Kasrith Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι πως το 4ο ήταν όντως πιο βελτιωμένο Α μπα το συνεχίζεις εσύ??
guido Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 ε βαριόμουν χθες και δεν είχα τίποτα άλλο να δω.
computeras13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως εγώ μόνο και μόνο για το ξανθό το βλέπω!!! Πέρα από την πλάκα δεν είναι από τα καλύτερα αλλά για να περνάει η ώρα καλό είναι.
skiabox Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 sorry man, αλλά δεν είσαι και διάσημος για τα υψηλά σου standards σε ταινίες/σειρές Άσε φίλε μου καλέ μη το συνεχίζεις το πράμα γιατί οι ψευτοκουλτουριάρηδες που θέτουν τα standards που λες είναι και οι πιο ύποπτοι για την χρεωκοπία/καταστροφή αυτής της χώρας. Για αυτό πρόσεχε ποιανού τη γνώμη εκτιμάς. (Είναι οι ίδιοι που χλευάζουν άλλους λαούς ενώ οι ίδιοι είναι οι πιο χρεοκοπημένοι - σε νοοτροπία κυρίως - στον πλανήτη)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 δεν είπα ότι συμφωνώ με τους "φευτοκουλτουριάρηδες" αλλά το να είμαστε το ακριβώς αντίθετο είναι πάλι το ίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.