Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Εαν παιζεις παιχνιδια μην παρεις αυτη την καρτα γραφικων.Η μητρικη που εβαλα δεχεται και τους νεους bulldozer. Δεν ξερω σε τι τιμη το βρισκεις το συστημα απο το e-shop.Το μαγαζι ειναι θεσσαλονικη.εαν θελεςι θα σου συναρμολογησουν αυτοι. Υπολογισε και μεταφορικα. Εαν πεις το budget σου και τι θα κανεις με τον υπολογιστη και τι οθονη εχεις τοτε πιστευω θα μπορεσει να γινει κατι καλυτερο.
agrb Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 To e-shop.gr είναι κατάστημα σαν όλα τ' άλλα. Αγοράζει από master διανομείς οι οποίοι με τη σειρά τους αγοράζουν από αντιπροσωπείες. Οι αντιπρωσωπείες πλέον δεν στοκάρουν, αλλά δουλέυουν με pul principle (παίρνω παραγγελία για Χ τεμάχια - παραγγέλνω Χ τεμάχια) με βάση τις παραγγελίες που έχουν από τους master διανομείς. Οι αντιπροσωπείες όμως περιμένουν να συμπληρωθεί μεγάλη παραγγελία (φθηνότερα μεταφορικά) και μετά βάζουν με τη σειρά τους παραγγελία στο εργοστάσιο κατασκευής. Όπως θα καταλάβατε το e-shop είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης πριν τον τελικό καταναλωτή, με εξαίρεση τις αντιπροσωπείες που έχει εξασφαλίσει το ίδιο.
STORM1978 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Απο που εισαι rangel450? Αν ειμαστε κοντα να βοηθησουμε αν μπορουμε. Κατερινη εδω.
rangel450 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 πίστεψέ με, είναι αδύνατο... (Ορεστιάδα - Έβρος xD) λοιπόν ωραία η συνταγή... μέχρι 700 ευρώ μάξιμουμ το budget... και οθόνη έχω μια Viewsonic va1916w 19άρα... (την οποία προτιμώ να μην την αλλάξω...) Όσο για την σύνθεσή σου, δεν έχω κανένα παράπονο... Αλλά πες μου λίγο πια ιστοσελίδα είναι...Έχεις καταλάβει τι θέλω να χει το Pc... Αυτό που θέλω είναι να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται... Αλλά δεν είμαι καθόλου έμπειρος για να ξέρω από που είναι καλύτερα...
STORM1978 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 πίστεψέ με, είναι αδύνατο... (Ορεστιάδα - Έβρος xD) λοιπόν ωραία η συνταγή... μέχρι 700 ευρώ μάξιμουμ το budget... και οθόνη έχω μια Viewsonic va1916w 19άρα... (την οποία προτιμώ να μην την αλλάξω...) Όσο για την σύνθεσή σου, δεν έχω κανένα παράπονο... Αλλά πες μου λίγο πια ιστοσελίδα είναι...Έχεις καταλάβει τι θέλω να χει το Pc... Αυτό που θέλω είναι να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται... Αλλά δεν είμαι καθόλου έμπειρος για να ξέρω από που είναι καλύτερα... Παρε αυτα που σου ειπε ο Ραφαηλ (αλλη μια φορα αψογος) και σου κανουν και συναρμολογηση οι ιδιοι.
rangel450 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ναι ρε παιδιά αλλά ακόμα δεν ξέρω την ιστοσελίδα.... :S
STORM1978 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ναι ρε παιδιά αλλά ακόμα δεν ξέρω την ιστοσελίδα.... :S Το ειπε πιο πανω Visionstudio.gr απο Θεσσαλονικη.
rangel450 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 χμμ.. οκ ... κάτι τελευταίο.. Μήπως ξέρετε πόσον καιρό θα πάρει περίπου;;;
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δε νομίζω πως μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με σιγουριά σε αυτό..
STORM1978 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Κοιτα αν λεει 1 εργασιμη, τοτε λογικα 3-4 σε σενα (εργασιμες παντα) με courier. Αν ειναι απο 2 και πανω μπορει και εβδομαδα. Αυτα ομως με επιφυλαξη και παντα μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο, ειναι εξυπηρετικοτατοι.
rangel450 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 θέλω να πω μπορεί να έρθει και σε μια βδομάδα; ή θα αργήσει πάνω από δυο; (απλά ρωτάω για τις δικές σας εμπειρίες, λογικό είναι να μην είναι το ίδιο..) οκ.. ευχαριστώ πολύ!
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Παρε αυτα που σου ειπε ο Ραφαηλ (αλλη μια φορα αψογος) και σου κανουν και συναρμολογηση οι ιδιοι. Εκανε ο ραφαηλ συνθεση και δεν πηρα χαμπαρι????? Rangel450 μπες www.visionstudio.gr και δες τι λεει για τις διαθεσημοτητες.τα χρωματιστα κουτακια.συνηθως αυτα που λενε ισχυουν.Αν και στην αναλυση που εισαι την βγαζεις ανετα και με μαξ μια 6850.
STORM1978 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εκανε ο ραφαηλ συνθεση και δεν πηρα χαμπαρι????? Σορρυ Θανο απο ταχυτητα ειπα αντι εσενα τον Ραφαηλ...
Thanos1972 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 χαχαχα ε ρε γλεντια θα εχουμε παλι σημερα το βραδυ. Rangel450 φροντισε οτι βρισκεις να το κανεις προσθηκη στο καλαθι και να μην βαλεις το πραγματακι που εχει για να συνθεσεις υπολογιστη.Και πριν παραγγειλεις,πες μας τι εχεις βαλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.