pbp Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σήμερα έμαθα για τον διαγωνισμό τις Google για προγραμματιστές (Αρχάριους & επαγγελματίες)(Google Code Jam). Εσείς Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό το διαγωνισμό ? Ποια είναι η γνώμη σας? Γνωρίζω αρκετά καλά από προγραμματισμό και θα ήθελα να λάβω μέρος, για την εμπειρία πιο πολύ αλλά έχω ένα πρόβλημα που με σταματάει . Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά (επίπεδο lower), Συνεπώς φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα με τις εκφωνήσεις των ασκήσεων. Έχετε να μου προτείνετε κάτι ?
MitsakosGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Σήμερα έμαθα για τον διαγωνισμό τις Google για προγραμματιστές (Αρχάριους & επαγγελματίες)(Google Code Jam). Εσείς Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό το διαγωνισμό ? Ποια είναι η γνώμη σας? Γνωρίζω αρκετά καλά από προγραμματισμό και θα ήθελα να λάβω μέρος, για την εμπειρία πιο πολύ αλλά έχω ένα πρόβλημα που με σταματάει . Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά (επίπεδο lower), Συνεπώς φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα με τις εκφωνήσεις των ασκήσεων. Έχετε να μου προτείνετε κάτι ? Δεν ξέρω για τον διαγωνισμό αλλά αν έχεις επίπεδο lower και χρησιμοποιείς υπολογιστές καθημερινά δεν νομίζω να δυσκολευτείς και τόσο στις ορολογίες καθώς τα διαβάζεις κάθε μέρα... Αν τα βρεις κάπου σκούρα έχε έτοιμο δίπλα σου ένα λεξικό ή/και translate.google.com
zn2709 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Φιλε, μπορείς να μ στείλεις κάποιο λινκ για τον διαγωνισμό σε παρακαλώ; Ευχαριστώ Sent from my iPod touch using Insomnia
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 http://code.google.com/codejam/
ktiniatros Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω για τον διαγωνισμό αλλά αν έχεις επίπεδο lower και χρησιμοποιείς υπολογιστές καθημερινά δεν νομίζω να δυσκολευτείς και τόσο στις ορολογίες καθώς τα διαβάζεις κάθε μέρα... Αν τα βρεις κάπου σκούρα έχε έτοιμο δίπλα σου ένα λεξικό ή/και translate.google.com Είδα τους προηγούμενους διαγωνισμούς και διαπίστωσα πως υπάρχουν και ορολογίες που δε συναντάμε κάθε μέρα. Δεν είναι ότι δε θα καταλάβεις εν τέλει τι πρέπει να κάνεις αλλά παρόλα αυτά σε καθυστερεί λίγο και ο χρόνος τρέχει.. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία υψηλών βαθμών προέρχονται από αγγλόφωνους πχ http://code.google.c...reboard?c=32016 Αλλά εντάξει αν δε σε ενδιαφέρει ο "πρωταθλητισμός", δε θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω είναι μια πολύ καλή κι ευχάριστη εξάσκηση.
pbp Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Είδα τους προηγούμενους διαγωνισμούς και διαπίστωσα πως υπάρχουν και ορολογίες που δε συναντάμε κάθε μέρα. Δεν είναι ότι δε θα καταλάβεις εν τέλει τι πρέπει να κάνεις αλλά παρόλα αυτά σε καθυστερεί λίγο και ο χρόνος τρέχει.. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία υψηλών βαθμών προέρχονται από αγγλόφωνους πχ http://code.google.c...reboard?c=32016 Αλλά εντάξει αν δε σε ενδιαφέρει ο "πρωταθλητισμός", δε θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω είναι μια πολύ καλή κι ευχάριστη εξάσκηση. Έχεις ένα δίκαιο ! Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.