tarksis Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 cosmote online προσφορες: έως 50% επιπλέον έκπτωση στη συσκευή σε σύνδεση προγράμματος συμβολαίου ή εαν επιθυμείς να κρατήσεις τη συσκευή σου, μπορείς να κερδίσεις ετήσια έκπτωση αξίας έως και 2 ½ παγίων αναλυτικα αυτα τα ΕΩΣ με φοβιζουν.......... οποιος εχει κανει online αιτηση ή γνωριζει περισσοτερα ας πει
basilis5 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ουσιαστικα λεει πως αν σου εδινε πριν επιδοτηση 100 ευρω για να παρεις ενα χ τηλεφωνο,τωρα θα σου δωσει 150 ευρω. οσο πιο ακριβο ειναι το τηλ,τοσο μεγαλυτερο θα ειναι αυτο το ποσοστο που τρεχει μεχρι 50%
xetasa Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σιγά την προσφορά!!! Εβαλα ενδεικτικά το nokia c7 και στο πρόγραμμα cosmote 55 (!!!) με πληρωμή λογαριασμών με πιστωτική μου "το δίνει" στα 255 ευρώ. Εδώ (http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=6944) το βρίσκω στα 288 ευρώ και ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ 12 μηνών ! Συνήθως τέτοια εποχή οι εταιρίες βγάζανε τρελές επιδοτήσεις του στυλ: 300 ευρώ για προγράμματα των 35 ευρώ που τρέχανε για λίγες μέρες για προσέλκυση νέας πελατίας. Τι έγινε? Τα κόψανε αυτά ή είναι η ιδέα μου?
k_dinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πανε οι καλες εποχες! Περυσι ειχα παρει το Cosmote 35 με -10 ευρω στο παγιο καθε μηνα και 300 επιδοτηση. Φετος με 80 ευρω που μου δινουν, το κοβω και το κανω καρτα. Αν καποιος δεν θελει συσκευη, ας κοιταξει τις Οn-line αιτησεις της wind που εχουν πραγματικη εκπτωση
tarksis Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 σε voda (10 χρονια πελατης, με λογ/σμο/μηνα 30) μεχρι και πριν λιγους μηνες ειχα 60 ευρω επιδοτηση κ περιμενα για να παω σε αλλη εταιρεια.........κ ξανα ρωταω προχτες κ μου λενε οτι η επιδοτηση μου , για να μη με χασουν απο πελατη, εκτιναχτηκε στα 11 ολοκληρα ευρω........ και μου λενε το φοβερο.....σε αλλους οι επιδοτησεις ειναι 5 ευρω...........οποτε πρεπει να αισθανομαι τυχερος.....
morfeas-dsl- Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σε voda περισυ ειχα 600 ευρω επιδοτηση και φετος μου δινανε 300... Τα εκοψα και τα 2 συμβολαια που ειχα. Καρτα λοιπον . Ετσι και αλλιως με τοσα που μου εβγαινε καλυτερα να αγοραζω τη συσκευη παρα να τους τα σκαω καθε μηνα βρεξει χιονισει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 άρα θεωρητικά θα βγάλουν αντίστοιχες προσφορές κι οι άλλες 2...
soulkeeper4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Πανε οι καλες εποχες! Περυσι ειχα παρει το Cosmote 35 με -10 ευρω στο παγιο καθε μηνα και 300 επιδοτηση. Φετος με 80 ευρω που μου δινουν, το κοβω και το κανω καρτα. Αν καποιος δεν θελει συσκευη, ας κοιταξει τις Οn-line αιτησεις της wind που εχουν πραγματικη εκπτωση κ εγω το ιδιο ειχα κανει σε οικογενειακο πακετο 3 αριθμους...900ευρω επιδοτηση!! προχθες εληξε το συμβολαιο κ μου δινουν 110 ευρω επιδοτηση για ανανεωση και για τους 3 αριθμους.... το θεμα ειναι αν μπορω να συνεχισω να εχω το υπαρχων προγραμμα (απεριοριστα 35 με 25ευρω) ή θα με "υποχρεωσουν" να παω στο νεο απεριοριστα 35 το οποιο μειωσε τον χρονο προς vod+wind και δινει 100mb ...? [size="2"]ΥΓ το "κολπακι" που εκανες αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια κ σε επαιρναν μετα απο κοσμοτε για βελτιωμενη επιδοτηση,παιζει ακομα ή "παπαλα" ?[/size]
basilis5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Οι επιδοτήσεις είναι ενδεικτικές του κλίματος, cosmote έκανε απωλυσεις, wind παει χάλια και voda πριν 2 βδομάδες έκανε επίσης απωλυσεις κ είχαν και απεργίες. Βράζει ο κλάδος που τόσα χρονια έτρωγε με Χρύσα κουτάκια, και όλο αυτο φτάνει στα προγράμματα και τις επιδοτήσεις, έκοψαν τα καρτοκινητα σε μια προσπάθεια να κάνουν συμβόλαια.
k_dinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το θεμα ειναι αν μπορω να συνεχισω να εχω το υπαρχων προγραμμα (απεριοριστα 35 με 25ευρω) ή θα με "υποχρεωσουν" να παω στο νεο απεριοριστα 35 το οποιο μειωσε τον χρονο προς vod+wind και δινει 100mb ...? [size="2"]ΥΓ το "κολπακι" που εκανες αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια κ σε επαιρναν μετα απο κοσμοτε για βελτιωμενη επιδοτηση,παιζει ακομα ή "παπαλα" ?[/size] Λογικα θα μεινεις στο παλιο Απεριοριστα 35 χωρις ιντερνετ, αλλα θα το πληρωνεις κανονικα 35ευρω. Οσο για το κοπλακι που λες, σιγορα κατι θα σου δωσουν παραπανω αλλα δεν νομιζω οτι θα φτασει τα περσινα επιπεδα, το πολυ +30ευρω για να βγεις ενα βραδι.
nem52 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 [size="2"]ΥΓ το "κολπακι" που εκανες αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια κ σε επαιρναν μετα απο κοσμοτε για βελτιωμενη επιδοτηση,παιζει ακομα ή "παπαλα" ?[/size] αν ισχυει λεει.. το εκανε ο αδερφος μου προσφατα.. και εγω εχτες πηρα την VODA και τις λεω γιατι ανεβηκε το παγιο μου αφου αλλα πληρωνα.. μου σου του γαριφαλα λεει φοροι και τετοια.. κοψτο της λεω τωρα.. και το πρωι με πηραν τηλ και απο τα 24 ευρω που πληρωνα (καρτοπρογραμμα.. φοιτητης γαρ.. ) μου το πηγαν 15 και μια μικρη επιδοτηση νομιζω.. τοσο μικρη που δεν ασχοληθηκα να μαθω.. (το συμβολαιο μου ειχε ληξει και μπορουσα να κανω οτι ηθελα)
xetasa Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Με άλλα λόγια όσοι επωφελήθηκαν πέρσι τέτοια εποχή επωφελήθηκαν (425 ευρώ επιδότηση και 30% έκπτωση στο πάγιο μου voda 60 μου "πρόσφεραν" ύστερα από αίτηση φορητότητας βεβαίως βεβαίως!!!) και απο φέτος φραγκοδίφραγκα! Φέτος πάντως που έληξε η έκπτωση 30% που είχα στο πάγιο μου τους πήρα τηλέφωνο να τους πω να τη συνεχίσουν και αφού στην αρχή μου αρνήθηκαν στο τέλος μου έδωσαν έκπτωση 20%. Με λίγη πίεση κάτι πετυχαίνεις γιατί το συμβόλαιο είναι μεγάλη υπόθεση για τις εταιρίες!
lagman Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Vodafone πριν 2 χρόνια 530€ επιδότηση. Με λογαρισμους από 60 μέχρι 100€ το μήνα επιδότηση για το iphone4 100€ χαχαχα Και με διάφορα προβλήματα που μας έτυχαν στην τιμολογιση.Φυσικα διακοπή του συμβολαίου μέχρι ούτε στο καρτοκινητο δε βάζω κάρτα.Προσωπική διαμαρτυρία προς την voda. Φιλος με 18μηνη δέσμευση voda κατάφερε καλή επιδότηση αλλά δε θυμάμαι πόσο.
greekparot Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Με άλλα λόγια όσοι επωφελήθηκαν πέρσι τέτοια εποχή επωφελήθηκαν (425 ευρώ επιδότηση και 30% έκπτωση στο πάγιο μου voda 60 μου "πρόσφεραν" ύστερα από αίτηση φορητότητας βεβαίως βεβαίως!!!) και απο φέτος φραγκοδίφραγκα! Φέτος πάντως που έληξε η έκπτωση 30% που είχα στο πάγιο μου τους πήρα τηλέφωνο να τους πω να τη συνεχίσουν και αφού στην αρχή μου αρνήθηκαν στο τέλος μου έδωσαν έκπτωση 20%. Με λίγη πίεση κάτι πετυχαίνεις γιατί το συμβόλαιο είναι μεγάλη υπόθεση για τις εταιρίες! Έχω κ´ εγω έκπτωση 30% στο πάγιο (2 γραμμές στο όνομα μου) και λήγει σε 1 μήνα. Τους είχα πάρει το Φεβρουάριο κ´ μου είπαν όταν κλείσει χρόνο τέλος η προσφορά. Λες αν τους πάρω 1-2 μέρες πριν λήξει το -30% να κερδίσω / διεκδικήσω ένα 20% τουλάχιστον; Εσυ τηλεφωνικος ξαναζητησες έκπτωση; Είχες ταυτόχρονα κ´ επιδότηση μήπως; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.