Προς το περιεχόμενο

δευτερο access point και ριθμιση σαν repeater

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ρουτερακι και εχω πανω σε αυτο ενα access point το οποιο μειραζω νετ ασυρματα αλλα θελω να επεκτηνω λιγο το σημα του δικτυου.το access point το εχω ριξει πανω σε ενα switch και το switch sto router.αν βαλω ενα ακομα access point και το ριθμισω σαν repeater και το βαλω σε ενα μερος αλλου για να δυναμωσω το σημα θα πρεπει να το εχω συνδεσει και στο ρουτερακι? η οχι?θα το setaro με καλωδιο δικτυου λογικα και θα ειναι οκ μετα ετσι? τα τερματικα θα σινδεονται στο repeater και ο repeater πανω στο accesspoint και θα ειναι οκ?

Δημοσ.

Μόνο σε πρίζα το συνδέεις, μετά που θα το ρυθμίσεις σαν repeater, και είσαι έτοιμος.

δεν θα χρειαστει να το συνδεσω τιποτα με καλωδιο ετσι?θα το συνδεσω μια φορα να δωσω ιδιο encrption kai ssid και μετα ρευμα και ειμαι οκ?

Δημοσ.

Θα το συνδέσεις μια φορά να το γυρίσεις σε range extender/repeater/universal repeater (το ίδιο πράγμα είναι), θα το βάλεις να σκανάρει για δίκτυα και θα κάνεις τη σύνδεση στο δικό σου δίνοντάς το wireless key που έχεις βάλει. Μετά τέλος.

Δημοσ.

αρκει σιγουρα αυτο που εχεις να μπορει να παιξει σαν Repeater.αν ειναι απλο access point πρεπει να συνδεθει με καλωδιο ethernet πχ πανω στο switch

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...