pc_admin Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Θελω να κανω αλλαγη ανεμιστηρα σε τροφοδοτικο και επειδη το φις του ανεμιστηρα ειναι διαφορετικο απο αυτο που παιρνει το τροφοδοτικο ,σκεφτηκα να του βαλω ενα που να ταιριαζει,απλα πρεπει να κοψω το καλωδιακι του ανεμιστηρα να κολλησω το αλλο με κολλητηρι κ μετα με θερμοσυστελλομενο μακαρονι.Αυτο αντεχει τις θερμοκρασιες μεσα στο τροφοδοτικο???
probe Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Θελω να κανω αλλαγη ανεμιστηρα σε τροφοδοτικο και επειδη το φις του ανεμιστηρα ειναι διαφορετικο απο αυτο που παιρνει το τροφοδοτικο ,σκεφτηκα να του βαλω ενα που να ταιριαζει,απλα πρεπει να κοψω το καλωδιακι του ανεμιστηρα να κολλησω το αλλο με κολλητηρι κ μετα με θερμοσυστελλομενο μακαρονι.Αυτο αντεχει τις θερμοκρασιες μεσα στο τροφοδοτικο??? Ναι δεν έχεις πρόβλημα.
caution Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι μια χαρά θα είναι - μην φανταστείς πως βράζει το psu. Μόνο οι μεγάλες ψύκτρες των fets ζεσταίνονται σημαντικά
yiannis_1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι μια χαρά θα είναι - μην φανταστείς πως βράζει το psu. Μόνο οι μεγάλες ψύκτρες των fets ζεσταίνονται σημαντικά Άμα είναι μάπα μια χαρά βράζει. Όταν μου έσκασε το AXP (που το υπερασπιζόμουν κιόλας...) το μισό καλάι απο το κάτω μέρος του pcb του τροφοδοτικό κόλησε στο επάνω τοίχωμα του τροφοδοτικού. :mrgreen: Πάντως το θερμοσυστελόμενο δεν θα εχει θέμα. Το πολύ πολύ να σφίξει σιγά σιγά τίγκα.
caution Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Στην δική σου περίπτωση δεν μιλάμε για operating κατάσταση αλλά για παρανάλωμα - το καλάι λιώνει κοντά στους 200 C - οπότε αν πιάσεις τέτοια θερμοκρασία μόνο το θερμοσυστελομενο δεν θα σε απασχολεί... Τα κανονικά PSU (φθηνά ή ακριβά) δεν πιάνουν πάνω από ~60C στα pcb τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.