pc_expert Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδιά η συναρμολόγηση ενός PC παίρνει από 1 μέρα μέχρι και 1 εβδομάδα ανάλογα την πολυπλοκότητά του. Γενικά σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι δωρεάν. Δωρεάν συναρμολόγηση στο e-shop? 1η φορά το ακούω! Μακάρι αλλά γιατί να δουλέψει κάποιος να σου συναρμολογήσει το μηχάνημά σου ΤΖΑΜΠΑ? Να αφιερώσει ώρες δουλειάς ή και μέρες χωρίς κέρδος! Δε νομίζω Τάκη!
Vaggos02 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παιδιά η συναρμολόγηση ενός PC παίρνει από 1 μέρα μέχρι και 1 εβδομάδα ανάλογα την πολυπλοκότητά του. Γενικά σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι δωρεάν. Δωρεάν συναρμολόγηση στο e-shop? 1η φορά το ακούω! Μακάρι αλλά γιατί να δουλέψει κάποιος να σου συναρμολογήσει το μηχάνημά σου ΤΖΑΜΠΑ? Να αφιερώσει ώρες δουλειάς ή και μέρες χωρίς κέρδος! Δε νομίζω Τάκη! Μη νομίζεις Τάκη, αυτοί στο eshop πάντως νομίζουν. Άσχετο αν δε τους έχω καμία εμπιστοσύνη!
pamaxon Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Νομίζω ότι χρησιμοποιείς πολύ μεγάλη κλίμακα pc_expert μια βδομάδα για συναρμολόγηση.Αργά και μεθοδικά να ξεκινήσεις δεν νομίζω ότι θα πάρει πάνω από 3-4 ώρες.Έτσι το βλέπω εγώ μπορεί να κάνω και λάθος.Μια μέρα να το δεχτώ για να πειραματίζεται κάποιος αλλά βδομάδα το βρίσκω υπερβολικό!
rangel450 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 το παρήγγειλα την κυριακή και δευτέρα μεσημέρι με πήραν τηλ και μου είπαν ότι μέχρι παρασκευή θα ναι έτοιμο, και θα μου το στείλουν με κούριερ.
STORM1978 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Νομίζω ότι χρησιμοποιείς πολύ μεγάλη κλίμακα pc_expert μια βδομάδα για συναρμολόγηση.Αργά και μεθοδικά να ξεκινήσεις δεν νομίζω ότι θα πάρει πάνω από 3-4 ώρες.Έτσι το βλέπω εγώ μπορεί να κάνω και λάθος.Μια μέρα να το δεχτώ για να πειραματίζεται κάποιος αλλά βδομάδα το βρίσκω υπερβολικό! Ως Τεχνικοσ Η/Υ μπορω να πω πως το να συναρμολογησεις πισι ειναι θεμα 2-3 ωρων περιπου και πολυ εβαλα. Μετα ειναι να περασεις Λειτουργικο, οδηγους και προγραμματα αλλη 1.5 ωρα και τεσταρισμα αλλη 1.5 και ειναι οκ το μηχανημα. Αυτα για προσωπικο υπολογιστη. Οσο για τον φιλο πιο πανω, 1 εβδαμαδα μου πηρε να στησω 12 μηχανηματα και 1 νετ καφε ολα(καλωδια, συνδεσμολογιες, ρουτερ, ups κλπ) οχι 1 πισι. Αντε οταν ερθει με το καλο δωστου να καταλαβει και πεσμας εντυπωσεις!!!
Thanos1972 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μεχρι την παρασκευη δηλαδη θα σου το εχουν στειλει.Κοιτα επειδη ειναι μικρο μαγαζι λογικα δεν θα εχουν και πολλα ατομα αμα εχουν μεγαλο ογκο δουλειας για να σου το στησουν,σωστα?εκτος και εαν περιμενουν κανενα κομματι να ερθει. Αλλα τι σκας,φθασαμε ηδη ξημερωματα τεταρτης,παρε τους ενα τηλεφωνο παλι σημερα και ρωτα τους εαν το εκαναν.πες τους οτι ειναι για δουλεια και αμα μπορουνε λιγο,να το προωθησουν. λογικα σαββατο θα το εχεις το μηχανημα.
Vaggos02 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ως Τεχνικοσ Η/Υ μπορω να πω πως το να συναρμολογησεις πισι ειναι θεμα 2-3 ωρων περιπου και πολυ εβαλα. Μετα ειναι να περασεις Λειτουργικο, οδηγους και προγραμματα αλλη 1.5 ωρα και τεσταρισμα αλλη 1.5 και ειναι οκ το μηχανημα. Αυτα για προσωπικο υπολογιστη. Οσο για τον φιλο πιο πανω, 1 εβδαμαδα μου πηρε να στησω 12 μηχανηματα και 1 νετ καφε ολα(καλωδια, συνδεσμολογιες, ρουτερ, ups κλπ) οχι 1 πισι. Αντε οταν ερθει με το καλο δωστου να καταλαβει και πεσμας εντυπωσεις!!! Το να περάσεις λειτουργικό, drivers και προγράμματα δε νομίζω πως συμπεριλαμβάνεται στη διαδικασία της συναρμολόγησης. Ειδικά αν μαζί με το pc ο πελάτης δεν παραγγέλνει και λειτουργικό. Έτσι δεν είναι;
STORM1978 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Το να περάσεις λειτουργικό, drivers και προγράμματα δε νομίζω πως συμπεριλαμβάνεται στη διαδικασία της συναρμολόγησης. Ειδικά αν μαζί με το pc ο πελάτης δεν παραγγέλνει και λειτουργικό. Έτσι δεν είναι; Εγω απλα εξηγησα τα βηματα και το χρονικο πλαισιο που χρειαζεται χονδρικα. Τωρα αν ο πελατης δεν θελει λειτουργικο τοτε μιλαμε για το πολυ ενα τριωρο αλλα και παλι δεν μπορεις να το τεσταρεις καλα ετσι οποτε περνας ενα λειτουργικο, βλεπεις αν ολα πανε καλα και τοτε φορματ και παραδοση μηχανηματος.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εγω απλα εξηγησα τα βηματα και το χρονικο πλαισιο που χρειαζεται χονδρικα. Τωρα αν ο πελατης δεν θελει λειτουργικο τοτε μιλαμε για το πολυ ενα τριωρο αλλα και παλι δεν μπορεις να το τεσταρεις καλα ετσι οποτε περνας ενα λειτουργικο, βλεπεις αν ολα πανε καλα και τοτε φορματ και παραδοση μηχανηματος. Οντως για το τεσταρισμα εχεις ενα δικιο γιατι μετα μια ασυμβατοτητα να τυχει,θα τρεχεις. Τουλαχιστον θα επρεπε ας πουμε σε ενα καινουργιο Pc που θα ειχε αλλη ψυκτρα,περα απο την εργοστασιακη,να του κανουν και ενα τεσταρισμα σε θερμοκρασιες να δουνε εαν πατησε καλα η ψυκτρα. Βεβαια αμφιβαλω εαν το κανει καποιος αυτο αλλα τεσπα.
Vaggos02 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Οντως για το τεσταρισμα εχεις ενα δικιο γιατι μετα μια ασυμβατοτητα να τυχει,θα τρεχεις. Τουλαχιστον θα επρεπε ας πουμε σε ενα καινουργιο Pc που θα ειχε αλλη ψυκτρα,περα απο την εργοστασιακη,να του κανουν και ενα τεσταρισμα σε θερμοκρασιες να δουνε εαν πατησε καλα η ψυκτρα. Βεβαια αμφιβαλω εαν το κανει καποιος αυτο αλλα τεσπα. Εδώ έχω δει να αφήνουν το αυτοκόλλητο πάνω στην ψύκτρα, εσύ θές να τεστάρουν και θερμοκρασίες?
Thanos1972 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εδώ έχω δει να αφήνουν το αυτοκόλλητο πάνω στην ψύκτρα, εσύ θές να τεστάρουν και θερμοκρασίες? Καλα ναι ειναι και αυτο ενα θεμα αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. Το θεμα δεν ειναι τι θελω εγω αλλα τι μακαρι να γινοταν.
Vaggos02 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλα ναι ειναι και αυτο ενα θεμα αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. Το θεμα δεν ειναι τι θελω εγω αλλα τι μακαρι να γινοταν. Εγώ είμαι της άποψης ότι αν δε μπορείς/θες να κάνεις μια δουλειά σωστά, άσε να την κάνει κάποιος που και μπορεί και θέλει. Λες και δε καταλαβαίνει ο καθένας ότι τέτοια λάθη μόνο κακό κάνουν άμεσα στο μαγαζί και έμμεσα και στον ίδιο τον υπάλληλο. Τέλος πάντων, για να μη spamaroume το θέμα, η ουσία να κάνει ο καθένας μόνος του τις δουλειές που μπορεί γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, εμπιστοσύνη πουθενά...
orotoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ρε συ.. μη ξεχαστείς πάνω στη χαρά σου και δεν ακυρώσεις στο eshop τη παραγγελία :-p Αααντε μεγειέεες! @pc_expert: ελα πες αλήθεια για πλάκα το χεις βάλει το nick έτσι? 1 βδομάδα για στήσιμο υπολογιστή? Συναρμολόγηση λέμε.. όχι να τον κατασκευάσεις απ την αρχή..
probe Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ρε συ.. μη ξεχαστείς πάνω στη χαρά σου και δεν ακυρώσεις στο eshop τη παραγγελία :-p Αααντε μεγειέεες! @pc_expert: ελα πες αλήθεια για πλάκα το χεις βάλει το nick έτσι? 1 βδομάδα για στήσιμο υπολογιστή? Συναρμολόγηση λέμε.. όχι να τον κατασκευάσεις απ την αρχή.. LOL. Αλλαγή μητρικής σε laptop λύσε-δέσε. Φαντάσου στο desktop. http://www.youtube.com/watch?v=UQaBRJoH-M0
efo355 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ως Τεχνικοσ Η/Υ μπορω να πω πως το να συναρμολογησεις πισι ειναι θεμα 2-3 ωρων περιπου και πολυ εβαλα. Μετα ειναι να περασεις Λειτουργικο, οδηγους και προγραμματα αλλη 1.5 ωρα και τεσταρισμα αλλη 1.5 και ειναι οκ το μηχανημα. Αυτα για προσωπικο υπολογιστη. Οσο για τον φιλο πιο πανω, 1 εβδαμαδα μου πηρε να στησω 12 μηχανηματα και 1 νετ καφε ολα(καλωδια, συνδεσμολογιες, ρουτερ, ups κλπ) οχι 1 πισι. Αντε οταν ερθει με το καλο δωστου να καταλαβει και πεσμας εντυπωσεις!!! Και πολύ λες, το να συναρμολογήσεις το hardware ούτε μία ώρα δε σου παίρνει. Γενικά το όλο θέμα δεν ξεπερνά το τρίωρο με καμία παναγία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.