Προς το περιεχόμενο

Camelot

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμενα κατι παραπλησιο με το spartacus απο το starz και προς το παρον απογοητευει...Το βλακα τον Φαινς γιατι τον βαζουν?

Γενικα το καστ δεν μου αρεσει...το φλωρο που βαλαν για αρθουρο...

Θα μου αρεσε κατι πιο σκοτεινο και επικο, αντιστοιχο με το κλασσικο excalibur(το οποιο τωρα προσεξα θα εχει συντομα remake σε παραγωγη του αρχικου σκηνοθετη και σκηνοθετη τον singer). Και ενω παιρνει καποια στοιχεια απο το excalibur, η γενικη εικονα ειναι οτι δεν προσφερει κατι διαφορετικο απο τις δεκαδες προσεγγισεις στο μυθο του αρθουρου...

Αν ηταν να εχουν τετοια προσεγγιση στο συγκεκριμμενο μυθο, η αλλη η χαζομαρουλα που παιζει το "merlin" δεν ειναι παρομοιο?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορείς να το πεις παρόμοιο με το αγγλικό Merlin, τελειώς διαφορετικό, το Merlin πιο "παιδικό"...

Δημοσ.

Το δεύτερο το είδα με το ζόρι μόνο και μόνο για τον "Μάρκο-Αντώνιο" από το Rome που ήταν συμπάθεια μου :-D

άρα δεν βλέπω άλλο :P

Δημοσ.

Το δεύτερο το είδα με το ζόρι μόνο και μόνο για τον "Μάρκο-Αντώνιο" από το Rome που ήταν συμπάθεια μου :-D

άρα δεν βλέπω άλλο :P

Εεεε και συ το δικάζεις απο το 2ο επ! Κάτσε να δούμε την μισή σεζόν ναουμ :P

Δημοσ.

Μόλις είδα το pilot! Ωραίο φαίνεται. Καμία σχέση με το "Merlin" πάντως, τελείως διαφορετική η πλοκή!

Το ξανθό πολύ καλό!

Η Μοργκάνα πολύ βιτσιόζα μας βγήκε!!!

Ξενέρωσα που ο Merlin δεν έκανε κανένα μαγικό (εκτός από "Who is she???") να γουστάρουμε...

Δημοσ.

έκανα το λαθος και είδα και το 3ο. νόμιζα πως ειναι μέτριο αλλά εντάξει είναι πιο αθλιο .

το κόβω ο Fiennes να κάνει το 2/2

αστο ρε μαστορα , δεν σε θελει η TV :-D

Δημοσ.

ηθελα και εγω να του ριξω μια ματια αλλα παντου στο νετ λεγανε οτι το βλεπανε για τα τσιτσιδες σκηνές της μοργκανας ετσι δεν εκανα καν το κοπο :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry man, αλλά δεν είσαι και διάσημος για τα υψηλά σου standards σε ταινίες/σειρές :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...