xpapias Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 η λειτουργία των Forum αλλά και των υπηρεσιών που προσέφερε το PetBirds στα εγγεγραμμένα μέλη έχει διακοπεί. Παρόλα αυτά, ο ιστοχώρος του PetBirds.gr εξακολουθεί να λειτουργεί και να ανανεώνεται συνεχώς. Ξέρουμε περίπου πόσο ζούν?
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 πουλησετο και χτισε καινουριο pc Mε 35 ευρω? @xpapias γυρω στα 15 με 20 χρονια ιδανικα. Απ'ο,τι ειδα σε search βασικα.
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Mε 35 ευρω? @xpapias γυρω στα 15 με 20 χρονια ιδανικα. Απ'ο,τι ειδα σε search βασικα. Εμάς μας πέθανε νέο βασικά, στα 4 χρόνια, προσοχή αν είναι θηλυκό και τρομάξει για κάποιο λόγο δεν θα γεννήσει τα μη γονιμοποιημένα αυγά και θα πεθάνει. (όπως το δικό μας:\)
xpapias Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλά. Αν είναι για εσένα, το δίνω και 700!
kage Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 http://www.google.gr/search?q=lovebird&hl=el&biw=1024&bih=629&prmd=ivnsb&source=lnt&tbs=lr:lang_1el&lr=lang_el&sa=X&ei=R6ifTZCyC8yUswbSxaSBAg&ved=0CAsQpwUoAQ
PETROS13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Γειά χαρά. Ο συγκεκριμένος παπαγάλος μπήκε μέσα στο σπίτι μου το μεσημέρι και άρχισε να κάνει βόλτες. Εννοείται του έδωσα φαγητό και βρήκα ένα μικρό κλουβάκι που είχα στην αποθήκη. Ξέρουμε μήπως τι ράτσα είναι και αν μεγαλώνει ή όχι; η πλάκα είναι ότι έναν παπαγάλο σαν και αυτόν είδα στο πάρκο που είναι στην Πανόρμου χτες το απόγευμα! αν μένεις εκεί κοντά παίζει να είναι ο ίδιος!
3leven Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αχχ ειχα κι εγω 2 τετοια.. Το ενα ανοιξε τη πορτα του κλουβιου με το ραμφος και δραπετευσε.. Το αλλο το ειχα για αρκετους μηνες , και ειχε μαθει το σπιτι ολο.. Το αφηνες και αυτο πηγαινε μονο του στο κλουβι περπατωντας , και φυσικα το στεκι του ηταν ενα καθρεφτακι πανω στο κομμοδινο.. Τη μερα που ηταν να φυγω διακοπες και να το παω στο γειτονα , κατα διαβολικη συμπτωση τα κακαρωσε... Παντως ηταν ολα τα λεφτα.. Ευχαριστως θα ξαναπαιρνα..
tarantules Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Για σπουργίτι μου κάνει που έπεσε μέσα σε κουβά με χρώματα της vivechrom 1
myst77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 φιλε ειναι lovebird για αγορα κοστιζουν 35-45 ευρω
spirosaekara Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 1 ΚΟΚΑΤΙΛ ΚΑΙ 1 ΜΟΝΚ QUAKER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα