Προς το περιεχόμενο

msi k9n να λειτουργει λετε??

vellamos_power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, εχω την εν λογω μητρικη απο τα παλια χρονια και εκει που νομιζα οτι δεν λειτουργει σημερα -μιας και δεν ειχα τι να κανω- την συνδεσα με τροφοδοτικο βραχικυκλωσα το power αναψε για μερικα δεθτερα (2-3) και εκλεισε παλι. λετε να λειτουργει?? ειναι φισιολογικο να λειτουργει μονο τοσο λιγο χωρις επεξεργαστη ραμ και ολα τα αλλα απαραιτητα?? λετε να λειτουργει κανονικα και να αξιζει τον κοπο να το στησω μιας και εχω τα παντα διαθεσιμα (επεξεργαστη ραμ κατρα γραφικων) ? η τζαπα χρονο θα φαω και απο "ζουμι" τπτ??

Δημοσ.

Πως καταλαβες οτι αναψε χωρις τιποτα επανω της?εβαλες speaker να δεις αν βγαζει κανενα beep?

Δοκιμασε την παντως με ολα πανω,cpu ram κτλ...;)

Δημοσ.

εβαλα ενα ανεμιστιρακι απανω και δουλεψε. ειχα ενα ατυχημα πριν καιρο. ειχε πεσει ενας κεραυνος διπλα απο το σπιτι σε μια κολονα και δεν αναβε. δεν αλλαξα τροφοδοτικο για να δω τι φταιει αλλα βρηκα και την ευκαιρια και πηρα νεο υπολογιστη. ειχα υποθεσει οτι τα εκαψε ολα. αλλα πριν λιγο καιρο εδωσα δανικο σε ενα φιλο τον επεξεργαστη που ειχα στην μητρικη και δουλεψε. και σημερα δεν ξερω πως μου ηρθε και δοκιμασα και την μητρικη.. και δουλεψε και αυτη... μαλλον θα ηταν μονο τροφοδοτικο τελικα...

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να επέζησε της καταστροφής :mrgreen: ,βάλε cpu ,ram και μία κάρτα γραφικών μήπως απο εκει που δεν το περιμένεις εχεις και 2ο pc :)

Δημοσ.

καλησπερα και παλι... εωαλα τον επεξεργαστη και την ραμ αλλα εκανε και παλι το ιδιο.δυστυχως δεν εχω καρτα γραφικων. λετε να δοκιμασω και τον δευτερο επεξεργαστη που εχω?

edit

εβαλα και τον δευτερο και δεν λειτουργει. αλλαξα την ραμ σε ολες τις θεσεις και τπτ.την εβγαλα εντελως και τπτ παλι. μηπως ειναι χαμενος κοπος???

Δημοσ.

Όχι, αρκεί να 'χεις χρόνο και όρεξη για ψάξιμο.

Για παράδειγμα να δεις αν οι επεξεργαστές είναι συμβατοί με τη μητρική σου ανεξαρτήτως έκδοσης BIOS κ.λπ..

Αν και όντως μπορεί να τα 'χει παίξει η μητρική. Απλά για να σιγουρευτείς.

Δημοσ.

ενταξει παιδια λειτουργησε. το προβλημα το ειδα στον υπνο μου οσο περιεργο και αν σας φαινεται.(πολλα απο τα προβληματα μου λυνονται στον υπνο μου κυριως μαθηματικης φυσεως απο οταν ημουν στο γυμνασιο).. ειδα ονειρο ολη την διαδικασια που εκανα κατα την συνδεση και ειδα οτι εκει που μπαινει ο διακοπτης εβαλα ενα jumper-ακι . που λειτουργει μεν αλλα κλεινει μετα απο μερικα δευτερα δε. ετσι δοκιμασα παλι την μητρικη χωρις αυτο και δεν κλεινει.αρα μου μενει να βρω καμια καρτα γραφικων να δοκιμασω μηπως και εχει γινει κανενα θαυμα μερες που ειναι.καπου εχω μια απο πολυ παλια που δεν ειναι pci-e αλλα την αποκατω θυρα την μηκροτερη. να την ξετρυπωσω??? ειναι καλη παντως η καρτα .δουλευει αψογα

Δημοσ.

Legendary post :Ρ

Σχετικά με την κάρτα γραφικών, αν η παλιά που λες είναι AGP, δεν είναι συμβατή με την MSI.

Δεν έχεις καμια PCIe σε άλλο σύστημα;

Δημοσ.

Legendary post :Ρ

Σχετικά με την κάρτα γραφικών, αν η παλιά που λες είναι AGP, δεν είναι συμβατή με την MSI.

Δεν έχεις καμια PCIe σε άλλο σύστημα;

εχω αλλα ειναι πολυ καλη και την εχω παρει 370 ευρα. δεν το εμπιστευομαι και πολυ. μην μου την καψει και τρεχω για αλλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...