skiabox Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Είδε κανείς τα 2 πρώτα επεισόδια? Πως σας φάνηκε?
xavier Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 περιμενα κατι παραπλησιο με το spartacus απο το starz και προς το παρον απογοητευει...Το βλακα τον Φαινς γιατι τον βαζουν? Γενικα το καστ δεν μου αρεσει...το φλωρο που βαλαν για αρθουρο... Θα μου αρεσε κατι πιο σκοτεινο και επικο, αντιστοιχο με το κλασσικο excalibur(το οποιο τωρα προσεξα θα εχει συντομα remake σε παραγωγη του αρχικου σκηνοθετη και σκηνοθετη τον singer). Και ενω παιρνει καποια στοιχεια απο το excalibur, η γενικη εικονα ειναι οτι δεν προσφερει κατι διαφορετικο απο τις δεκαδες προσεγγισεις στο μυθο του αρθουρου... Αν ηταν να εχουν τετοια προσεγγιση στο συγκεκριμμενο μυθο, η αλλη η χαζομαρουλα που παιζει το "merlin" δεν ειναι παρομοιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν μπορείς να το πεις παρόμοιο με το αγγλικό Merlin, τελειώς διαφορετικό, το Merlin πιο "παιδικό"...
guido Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Το δεύτερο το είδα με το ζόρι μόνο και μόνο για τον "Μάρκο-Αντώνιο" από το Rome που ήταν συμπάθεια μου άρα δεν βλέπω άλλο
Kasrith Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Το δεύτερο το είδα με το ζόρι μόνο και μόνο για τον "Μάρκο-Αντώνιο" από το Rome που ήταν συμπάθεια μου άρα δεν βλέπω άλλο Εεεε και συ το δικάζεις απο το 2ο επ! Κάτσε να δούμε την μισή σεζόν ναουμ
computeras13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μόλις είδα το pilot! Ωραίο φαίνεται. Καμία σχέση με το "Merlin" πάντως, τελείως διαφορετική η πλοκή! Το ξανθό πολύ καλό! Η Μοργκάνα πολύ βιτσιόζα μας βγήκε!!! Ξενέρωσα που ο Merlin δεν έκανε κανένα μαγικό (εκτός από "Who is she???") να γουστάρουμε...
Kasrith Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Έχοντας δει και το 3ο, πολύ μέτρια πράγματα... Εγώ περίμενα κάτι αντίστοιχο του King Arthur, αλλα ξινό μας το βγάλανε...
mindtrapper Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Να δουμε αν το Game of Thrones θα ειναι καλυτερο. Sent from my iPhone using Insomnia
guido Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 έκανα το λαθος και είδα και το 3ο. νόμιζα πως ειναι μέτριο αλλά εντάξει είναι πιο αθλιο . το κόβω ο Fiennes να κάνει το 2/2 αστο ρε μαστορα , δεν σε θελει η TV
gatokoritso Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 ηθελα και εγω να του ριξω μια ματια αλλα παντου στο νετ λεγανε οτι το βλεπανε για τα τσιτσιδες σκηνές της μοργκανας ετσι δεν εκανα καν το κοπο
skiabox Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Αρχίζει να στρώνει το πράμα στο 4ο παιδιά. Εντάξει το 3ο ήταν άθλιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 sorry man, αλλά δεν είσαι και διάσημος για τα υψηλά σου standards σε ταινίες/σειρές
guido Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι πως το 4ο ήταν όντως πιο βελτιωμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.