Προς το περιεχόμενο

πόσον καιρό κρατά μια συναρμολόγηση...;

rangel450

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχα ε ρε γλεντια θα εχουμε παλι σημερα το βραδυ.

Ειπαμε απο προχθες δεν το καναμε το ματσακι ακομη!!! Ετοιμασα και μια πυρηνικη αχαχαχα... :X

Δημοσ.

Οχι δεν το καναμε ακομα...¨Εχω ετοιμασει κατι βομβες νερου απο Φουκουσιμα μερια.Θελεις να παιξουμε μπουγελο?????

Ανετα αλλα οχι σε αυτο το νημα.. Ας ανοιξουμε κανενα στο Μπλα-Μπλα και να προσκαλεσουμε κιαλους λεω!!! Ασε η ολη διαθεση ερχετε απο αυτο που γραφω δεξια στο ποστ!!! 5 μηνες ακομη!

Δημοσ.

Για εμενα,βαλε την πιο φθηνη 6850 και παρε και μια ψυκτρα πχ την coolermaster 212+ να τον ανεβασεις αρκετα.Αλλα προσεξε γιατι με τις μνημες που εβαλες μπορει να μην χωραει η ψυκτρα.οποτε σε περιπτωση που παρεις και ψυκτρα,βαλε αυτες που προτεινα.

Δημοσ.

Τοτε παρε αντι για τον εξαπυρηνο,τον τετραπυρηνο 955.

Και μηπως να βγαλεις τα 8 μνημη και να βαλεις μονο 4?δεν υπαρχει λογος να εχεις 8 εαν ειναι μονο για παιχνιδια.

Δημοσ.

μα δεν είναι μόνο για παιχνίδια... είναι για βαριές εφαρμογές πιο πολύ... (επεξεργασία βίντεο κλπ) ... παιχνίδια περιστασιακά

Δημοσ.

http://img718.imageshack.us/f/pppj.png/

άλλαξα μόνο τον cpu γιατί ο 1100 ήτανε άμεσα διαθέσιμος.. και έχω μπουχτίσει πια.. γι`αυτό το θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται... τώρα πώς γίνεται να υπολογίσω τα μεταφορικά;

Προχωρας την παραγγελια και στο τελος θα σου γραψει το ποσο του courier. Αυτο βεβαια παιζει με τα κιλα που θα ειναι το ολο δεμα. Για την πρωτη παραγγελια παρτους και τηλεφωνο για να επιβεβαιωσουν και τα στοιχεια σου βεβαια.

Δημοσ.

Οκ τοτε.κρατα τον ετσι.αν και κατα την γνωμη μου καλο θα ηταν να εβαζες και μια ψυκτρα επανω για να τον ανεβασεις και αλλο να πηγαινει ακομη πιο καλα.Αλλα και ετσι να τον κρατησεις μια χαρα θα ειναι.

Δημοσ.

οκ, το παρήγγειλα... ελπίζω αυτή να ναι η τελευταία φορά...

Με γιες, με γιες. Οταν ερθει πεσμας εντυπωσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...