gnsX Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 κυρίως παράγουν κέρδος για τη τσέπη τους και πετάνε και ένα ξεροκόματο στους υπάλληλους, αν καταργηθεί το κοινωνικό κράτος οι οικονομικά ασθενέστεροι τελειώσανε,δεν έχουνε χρήματα ούτε για περίθαλψη ούτε για παιδεία. στον ιδιωτικό το ξεροκόματο το πετάνε απο την τσέπη τους σε υπαλλήλους που δουλεύουν στο δημόσιο το χαβιάρι το πετάμε απο την τσέπη μας σε υπαλλήλους που δεν δουλεύουν
ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 στον ιδιωτικό το ξεροκόματο το πετάνε απο την τσέπη τους σε υπαλλήλους που δουλεύουν στο δημόσιο το χαβιάρι το πετάμε απο την τσέπη μας σε υπαλλήλους που δεν δουλεύουν Οπότε η λύση είναι να γίνουν τα πάντα ιδιωτικά έτσι ώστε ΟΛΟΙ να τρώμε το ξεροκόμματο. Αν δεν το πήρες χαμπάρι...το χαβιάρι των Δ.Υ. επιστρέφει πίσω σε εμάς...γιατί το συγκεκριμένο χαβιάρι το ξαναδιοχευτεύουν στην αγορά κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τώρα που το 30% (ο μισθός που κόψανε) που δίνουμε ΕΜΕΙΣ πηγαίνει σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕσ αντί για τους Δ.Υ. οι οποίοι θα τα ξαναεπέστρεφαν...είναι καλύτερα;
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 στον ιδιωτικό το ξεροκόματο το πετάνε απο την τσέπη τους σε υπαλλήλους που δουλεύουν στο δημόσιο το χαβιάρι το πετάμε απο την τσέπη μας σε υπαλλήλους που δεν δουλεύουν ακριβως αυτο.τιποτα αλλο. Οπότε η λύση είναι να γίνουν τα πάντα ιδιωτικά έτσι ώστε ΟΛΟΙ να τρώμε το ξεροκόμματο. Αν δεν το πήρες χαμπάρι...το χαβιάρι των Δ.Υ. επιστρέφει πίσω σε εμάς...γιατί το συγκεκριμένο χαβιάρι το ξαναδιοχευτεύουν στην αγορά κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τώρα που το 30% (ο μισθός που κόψανε) που δίνουμε ΕΜΕΙΣ πηγαίνει σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕσ αντί για τους Δ.Υ. οι οποίοι θα τα ξαναεπέστρεφαν...είναι καλύτερα; dont tell me.δημοσιος; και σιγουρα κομματικοποιημενος. θαρθει η ωρα σας,η αρχη του τελους ξεκινησε..
pappous_soulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 στον ιδιωτικό το ξεροκόματο το πετάνε απο την τσέπη τους σε υπαλλήλους που δουλεύουν στο δημόσιο το χαβιάρι το πετάμε απο την τσέπη μας σε υπαλλήλους που δεν δουλεύουν Βλέπεις δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση, οπότε διαλέγουμε μια απ'τις δυο και ο θεός βοηθός. Το λύσαμε κι αυτό.
gnsX Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Βλέπεις δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση, οπότε διαλέγουμε μια απ'τις δυο και ο θεός βοηθός. Το λύσαμε κι αυτό. Πως δεν υπάρχει;Λέγεται αξιολόγηση και κρίση για ΟΛΟΥΣ τους δημόσιους,όχι βρήκα,έπιασα τη θέση και σας γράφω στα @@ μου όπως σήμερα.Δεν είμαι κατά του δημοσίου,είμαι κατά του σημερινού δημοσίου.Κατάργηση της νομιμότητας λοιπόν. Α και να μη ξεχάσω,προσαρμογή των μισθών τους σύμφωνα με την παραγωγικότητα τους και κόψιμο προκλητικών επιδομάτων όως επίδομα έγκαιρης προσελευης,προθέρμανσης αυτοκινήτου κ.α τραγικά. Αλλά εδώ δεν απολύσαν αυτούς που υποτίθεται ότι πουλάγαν χαλιά αλλά ούτε και τους "ταιριαστές" καθρεφτών λεοφωρείων που είναι περίπου 60 Όσο για την "ανακύκλωση" του ZAKKWYLDE να ρωτήσω.Πόσους δημοσίους έχει η Ελλάδα και πόσους θα έπρεπε να έχει;Για πες την αναλογία δημοσίος υπάλληλος ανα κάτοικο να γελάσουμε
pappous_soulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πως δεν υπάρχει;Λέγεται αξιολόγηση και κρίση για ΟΛΟΥΣ τους δημόσιους,όχι βρήκα,έπιασα τη θέση και σας γράφω στα @@ μου όπως σήμερα.Δεν είμαι κατά του δημοσίου,είμαι κατά του σημερινού δημοσίου.Κατάργηση της νομιμότητας λοιπόν. Α και να μη ξεχάσω,προσαρμογή των μισθών τους σύμφωνα με την παραγωγικότητα τους και κόψιμο προκλητικών επιδομάτων όως επίδομα έγκαιρης προσελευης,προθέρμανσης αυτοκινήτου κ.α τραγικά. Αλλά εδώ δεν απολύσαν αυτούς που υποτίθεται ότι πουλάγαν χαλιά αλλά ούτε και τους "ταιριαστές" καθρεφτών λεοφωρείων που είναι περίπου 60 Άρα συμφωνούμε πως η ιδιωτικοποίηση των πάντων δεν είναι η λύση στο πρόβλημα. Το θέμα είναι πως μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο θα τα'χουμε ξεπουλήσει όλα.
rikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μα καλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν οτι η ιδιωτικοποίηση του δημοσίου θα μας σώσει? Έλεος...από την άλλη μπορεί να είναι 15 χρονα οπότε απλά "έλεος"
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 στην περιπτωση του ελληνικου δημοσιου αξιζει μια δοκιμη. γιατι οχι;
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Η περιπτωση του ελληνικου δημοσιου και γενικοτερα της χωρας δεν αντεχει αλλες δοκιμες.Ριζικες αλλαγες θελουμε οχι ξεπουλημα. Οριστικη λυση πρεπει να βρεθει τωρα ετσι οπως τα εχουνε κανει οι $#%^$^# αντε να μην πω τιποτα πιο βαρυ.
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ε μια ακομα δοκιμη την αντεχει ανετα. ας κανουμε και μια ιδιωτικοποίηση και βλεπουμε αν πιανει η οχι.
Critter Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά για να καταλάβω δλδ, οι ΔΥ φταίνε που τόσα χρόνια οι διαχειριστές του δημοσίου δεν τους τραβάνε τα χαλινάρια αλλα αντιθέτως τους τα χαλαρώνουν για να ενισχύσουν τις πελατειακές τους σχέσεις? Σε μια επιχείριση αν επικρατεί αναρχια και ο καθένας κάνει το δικό του, φταίνε οι υπάλληλοι ή ο διευθυντής-ιδιοκτήτης? Στοιχειώδεις νόμοι του management ορίζουν οτι φταίει ο διευθυντης που τους προσέλαβε και τους οργάνωσε. Καταλαβαίνετε οτι τα βάζετε με λάθος φταίχτη ή απλα αναπαράγετε αυτά που λέει το Mega? Και εν πάσει περιπτώσει αν αντιλαμβάνεστε οτι φταίει ο "διευθυντής" (λυπαμαι πολύ αν δεν το καταλαβαίνετε), γιατι δεν απαιτείτε απο τον διευθυντή να διαχειρίστει επιτέλους σωστα την "επιχείριση" του δημοσίου ώστε να υπάρχουν οι απαραίτητες κοινωνικές ισορροπίες και παροχές, που ο ιδιωτικός τομέας καταβαραθρώνει μέσω της μείωσης του κόστους εργασίας και της μεγιστοποίησης του κέρδους? Αλήθεια μπορεί κάποιος απο εσάς, που ισχυρίζεστε, οτι η full ιδιωτικοποιήσεις θα λύσουν το πρόβλημα, να μας παρουσιάσει μια τεκμηριωμένη οικονομικά απάντηση που να συνδέει τις ιδιωτικοποιήσεις με την αύξηση της κοινωνικής ευημερίας? Εγώ εχω τεκμηριώσει όλα όσα έχω πει. Οι περισσότεροι απο εσας γράφουν "666 οι ΔΥ και ζήτω ο ιδιωτικός τομέας με 0 επιχειρήματα". Και επαναλαμβάνω οτι άκρως καπιταλιστικά κράτη που εχουν ιδιωτικοποιήσει τα πάντα όπως οι ΗΠΑ, βρίσκονται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία με τεράστια χρέη. Έχουμε παγκόσμιο πρόβλημα φαυλότητας και αδιεξόδων του συστήματος και όχι ιδιωτικου ή δημόσιου τομέα. Βλέπετε πολύ επιφανειακά τα πραγματα. Ασχοληθείτε λίγο με το θέμα χωρίς κομματικά πάθη και οικογενειακες παραδόσεις. Ξεφύγετε λίγο απο τις γαμωνοοτροπίες του παρελθόντος με τους χρωματισμους τον απόψεων σας. Δείτε τα πραγματα αντικειμενικά χωρίς κομματικά γυαλιά.
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 η ελλειψη σοβαρης διαχειρισης των ΔΥ ειναι η μια οψη του προβληματος.Η αλλη ειναι η αχρειαστη πλειονοτητα τους.Οταν γινει ιδιωτικοποιηση ειναι αυτονοητο οτι εκτος του οτι θα σφιξουν τα λουρια,θα απολυθουν και μερικες δεκαδες χιλιαδες "εργαζομενοι". Αλήθεια μπορεί κάποιος απο εσάς, που ισχυρίζεστε, οτι η full ιδιωτικοποιήσεις θα λύσουν το πρόβλημα, να μας παρουσιάσει μια τεκμηριωμένη οικονομικά απάντηση που να συνδέει τις ιδιωτικοποιήσεις με την αύξηση της κοινωνικής ευημερίας? παρε το αμαξι σου και τραβα μια βολτα στην αττικη οδο.Παρατηρησε τους δρομους σε τι αψογη κατασταση ειναι.τα λουλουδια που ειναι φυτεμενα.τις ηλεκτρονικες πινακιδες και τους αεραγωγους/φωτα στα τουνελ να δουλευουν απροβληματιστα 24/7. τις παντα ευδιακριτες και καλοσυντηρημενες πινακιδες και οδικες γραμμες.το γεγονος οτι πρωι-βραδυ θα δεις υπαλληλους να κανουν συντηρηση και καθαριοτητα στους δρομους.εχω δει 4 η ωρα το πρωι συνεργειο να εχει κλεισει λωριδα στην αττικη για να κανει καποια επισκευη. μετα βγες απο την αττικη και μπες σε ενα δημοσιο δρομο,μια μεγαλη λεωφορο οπως την Μεσογειων.Και προσεξε σε τι κατασταση ειναι ο δρομος με τις απειρες λακουβες.τις φαγωμενες μπαρες και τις ξεθωριασμενες οδικες γραμμες.τα ξεραμενα λουλουδια επειδη δεν πηγε καποιος να τα ποτισει.τα φαναρια που δεν λειτουργουν,τις ηλεκτρονικες πινακιδες που δεν εχουν ολοκληρωθει ακομα.τα σκοτωμενα ζωα που ειναι παρατημενα στον δρομο για μερες. 1-0. η σειρα σου.
slygeo87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Έχω μια απορία. Πόσους δημοσίους υπαλλήλους χρειάζεται η χώρα μας και πόσους έχει;
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 oσοι χρειαζονται για να βγει στην εξουσια ενα κομμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.