Προς το περιεχόμενο

cosmote online προσφορες

tarksis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κ´ εγω έκπτωση 30% στο πάγιο (2 γραμμές στο όνομα μου) και λήγει σε 1 μήνα. Τους είχα πάρει το Φεβρουάριο κ´ μου είπαν όταν κλείσει χρόνο τέλος η προσφορά. Λες αν τους πάρω 1-2 μέρες πριν λήξει το -30% να κερδίσω / διεκδικήσω ένα 20% τουλάχιστον;

Εσυ τηλεφωνικος ξαναζητησες έκπτωση; Είχες ταυτόχρονα κ´ επιδότηση μήπως;

Sent from my iPhone using Insomnia

Η επιδότησή μου είναι για το Σεπτέμβρη (πέρσι την είχα πάρει 6 μήνες νωρίτερα). Εγώ τους πήρα τηλ. αφού μου κόπηκε η έκπτωση 30% (μου είπαν και ένα θεϊκό ότι ίσχυε για 11 μήνες και όχι για 12 :mad: !!!). Τεσπα τους είπα ότι πέρσι μου κάνατε προσφορά 30% στο πάγιο και το ίδιο θέλω κ τώρα. Στην αρχή μου είπανε το κλασσικό ότι αυτό ίσχυε πέρσι και τώρα δε γίνεται τίποτα. Την άλλη μέρα λοιπόν πήρα πάλι τηλέφωνο για να πετύχω άλλο υπάλληλο (λιγότερο μ@λ@κ@!!!) και πέτυχα μια ευγενική υπάλληλο η οποία μου είπε στην αρχή τα ίδια αλλά ύστερα απο συζήτηση δέχτηκε να "μιλήσει" στον προϊστάμενο και να δει τι μπορεί να γίνει. Και όντως με πήρε τηλ. μετά απο καμιά ώρα και μου είπε ότι μπορεί να δώσει 20% έκπτωση στο νέο όμως voda unlimited 60 (που έχει μέσα και 1,5 gb internet) και φυσικά δέχτηκα!
Δημοσ.

Στον πατέρα μου στο Απεριόριστα 35 του δώσανε επιδότηση 35€. Του είπα να κάνει φορητότητα μπας και πετύχει κάτι καλύτερο. Πόσο λέτε να του δώσουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...