dimkorinthos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Λοιπον επειδη σκεφτομαι να αγορασω νεο pc (σταθερο) θελω να αγορασω κι ενα tv tuner (ειτε usb ειτε pci). Θελω, λοιπον, να μου προτεινετε ενα καλο tv tuner. Οι μονες απαιτησεις μου ειναι οι εξης: να ειναι υβριδικο, να βλεπω και σε HD και γενικως να εχει πολυ καλη αναλυση. Τα λεφτα που διατιθεμαι να δωσω ειναι εως 60 ευρω. Θα παρακαλουσα να βοηθησει οποιος ξερει !!!!
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μάλιστα. Μπορείς να μας πεις πόσα σκέφτεσαι να διαθέσεις συνολικά για όλα και για τι χρήση;
dimkorinthos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μάλιστα. Μπορείς να μας πεις πόσα σκέφτεσαι να διαθέσεις συνολικά για όλα και για τι χρήση; Δεν ξερω συνολικα αλλα σκεψου περιπου στα 600 - 700€. Για παιχνιδια για να βλεπω ταινιες σε HD παντα και για να βλεπω tv στο pc απο την κεραια μου (δορυφορικη). Σιγουρα ομως δεν ειναι μονο αυτοι οι λογοι απλα αυτοι ειναι οι κυριοτεροι.(μου φαινεται ειμαστε λιγο εκτος θεματος αλλα δεν πειραζει)
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Έχεις καταλάβει ότι αν δεν αλλάξεις οθόνη θα πάει στράφι το καινούριο σύστημα όμως για τη χρήση που το θες;
dimkorinthos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Η οθονη ειναι δεδομενη οτι θα αλλαχτει για αυτο δεν την εχω γραψει. Σκεφτομαι να αγορασω μια LG 24'' αλλα ακομα το ψαχνω. Μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο tv tuner ?? και αν εχεις χρονο ενα καλο pc ??? προηγειται βεβαια το tuner.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δεν έχω απαντήσει σχετικά με το tuner σε περίπτωση που πας σε οθόνη με ενσωματωμένο.
dimkorinthos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δεν θα ειναι ενσωματωμενο στην οθονη.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θες. Σ' ενοχλεί να είναι; Τι έχεις κατά νου;
dimkorinthos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Λοιπον θελω ενα tuner για να βλεπω στον υπολογιστη μου tv. Αυτο το tuner το θελω κηριως pci ή usb ετσι ωστε αμα χαλασει να το βγαλω ευκολα. Το tuner αυτο θελω κηριως να ειναι υβριδικο και να εχει οσο καλυτερη αναλυση γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.