Προς το περιεχόμενο

Network manager?!

ntellos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν έχεις laptop κλείσε το wireless από το διακόπτη που έχει πάνω του το laptop

έχω το amilo pi3560 που το έχει με συντόμευσή fn το wirless ή οποία δεν λειτουργεί.

Fur_fun: ρώτησα στο openfest στον πάγκο της ubuntu και φάνηκε να ξέρω περισσότερα από αυτούς ahhaha

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το tip είναι παρμένο από το ubuntu forums και δε το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, από ότι λένε κάνει τη δουλειά του.

πήγαινε στο System>Preferences>Startup Applications

πάτα add

δώσε του ένα όνομα που θες και στο command box βάλε

>dbus-send --system --type=method_call --dest=org.freedesktop.NetworkManager /org/freedesktop/NetworkManager org.freedesktop.DBus.Properties.Set string:org.freedesktop.NetworkManager string:WirelessEnabled variant:boolean:false

ξαναπάτα add για να σωθεί και κάνε επανεκκίνηση

είναι το #7 post

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1407129

Αυτό το tip είναι παρμένο από το ubuntu forums και δε το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, από ότι λένε κάνει τη δουλειά του.

πήγαινε στο System>Preferences>Startup Applications

πάτα add

δώσε του ένα όνομα που θες και στο command box βάλε

>dbus-send --system --type=method_call --dest=org.freedesktop.NetworkManager /org/freedesktop/NetworkManager org.freedesktop.DBus.Properties.Set string:org.freedesktop.NetworkManager string:WirelessEnabled variant:boolean:false

ξαναπάτα add για να σωθεί και κάνε επανεκκίνηση

είναι το #7 post

http://ubuntuforums....d.php?t=1407129

Ευχαριστώ, λειτουργεί σαν εντολή(κλελινει το ασύρματο), αλλά αναρωτιέμαι αν αποτελεί σωστή λύση, καθώς δεν ξερω τι καθορίζει την σειρά των startup εντολών. Που ξέρω εγώ αν δεν θα τρέξει πρώτα την εντολή του disable και μετά θα ανοίξει τον networkmanager

Tέσπα θα την χρησιμοποιήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...