kage Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 κυριως 2din με αποσπωμενη προσοψη(αν δεν παιζουν πολλες εστω μονιμες) οι διαφορες στην τιμη ,εχουν να κανουν με την αναλυση((w)VGA 800×480 max?)/μεγεθος οθονης? μια για wrangler και μια για leon 2010(το λεω για να δουλευουν τα χειριστηρια απο το τιμονι). να εχει χαρτες ή να παιρνει navibox.να εχει πλοηγηση ενω παίζει παράλληλα τη μουσική.. οι ψηφιακες δεκτες tv δουλευουν σταθερα? εστω στην Αθηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 κυριως 2din με αποσπωμενη προσοψη(αν δεν παιζουν πολλες εστω μονιμες) παιζει να κανει με την αναλυση οθονης? μια για wrangler και μια για leon. να εχει χαρτες ή να παιρνει navibox. οι ψηφιακες δεκτες δουλευουν σταθερα εστω στην Αθηνα? Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλοι.Δεν εχω βαλει ακομα στην Kenwood 8022Bt που εχω στο civic με navibox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 κανα forum να ασχολουνται με αυτα υπαρχει και να χει κοσμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Για κοιτα www.avclub.gr www.avsite.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.