Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθόνη κ επανεκκίνηση

t13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ενα σταθερό υπολογιστή ο οποίος έχει εδώ και αρκετό καιρό που μου έκανε διάφορα κόπλπα (π.χ.όποτε θέλει να ξεκινάει κανονικά και όποτε θέλει να μένει επάπειρο στο screen της μητρικής κατά την εκκίνηση.Σήμερα όμως όποτε πάω να τον ανοίξω ξεκινάει κανονικά,μπαίνει στα Windows αλλά μόλις βάλω κωδικό και μπει μου βγάζει ότι τα γουίνδος ανέκυψαν από ένα σοβαρό σφάλμα,μπλε οθόνη κ επανεκκίνηση.Εχω δοκιμάσει να μπω σε safe mode αλλα το F8 μάλλον του μοιάζει αδιάφορο.Δεν ξέρω αν έχει σχέση μαυτό -μάλλον έχει- αλλά χθές εγκατέστησα το ccleaner από το οποίο και έκανα κάποιες αλλαγές -έσβησα πράγματα αλλά προσεκτικά- γιατί κατά την εκκίνηση των WIndows γινόταν πανηγύρι στο τι ξεκινούσε -ανάμεσα τους και 2 ιοί-.Εχεις κανείς καμία ιδέα η πάμε ολοταχώς για format?

ευχαριστώ πολύ

• Moderators
Δημοσ.

Απενεργοποιησε για αρχη τα αυτοματα restart σε περιπτωση μπλε οθονης και ποσταρε μερικα απο τα μηνυματα που βλεπεις σε αυτες (συγκεκριμενα το bug code)

Οσον αφορα τους ιους, πως το ξερεις οτι ηταν ιοι αυτα που ξεκινουσαν με το boot?Αν οντως ειναι ιοι, εχουν αφαιρεθει πληρως απο το συστημα ή μονο τα startup entries αφαιρεσες?

Δημοσ.

μαλλον μονο τα startup entries εψαξα στο ιντερνετ κ βρηκα οτι ειναι ιοι..δεν μπορώ να το απενεργοποιησω το αυτοματο restart δεν μπορω να επεμβω πουθενά ουτε σε safe mode δεν μπορω να μπω

• Moderators
Δημοσ.

Το οτι κολλουσε αρκετες φορες στο POST, πιθανοτατα εχει να κανει με καποιο hardware προβλημα. Μια υποθεση ειναι να φταιει καποιος απο τους σκληρους σου δισκους ή με την τροφοδοσια.

Εχεις δοκιμασει καποιο diagnostic απο το site του κατασκευαστη? Συνηθως ειναι bootable, οποτε δεν χρειαζεσαι προσβαση σε windows.

Επισης εαν θελεις να παρεις κατι απο μεσα, δοκιμασε καποιο live cd (πχ ubuntu), για να δεις ταυτοχρονα εαν μπορεις να "διαβασεις" κανονικα τους σκληρους σου, εαν εμφανιζει καποιο αλλο προβλημα ακομα και με live cd, κλπ.

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση.Δευτερον η αληθεια ειναι οτι οταν ανοιγω τουσ σκληρους μου βγαζει προβληματα εννοωντασ οτι οταν κανω ανοιγμα μου βγαζει σφαλμα κ οτι δεν μπορει να το ανοιξει ενω αν κανω εξερευνηση μου το ανοιγει κανονικα..πιστευεισ οτι ειναι αυτο το προβλημα?

• Moderators
Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση.Δευτερον η αληθεια ειναι οτι οταν ανοιγω τουσ σκληρους μου βγαζει προβληματα εννοωντασ οτι οταν κανω ανοιγμα μου βγαζει σφαλμα κ οτι δεν μπορει να το ανοιξει ενω αν κανω εξερευνηση μου το ανοιγει κανονικα..πιστευεισ οτι ειναι αυτο το προβλημα?

Επειδη οπως ειπες πιθανοτατα υπαρχουν/υπηρχαν και ιοι στο pc, δεν μπορει καποιος να σου δωσει βεβαιη απαντηση (το συγκεκριμενο με την εξερευνηση, μπορει ανετα να εχει προκυψει λογο ιου). Αναγκαστικα θα πρεπει να πας δια της ατοπου και ξεκινωντας απο τον πιθανοτερους υποπτους, μεσα στους οποιους ειναι ο/οι σκληροι σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...