Προς το περιεχόμενο

το λαπτοπ κλείνει χωρίς λόγο πολλές φορές τα βράδια ...

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω ενα μυστηριο προβλημα. μετα απο φορματ σε windows 7 64bit ενω εχω απενεργοποιηση την απενεργοποιηση οθονης το suspend sleep και ολα τα συναφει και με μπαταρια και χωρις μπαταρια στο λαπτοπ. οταν το αφηνω το βραδυ ανοιχτο να κανει το οτιδηποτε η να μενει ετσι απλα ανοικτο οταν ξυπνω πολλες φορες το λαπτοπ μου εχει κλεισει. οταν το ξαναανοιγω κανει συνεχιση των windows γιατι? ειναι μονιμος στο ρευμα ... το μονο που μπορω να αναφερω ειναι οτι η μπαταρια του ειναι 3 χρονων ειναι για αντικατασταση, αφετερου κραταει κανα 15το με μπαταρια. αλλα ειναι στο ρευμα μονιμα ... οταν το χρησιμοποιώ κατα την διαρκεια της ημερας ποτε δε μου εχει συμβει κατι μονο οταν ξυπναω πολλες φορες. αυτο. το ρευμα δε πευτει ... τσεκαρισμενο ουτε ειμαι πανω σε Ups κτλ σε πολυμπριζο ασφαλειας ειναι το λαπτοπ ... τι εχετε να πειτε? περιεργα προγραμματα δεν εχω βαλει.

* αναφερω πως πριν αρκετους μηνες το εχω ξεσκονισει μεσα δε παιζει προβλημα θερμοκρασιας δουλευει αθορυβα με centrino 2duo επεξεργαστη

Δημοσ.

Εννοεις οτι οταν το ξανανοιξεις , συνεχιζει κανονικα απο τα Windows?

Αν ναι τοτε δεν ειναι θεμα μπαταριας.. Λεγεται Hilbernate.. Ολως τυχαιως και το δικο μου dekstop μετα απο φορματ σε επισης Win 7 64bit , το κανει μετα απο λιγα λεπτα αμα το αφησω ανενεργο..

Για να το απενεργοποιησεις ακολουθησε τα παρακατω βηματα:

1. Open Command Prompt (Start>Run>Cmd) .

2. In the elevated command prompt, type powercfg -h off and press Enter .

3. Open Power Options.

4. Press Change Plan Settings .

5. Turn Off The Display > Never

Put The Computer To Sleep > Never.

6. Click on OK .

7. Close the elevated command prompt.

Εdit: Αλλαξα λιγο τα βηματα για να γινουν λιγο πιο ευνοητα...

Δημοσ.

ενταξει πες τα οπως θες δεν ειμαι πρωταρης. προφανος το hibernate δε φαινεται στις ρυθμισεις ρευματος στον πινακα ελεγχου και ειναι ενεργοποιημενο θα το τσεκαρω αλλα για να σιγουρευτω αυτο που θα δω οτι πριν ηταν ενεργοποιημενο; ολα αυτα οταν παω σπιτι γαιτι τωρα δεν ειμαι. ευχαριστω ....

Δημοσ.

Λογικά εαν το έχεις στην πρίζα με τη μπαταρία έχει κάποιο κύκλωμα προστασίας (η μπαταρία) που διακόπτει την τροφοδοσία.

Μου τό έκανε και εμένα ένα παλιό HP που είχα με μπαταρία που ήταν στα τελευταία της.

Δικίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να το έχεις στην πρίζα σκέτο.Πιστεύω δεν θα σου σβήσει έτσι.

Καλού κακού έλεγξέ το καθόλη τη διάρκεια της μέρας για θερμοκρασίες μήπως σου ανεβάζει ο επεξεργαστής και κλείνει λόγω προστασίας.

Αν σηκώνει ο επεξεργαστής θερμοκρασία άνοιξέ το και άλλαξέ του την πάστα.Θα έχει ξεραθεί μετά από 3 χρόνια οπότε θα θέλει άλλαγμα

Δημοσ.

Λογικά εαν το έχεις στην πρίζα με τη μπαταρία έχει κάποιο κύκλωμα προστασίας (η μπαταρία) που διακόπτει την τροφοδοσία.

Μου τό έκανε και εμένα ένα παλιό HP που είχα με μπαταρία που ήταν στα τελευταία της.

Δικίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να το έχεις στην πρίζα σκέτο.Πιστεύω δεν θα σου σβήσει έτσι.

Καλού κακού έλεγξέ το καθόλη τη διάρκεια της μέρας για θερμοκρασίες μήπως σου ανεβάζει ο επεξεργαστής και κλείνει λόγω προστασίας.

Αν σηκώνει ο επεξεργαστής θερμοκρασία άνοιξέ το και άλλαξέ του την πάστα.Θα έχει ξεραθεί μετά από 3 χρόνια οπότε θα θέλει άλλαγμα

μη λεμε τα ιδια του εχω κανει συντηρηση δεν εχω προβλημα με τον επεξεργαστη και θερμοκρασιες ... οσον αφορα αυτο που λες για τη μπαταρια θα το δοκιμασω ευχαριστω ... τωρα δοκιμαζω και την αλλη εκδοχη που ειπε το παλικαρι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...