MacPhisto Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 α ναι;;;; τοσο ομορφα;;; και ψαχνω να πουλησω την 42αρα LG μου.... αθανατο πλαισιο...αθανατο...
efo355 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μάλιστα τα γνωστά του Πλαισίου έχουμε πάλι; Γενικά πάντως παιδιά με τις πλάσμα μη το σκέφτεστε είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα!
king2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Με ΔΥΟ 42αρες πλασμα (panasonic) στο σπιτι εχω συνολικη καταναλωση με κουζινες, φωτα, λιγο aircondition, 2μετρο ψυγειοκαταψυκτη και αλλον ενα μεγαλο καταψυκτη, 1-2 pc 24/7, και τα λοιπα, 800-900ΚWh το τετραμηνο. Η μια TV παιζει 5-6 ωρες την ημερα, η αλλη καπου 1 ωρα. Contrast στο minimum το βραδυ που και παλι ειναι πολυ, στην μεση το μεσημερι. Μετρημενες οι Plasma μου στο μινιμουμ η αντιθεση καινει 120W. Σε σκοτεινες σκηνες πεφτει 60-70Watt οση ωρα ειναι η σκοτεινη σκηνη, οχι nsec! Δεν κανει την διαφορα η τηλεοραση, πριν 3 χρονια (πριν παρω τις πλασμα) ειχα μονο μια 32αρα lcd (100w ετρωγε) και παλι τα ιδια KWh ειχα ανα τετραμηνο. Αλλαξα λαμπες σε ολο το σπιτι και ειμαι με τις 2 πλασμα στα ιδια και πιο κατω καποιες φορες. "Πρασινος" φωτισμος, "πρασινα" τα pc μου, το router και ολα οσα μπορω τα "πρασινισα" εδω και 5-6 χρονια σιγα σιγα! 800-900 το τετράμηνο καλά είσαι.Αν και μου φάνηκαν υπερβολικά λίγα.Μπας και είναι 1600-1800 το τετράμηνο?Εγώ με το που άλλαξα τα φώτα(πρίξιμο που αργούνε να δώσουν φώς πάντως) κατευθείαν 100 ευρό κάτω ο λογοριασμός.Αλλά και πάλι στις 1700 μονάδες το τετράμηνο σταθερά είμαστε.Καλοκαίρια πάει και 2100 με 24άρι air και θερμοσίφωνες.Και πριν πάρω plasma πάντως πάλι τόσο είχαμε.
Dannie Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 800-900 το τετράμηνο καλά είσαι.Αν και μου φάνηκαν υπερβολικά λίγα.Μπας και είναι 1600-1800 το τετράμηνο?Εγώ με το που άλλαξα τα φώτα(πρίξιμο που αργούνε να δώσουν φώς πάντως) κατευθείαν 100 ευρό κάτω ο λογοριασμός.Αλλά και πάλι στις 1700 μονάδες το τετράμηνο σταθερά είμαστε.Καλοκαίρια πάει και 2100 με 24άρι air και θερμοσίφωνες.Και πριν πάρω plasma πάντως πάλι τόσο είχαμε. Παντως αυτες οι οικονομικες λαμπες θα κανουν μεγαλη ζημια στην χωρα....!!! Ποσοι ξερουν οτι δεν κανει να τις πετας στα σκουπιδια? Ποσοι ξερουν οτι εχουν υδραγυρο+ αλλα κερατα?? Προσοχη μην σας σπασουν εχουν βγει οδηγιες...!!! α ναι;;;; τοσο ομορφα;;; και ψαχνω να πουλησω την 42αρα LG μου.... αθανατο πλαισιο...αθανατο... Δεν ησουν ευχαριστημενος??
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 800-900 το τετραμηνο. Θερμοσιφωνες δεν εχω - εχω ηλιακους και boiler. Aircon ενα 12αρι και ενα 9αρι... Καλοκαιρι μπορει να παω και 1000max...
king2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Παντως αυτες οι οικονομικες λαμπες θα κανουν μεγαλη ζημια στην χωρα....!!! Ποσοι ξερουν οτι δεν κανει να τις πετας στα σκουπιδια? Ποσοι ξερουν οτι εχουν υδραγυρο+ αλλα κερατα?? Προσοχη μην σας σπασουν εχουν βγει οδηγιες...!!! Δεν νομίζω κάποιος που χρησιμοποιεί τέτοιες λάμπες να μην ξέρει ότι δεν πρέπει να τις πετάει στα σκουπίδια.Αλλά έχουν μεγάλη διαρκεια και δεν καίγονται εύκολα. 800-900 το τετραμηνο. Θερμοσιφωνες δεν εχω - εχω ηλιακους και boiler. Aircon ενα 12αρι και ενα 9αρι... Καλοκαιρι μπορει να παω και 1000max... Boiler το χειμώνα ναι και εμεις για αυτό το καλοκαίρι πάει στο θεό το ρεύμα(άτιμος θερμοσίφωνας)Eίναι και πόσα άτομα είστε στο σπίτι έτσι.Αλλο 2 άλλο 4 άλλο 6.Τώρα στο θέμα μας πριν με μια 28αρα crt Normende που είχα μετρήσει έκαιγε τα κέρατα της.Η 42άρα μέσο όρο βγαίνει 150-180 watt σε φωτεινές σκηνές και με αντίθεση 43.Η 60άρα της Lg το πολύ 250 παραπάνω δεν πρόκειται να κάψει εκτός και αν βάλεις full αντιθέση και ανεβάσεις φωτεινότητα.
MacPhisto Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 "Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο" αυτο ηταν...οσοι προλαβαν.... κλασσικο ΠΛΑΙΣΙΟ.....2-3 κομματια θα εφεραν...εκτος αν εν μεσω κρισης βρεθηκαν τοοοοοοοοοοσοι να δωσουν 1150 euro για τηλεοραση....
gregdel Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Με ΔΥΟ 42αρες πλασμα (panasonic) στο σπιτι εχω συνολικη καταναλωση με κουζινες, φωτα, λιγο aircondition, 2μετρο ψυγειοκαταψυκτη και αλλον ενα μεγαλο καταψυκτη, 1-2 pc 24/7, και τα λοιπα, 800-900ΚWh το τετραμηνο. Η μια TV παιζει 5-6 ωρες την ημερα, η αλλη καπου 1 ωρα. Contrast στο minimum το βραδυ που και παλι ειναι πολυ, στην μεση το μεσημερι. Μετρημενες οι Plasma μου στο μινιμουμ η αντιθεση καινει 120W. Σε σκοτεινες σκηνες πεφτει 60-70Watt οση ωρα ειναι η σκοτεινη σκηνη, οχι nsec! Δεν κανει την διαφορα η τηλεοραση, πριν 3 χρονια (πριν παρω τις πλασμα) ειχα μονο μια 32αρα lcd (100w ετρωγε) και παλι τα ιδια KWh ειχα ανα τετραμηνο. Αλλαξα λαμπες σε ολο το σπιτι και ειμαι με τις 2 πλασμα στα ιδια και πιο κατω καποιες φορες. "Πρασινος" φωτισμος, "πρασινα" τα pc μου, το router και ολα οσα μπορω τα "πρασινισα" εδω και 5-6 χρονια σιγα σιγα! Με κάνει εντύπωση η χαμηλή σου κατανάλωση... βέβαια εμένα είναι 2 σπίτια ενωμένα και εξαιρώντας τα air-con, καθώς και κουζίνα, θερμοσίφωνα που δεν έχω (λόγω αερίου) η κατανάλωση μου δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από τις 1500KWh!... Βέβαια είμαστε και 4 άτομα σπίτι και έχω και 1-2 φωτιστικά πολύ φαγανά!
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Με κάνει εντύπωση η χαμηλή σου κατανάλωση... βέβαια εμένα είναι 2 σπίτια ενωμένα και εξαιρώντας τα air-con, καθώς και κουζίνα, θερμοσίφωνα που δεν έχω (λόγω αερίου) η κατανάλωση μου δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από τις 1500KWh!... Βέβαια είμαστε και 4 άτομα σπίτι και έχω και 1-2 φωτιστικά πολύ φαγανά! Την ψαχνω πολυ με το θεμα καταναλωση. Αν δω πχ κατι που σε standby τρωει πανω απο 4-5-6 watt, η φευγει, ή αν ειναι κατι που δεν χρησιμοποιειται συχνα μπορει να το κρατησω και να το βαλω σε πολυμπριζο ωστε να κλεινει οταν δεν δουλευει. Τα μονιμα (24/7/365) μικρα φορτια ειναι πολυ σημαντικα. Αλλο παραδειγμα, το "νεο" μου ρουτερ εχει καταναλωση 5Watts ενω το προηγουμενο που ειχα μεχρι πριν 6 μηνες ηταν στα 15Watts! Το pc τετραπυρηνο 3.2GHz με onboard GPU Amd HD4250 και 4GB/1600Mhz ram, παιζει undervolted/underclocked στο 1.6Ghz με 36watt idle/ 44W full load, εκτος αν θελω να κανω κατι που θελει δυναμη οποτε ανεβαζω στα 3.2Ghz με 46W idle / 90W full load. Πολυ σημαντικο, μεγαλο οφελος απο ενα καλοσεταρισμενο πρασινο pc... Μια διαφορα των 60Watt στην καταναλωση του ειναι 1,5KWh την ημερα = 180KWh το τετραμηνο λιγοτερα Επισης λαμπα πυρακτωσεως δεν υπαρχει καμια. Ολα οσα εχω κανει, απο "λιγο" ή "πολυ" το καθενα, μαζευεται μια μεγαλη διαφορα... Ολα αυτα κυριως απο οικολογικη ευαισθησια και δευτερευοντως για τη ΔΕΗ...
deadp Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καλή προσφορά κι εδώ ή όχι; http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/tileoraseis/panasonic-tx-p50c2e-50-intson/prod1012550pp/http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/tileoraseis/panasonic-tx-p50c2e-50-intson/prod1012550pp/
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καλή προσφορά κι εδώ ή όχι; http://www.getitnow..../prod1012550pp/ Οι πιο ακριβοι ειναι στο getit! (20% πανω - 150 ευρω) http://www.skroutz.g...eyphrase=P50C2E Χμ, εχει δωρο και το Wii, δηλαδη το πληρωνεις ολοκληρο... Δεν αποτελει προσφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.