Προς το περιεχόμενο

Cyta τι γνωριζετε γι αυτην

nazlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωρίζουμε ότι έχει πολύ καλές τιμές

ότι μας έρχεται από την κύπρο

ότι πρέπει να βάλεις το modem στην κεντρική μπρίζα, και απο εκεί να βγουν καλώδια για internet και τηλέφωνο, που μπορεί να σε κάνουν να τραβάς καλώδια δεξια και αριστερά

και ότι εξαπλώνεται σιγά σιγά σε όλη την ελλάδα

ότι έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση

και ότι εμένα ως μέσο χρήστη με καλύβει

Δημοσ.
Μου τηλεφωνήσανε στην δουλειά από την Cyta για να μου προτείνουν κάποιο πακέτο τους, κάθε εξήντα δευτερόλεπτα η φωνή της τηλεφωνήτριας διακοπτόταν από έναν ηλεκτρονικό θόρυβο "βζουνννν".

Μέγιστη γκαντεμιά! Να πάρεις να πουλήσεις τηλέφωνική γραμμή και να σε προδίδει το προϊόν σου! Κρίμα η κοπέλα! Τα νεύρα θα της σπάσανε! :mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε καλύπτει, δεν σε καλύβει.

Από Σεπτέμβρη με βλέπω και εμένα να μετακομίζω προς Cyta κυρίως λόγω τιμών.

Για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ελπίζω μέχρι τότε να είναι ολα οΚ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια αλλαξα το ρουτερ μου γιατι καηκε απο κεραυνο τους παιρνω εχθες και τους ζηταω να μου περασουν τις ρυθμισεις τηλεφωνιας αλλα τους εδωσα καταλαθος την WAN MAC Address αντι για την LAN MAC Address που ηθελαν πηρα ομως αμεσως και τους ειπα οτι εκανα λαθος δινοτας τους την LAN MAC Address σημερα ανακαλυπτω οτι μου περασει τηλεφωνο ενος αλλου με αποτελεσμα να με περνουν τηλεφωνο ατομα και να ζητανε τον κατοχο αυτου του αριθμου και εγω να τους λεω οτι κανουν λαθος πηρα στην cyra στις 11:00 αλλα ακομα περιμενω αν ειναι δυνατον τι ερασιτεχνισμος

Δημοσ.

κάτσε, εσύ έκανες το λάθος

θα το διορθώσουν

προφανώς πρέπει να επικοινωνήσουν και με τον συνδρομητή που μεταφέρθηκε η γραμμή του σπίτι σου

και αυτός ποια γραμμή έχει? μήπως καμία?

Δημοσ.

παιδια αλλαξα το ρουτερ μου γιατι καηκε απο κεραυνο τους παιρνω εχθες και τους ζηταω να μου περασουν τις ρυθμισεις τηλεφωνιας αλλα τους εδωσα καταλαθος την WAN MAC Address αντι για την LAN MAC Address που ηθελαν πηρα ομως αμεσως και τους ειπα οτι εκανα λαθος δινοτας τους την LAN MAC Address σημερα ανακαλυπτω οτι μου περασει τηλεφωνο ενος αλλου με αποτελεσμα να με περνουν τηλεφωνο ατομα και να ζητανε τον κατοχο αυτου του αριθμου και εγω να τους λεω οτι κανουν λαθος πηρα στην cyra στις 11:00 αλλα ακομα περιμενω αν ειναι δυνατον τι ερασιτεχνισμος

Ισως επρεπε να παρεις στην cyta.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γνωρίζουμε ότι έχει πολύ καλές τιμές

ότι μας έρχεται από την κύπρο

ότι πρέπει να βάλεις το modem στην κεντρική μπρίζα, και απο εκεί να βγουν καλώδια για internet και τηλέφωνο, που μπορεί να σε κάνουν να τραβάς καλώδια δεξια και αριστερά

και ότι εξαπλώνεται σιγά σιγά σε όλη την ελλάδα

ότι έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση

βαζεισ ειδικη μπριζα τησ συτα με δυο υποδοχεσ που η μια δινει σημα σο ρουτερ και στην αλλη επιστρεφει στο σημα απο το ρουτερ στισ υπολοιπεσ πριζεσ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...