω στην τέταρτη εικόνα.

Η τάση για τις μνήμες είναι το DIMM voltage.

Δημοσ.

Η μητρικη σου εχει αλλεργια με το overclock ελπιζω να σταθεις τυχερος αν και θεωρω λιγο δυσκολο να φτασεις τα 4ghz .......

Ελπιζω να εχεις καλα νεα ...........

Δημοσ.

μπορει σας παρακαλω καποιος απο εσας να ριξει μια ματια στο βιντεο αυτο το οποιο ειναι review Του Bios της μητρικης μου και να μου πει τι ακριβως τιμες να βαλω?ας τον παμε και στα 3,6 δεν με πειραζει...δειχνει αναλυτικα το bios και εκει που εχει τα mv που με εχουν μπερδεψει...εδω ειναι το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=wQ6up-lq8Oc

Μια τελευταια προσπαθεια γιατι εχω ξενερωσει και σας εχω κουρασει κ εσας!!!

Δημοσ.

μ@αλακισμενη μητρικη :mad:

πως αλλαζεις τη συχνοτητα στις μνημες

1. πατας M.I.B III(MB intelligent bios iii)

2. Στο πεδιο memοry configuration -> πατα enter

3. Στο πεδιο memory clock mode απο απο auto καντο manual

4. Στο πεδιο memclock value πατας enter για να αλλαξεις τηην τιμη και βαλτο στα 667 mhz

5.αλλαζεις μονο τα cas latency(cl) σε 7

trcd σε 7

trp 7

tras 24

τα αλλα τα αφηνεις ολα σε auto .....

b11_thumb.jpg

πατησε esc και επιστρεφεις στο πρωτο menu M.I.B III(MB intelligent bios iii)

b10_thumb.jpg

cpu frenquency ctrl απο auto ->manual

cpu frenquency x14

auto detect dimm-->αστο στο auto

spread spectrum --->απο enebled καντο dsibled

cpu voltage 1.45 volt

NB frenquency X9=2322 mhz

HT frenquency x8=2064 mhz

cpu/ht reference clock απο 200 -->258

cpi voltage disabled

Dimm voltage disabled

nb/ht voltage disabled

SB voltage disabled

Sideport disabled

Στο τελος πατησε F10 και στην ερωτηση πατα yes και μετα enter για να κανεις save.......

Καλη τυχηB)

Δημοσ.

βασικα νομιζω πως τα 4 δεν παιζει να παει!!αν και με τα settings που δινεις ακριβως δεν εχω δοκιμασει..αν δεν τα παρει και τωρα πες μου αν ειναι ευκολο για τα 3.6...δεν με χαλανε!!εν τω μεταξυ οι μνημες μου ειναι 1600αρες να τις βαλω να παιξουν στα 1333 με 7-7-7-24?τωρα τις εχω στα 1600 με 8-8-8-24..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...