ermis01 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα. Έχω ένα laptop Toshiba 3ετίας με λειτουργικό Windows Vista. Μαζί με το laptop η Toshiba παρείχε και το λεγόμενο recovery disc το οποίο περιέχει και τα Windows Vista αλλά και όλους τους drivers για όλες τις "συσκευές" του laptop. Θέλω πλέον να περάσω σε Windows 7. Αν κάνω αναβάθμιση των Vista σε 7 γνωρίζω ότι κατά 99% δεν θα υπάρχει πρόβλημα, θα αναγνωρίσει τους εγκατεστημένους drivers και όλα καλά. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση των 7. Να κάνω δλδ format και να περάσω από την αρχή τα 7 (και όχι πάνω από τα Vista). Τι κάνω τότε με τους drivers; Υπάρχει τρόπος (αυτή τη στιγμή που είμαι ακόμα σε Vista) να "εξαγω" τους drivers, να τους γράψω σε ένα CD και να τους εγκαταστήσω μετά την καθαρή εγκατάσταση των 7;; Κάποια άλλη λύση;; Ευχαριστω.
antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αν θες ρίξε μια ματιά στο site της toshiba για τους drivers.
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δεν θα έχεις πρόβλημα με τους drivers φίλε μου απλα πρίν κάνεις οτιδήποτε σιγουρέψου οτι υπάρχουν drivers για το laptop σου για τα 7.
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δεν είναι σίγουρο οτι οι drivers των vista θα κάνουν για τα 7 (οι περισσότεροι δεν κάνουν). Τα ίδια τα 7 έχουν πολλούς drivers και δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα για τα κύρια μέρη του μηχανήματος σου, αλλά θα έχεις προβλήματα με τα ειδικά πλήκτρα και λειτουργίες (π.χ. συνδυασμοί με FN). Πήγαινε στο site της toshiba (ή το ελληνικό της ideal) και στην υποστήριξη βρες το φορητό σου. Εκεί θα δεις αν εχει drivers για 7 και αν τους έχει κατέβασε τους ΠΡΙΝ ξεκινήσεις οποιαδήποτε εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.