Προς το περιεχόμενο

3x raid 0 samsung spinpoint f3 500gb

error77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν πεφτουν οι αποδοσεις του δισκου.τα windows γινονται μπαχαλο.αν ο καθενας περναει 100 πραγματα στο pc του λογικο ειναι να σουρνεται.και μενα στο λαπτοπ που ειμαι τωρα εχει φορτωθει απειρα πργραμματα.2 χρονια χωρις format ισως.λογικο ειναι να πηγαινει αργα.δεν φταιει ο μηχανικος για αυτο.στο παλιο pc Που το ειχα προσεγμενο και δεν περνουσα οτι εβρισκα δεν βλεπω διαφορα μεγαλη μεταξυ του δικου μου με μηχανικο raid και του bro με raid 0 me ssd.windows φορτωματα κτλ σχεδον το ιδιο.ιδιο board cpu κτλ. αν το Pc ειναι με ενα giga μνημη και 100 εικονιδια κατω δεξια στην ωρα λογικο ειναι να κανει 2 λεπτα για 5 προγραμματα.

(Και) εκεί έρχονται να βοηθήσουν οι SSD. Τα Win7 τα χω >1.5 χρόνο. Δε θες να ξέρεις πόσα χαζοπρογράμματα έχω εγκαταστήσει & απεγκαταστήσει, τι τρέχει στο system tray και πόσα widgets είναι ανοιχτά στο desktop. Κι όμως είναι σα να τα εγκατέστησα χθες. Δεν έχω δει το «γέρασμα» της εγκατάστασης που παρατηρούσα σε pc με WinXP & μηχανικούς τα προηγούμενα χρόνια (που παρεμπιπτόντως τα πρόσεχα και περισσότερο).

Να μην παρεξηγηθώ, είμαι κι εγώ τις άποψης ότι ο καθένας με τις επιλογές του & το πορτοφόλι του.

Δημοσ.

@poulinos Πήγαινε κλείστα να μην ανοίγουν στο startup.

Πίνακας ελέγχου,εργαλεία διαχείρισης,παράμετροι συστήματος,καρτέλα εκκίνηση στοιχείων,ξετικάρεις τα άχρηστα και εφαρμογή,reboot.

Δημοσ.

με ενα ghost στον δισκο καθε 2-3 μηνες εχω κανει μια επαναφορα σε 10 λεπτα και ειμαι οκ.ειναι και αυτο μια λυση.δεν υπηρχε περιπτωση ακομα και μισο προγραμμα να μην ειχα βαλει να αφησω pc 1,5 χρονο χωρις format.το παρον laptop εξαιρειται.

με ενα ghost στον δισκο καθε 2-3 μηνες εχω κανει μια επαναφορα σε 10 λεπτα και ειμαι οκ.ειναι και αυτο μια λυση.δεν υπηρχε περιπτωση ακομα και μισο προγραμμα να μην ειχα βαλει να αφησω pc 1,5 χρονο χωρις format.το παρον laptop εξαιρειται.

@poulinos Πήγαινε κλείστα να μην ανοίγουν στο startup.

Πίνακας ελέγχου,εργαλεία διαχείρισης,παράμετροι συστήματος,καρτέλα εκκίνηση στοιχείων,ξετικάρεις τα άχρηστα και εφαρμογή,reboot.

εχω κοψει καποια απλα για το λαπτοπτα 10 ισως seconds παραπανω δεν με νοιαζει.το εχω για δουλεια οποτε οκ.αν ειναι καποια στιγμη θα φαει πληρες format να ερθει στα ισα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...