jimkos132 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Φιλε μου το αζαξ το χρισιμοποιησα για το προστατευτηκο οχι για την οθονη ρε παιδια και κατι αλλο εχθες αφησα την κοπελια μ στο μακ και μ μικρινε την μπαρα κατω και δν βλεπω τπτ εχει κανεις ιδεα πως την μεγαλονω? http://img846.imageshack.us/i/screenshot20110410at451.png/
jimkos132 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 System Preferences --> Dock ευχαρηστω
Toudor14 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 2 συμβουλες.. Μην ξαναβαλεις αζαξ στο pc και το κοριτσι σου να τον σκαλιζει .. Το αζαξ ειναι οτι χειροτερο για τις ο8ονες !! Καλυτερα να βαλεις overlay που ειναι για κομοδινα παρα αζαξ !! χαχα ! Αστειευομαι ! Ποτε ξανα αζαξ ! Νερακι σε πανακι που δεν αφηνει χνουδια .
soso75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Έχω τον iMac i7 27" και μου έχει βγάλει κάτι παρόμοιο στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης αγορά 2010 Νοέμβριος, δεν έχει καπνίση ποτέ κανείς στο δωμάτιο κι απο ότι είδα σε forum της apple και όχι μόνο έχουν πάρα πολλοί το ίδiο πρόβλημα και είναι απο την οθόνη 99% των περιπτώσεων. Απο όσο έχω δεί αρχικά το εμφανίζει πάνω δεξιά και μετά επεκτείνετε..απο δεξιά παρεπιπτόντως είναι και η κάρτα γραφικών..οπότε αν τρέχεις προγράμματα που απαιτούν γραφικά η παίζεις παιχνίδια..θα το εμφανίση..δηλαδή εγώ τώρα έχω την 5750 ΑΤΙ 1GB και θα φοβάμε να την χρησιμοποιήσω.. Πολύ κακή ποιότητα οθόνης τα ίδια και χειρότερα τράβηξα και με τον 24" 3-4 προβλήματα απο οθόνη μέσα σε 4 μήνες. Και μη καθαρίζεις ποτέ το οργανικό το τζάμι με Azax!!! Μόνο με ειδικά καθαριστικά όπως π.χ το iΚlear ή και ακόμα καλύτερα με αποιονιζμένο νερό μόνο και πανί απο μικρο-ίνες! Αν κάνεις το λάθος και ανοίξεις το οργανικό γυαλί του iMac να τον καθαρίσεις πέρα που δεν το επιτρέπει η εγγύηση θα είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο να αφαιρέσεις όλους τους κόκους σκόνης που θα καθήσουν πάνω στο γυαλί εσωτερικά η στην οθόνη μέχρι να το βάλεις στη θέση του. Πολιτική τους..: Όταν τους λές ένα πασίγνωστο πρόβλημα των iMac σου λένε..πρώτη φορά το ακούω...μήπως έχεις καπνίση η το ένα η το άλλο..(δημιουργεία ενοχών) ενώ στο διαδύκτιο ανα τον πλανήτη βουήζει απο το ίδιο πρόβλημα..λές και ζούμε σε καμιά σπηλιά και βγήκαμε με τον υπολογιστή να πάμε στο service..enough said..ουφ! Υ.Γ Όχι καπνό..όχι σκόνη..όχι το ένα...όχι το άλλο..σε λίγο θα μας πούνε απο την μαμά apple να βάλουμε τον iMac σε κανένα αποστειρωμένο δωμάτιο της NASA ώστε να μη βγάζει προβλήματα..έλεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.