Προς το περιεχόμενο

The Killing

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εντάξει και στο BB το ίδιο έγινε στο τέλος , αλλά δεν παραπονέθηκε κανείς μας :P

η ξενέρα μας είναι κυρίως γιατι είχαμε την λανθασμένη εντύπωση πως θα ολοκληρωθεί φέτος το συγκεκριμένο story

Ναι, το ξερα πως θα το 'λεγε καποιος αυτο. Ε, λοιπον, δεν ειναι το ιδιο. Καταρχας το the Killing δεν πλησιαζει ουτε κατα διάνοια το μεγαλειο του Breaking Bad. Αλλα δεν ειναι μονο αυτο: Στο BB τουλαχιστον ακουσαμε τον πυροβολισμο. Δηλαδη εγινε η σκηνη, απλως δε την ειδαμε ολοκληρη στο τελος της. Δε την εκοψαν ετσι αποτομα. Κι επιπλεον, παιζει ολα αυτα να ψιλοηταν στη φαντασια μας, οτι το εκαναν ετσι με πρωτο σκοπο να μας ξεγελασουν, και ο Τζέσι να εχει οντως κανει το φονικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, το ξερα πως θα το 'λεγε καποιος αυτο. Ε, λοιπον, δεν ειναι το ιδιο. Καταρχας το the Killing δεν πλησιαζει ουτε κατα διάνοια το μεγαλειο του Breaking Bad. Αλλα δεν ειναι μονο αυτο: Στο BB τουλαχιστον ακουσαμε τον πυροβολισμο. Δηλαδη εγινε η σκηνη, απλως δε την ειδαμε ολοκληρη στο τελος της. Δε την εκοψαν ετσι αποτομα. Κι επιπλεον, παιζει ολα αυτα να ψιλοηταν στη φαντασια μας, οτι το εκαναν ετσι με πρωτο σκοπο να μας ξεγελασουν, και ο Τζέσι να εχει οντως κανει το φονικο.

και γω το ήξερα πως κάποιος θα έλεγε πως δεν συγκρίνονται οι δύο σειρές :P

δεν νομίζω να προσπάθησα να συγκρίνω τις δυο σειρές . ούτε καν τις δυο σκηνές σαν σκηνές , γιατι πχ του BB έχω κάτσει και την εχω ξαναδεί καμιά 10ριά φορές , ενώ του Killing δεν μου "έκανε" και κάτι για να την ξαναδώ.

η σύγκριση αφορούσε καθαρά αυτό που αναφέρθηκες περί κοψίματος στην μέση . Το ότι ο ένας το έκανε με μαεστρία , που ενώ έχεις ακούσει τον ήχο , το "γύρισμα" της κάμερας , σε κάνει να αμφιβάλλεις , ενώ ο άλλος το κοψε λες και έπεσε το ρεύμα στο γύρισμα , δεν ακυρώνει ότι είναι το ίδιο "κόλπο" που λες.

επίσης αυτο με την

φαντασία

δεν καταλαβα τι εννοείς.

Αν δεν βαριεται καποιος

για ποιον πυροβολισμο λετε?

@marantonis

Καποιοι δεν εχουν δει το BB, βαλε μια προειδοποιηση

τελευταία σκηνή , πάει να πυροβολήσει τον councilman ο φίλος του πατέρα της rosie , ενώ τον μεταφέρουν αστυνομικοί

Sorry, θεωρησα οτι επειδη το εβαλα σε spoiler... δε μου περασε απ' το μυαλο οτι... θα κανα ζημια.

η σύγκριση αφορούσε καθαρά αυτό που αναφέρθηκες περί κοψίματος στην μέση . Το ότι ο ένας το έκανε με μαεστρία , που ενώ έχεις ακούσει τον ήχο , το "γύρισμα" της κάμερας , σε κάνει να αμφιβάλλεις , ενώ ο άλλος το κοψε λες και έπεσε το ρεύμα στο γύρισμα , δεν ακυρώνει ότι είναι το ίδιο "κόλπο" που λες.

Ναι, βεβαια το να το κανεις με μαεστρια και να ριξεις το ρευμα... ειναι τοσο διαφορετικα που θα μπορουσες να τα πεις μεχρι και διαφορετικα κολπα.

Ναι, βεβαια το να το κανεις με μαεστρια και να ριξεις το ρευμα... ειναι τοσο διαφορετικα που θα μπορουσες να τα πεις μεχρι και διαφορετικα κολπα.

είναι σαν να βάλει goal με "ψαλιδάκι" ο pele , και απο την άλλη να την στείλει δοκαρι με ψαλιδάκι ο νεμπεγλέρας .

καμία σχέση αυτα τα δύο μεταξύ τους , αλλα ναι είναι το ίδιο κόλπο :P

πάντως πιστεύω πως το γεγονός ότι

δεν είχε μπαμ σημαίνει πως δεν θα τον σκοτώσει. Αν ήταν να τον "φάνε" θα το κάναν τώρα να είναι και pio dramatic το τέλος

Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι την ιδέα του cliffhanger αυτού την πήραν από το Breaking Bad.

Πάνω κάτω συμφωνώ απόλυτα με αυτά που διάβασα στο αρθράκι του tv.com The Killing's season finale: Disappointment of the year

Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα γενικά με την σειρά αλλά δεν είναι και για πέταμα όπως την παρουσιάζουν μερικοί.

Αυτό που με κούρασε κάπως ήταν η μητέρα του κοριτσιού, που ενώ στην πραγματικότητα η αντίδραση της θα ήταν αρκετά ρεαλιστική, ίσως είναι λίγο too much και κουραστικό για μια τηλεοπτική σειρά.

Επίσης ήταν λίγο ξενέρωμα το ότι ο Holder είναι μπλεγμένος μιας και είχε αρχίσει να γίνεται αρκετά συμπαθής. Φαντάζομαι αυτό θα το δικαιολογήσουν στην 2η σεζόν και θα έρθουν πάλι όλα τούμπα.

Ακόμα, αρνητικό ήταν και το γεγονός ότι ξέραμε για τον Richmont ότι δεν θα είναι ο δολοφόνος μιας και είχε βουίξει ο τόπος από σποιλερ ότι η υπόθεση δεν θα λυθεί από την πρώτη σεζόν.

Κατά τα άλλα την σειρά την βλέπω με ευχαρίστηση και δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν έχει βρεθεί ακόμα ο δολοφόνος. Δεν θεωρώ ότι πάει αργά όπως λένε αρκετοί.

Νομίζω πως την αδικούνε οι τηλεκριτικοί με την γκρίνια τους. Δεν ξέρω το κατά πόσο ίσως είναι επηρεασμένοι από το Δανέζικο και περιμένουν άλλα πράγματα...

Αυτό που με κούρασε κάπως ήταν η μητέρα του κοριτσιού, που ενώ στην πραγματικότητα η αντίδραση της θα ήταν αρκετά ρεαλιστική, ίσως είναι λίγο too much και κουραστικό για μια τηλεοπτική σειρά.

ειπα και εγω, μονος μου ειμουν που δεν το αντεχα πια αυτο το πραγμα???

Οσο γαι την σειρα, μου αρεσε παρα πολυ, το τελος καλο, ετσι και αλλιως δεν μπορω να καταλαβω πως περιμενατε να τελειωσει απο την πρωτη χρονια. ειχε πολλα ανοιχτα μετωπα για να τα κλεισει σε 1 επεισοδιο.

gchris7 και vlachaquito οι περισσότεροι φαντάζομαι οτι αποφεύγαμε να διαβάζουμε ο,τι αφορά την σειρά στο net , για να μην πέσουμε σε spoiler για το ποιος είναι ο δολοφόνος.

οπότε γνωρίζοντας απλά ότι είναι μια σχεδόν πιστή μεταφορά μιας δανέζικης που τώρα είναι στο 2ρο κύκλο με νέα υπόθεση , είναι λογικό να είχαμε την εντύπωση πως θα τελειώσει φέτος.

προσωπικά δεν "ακυρώνω" την σειρά , ούτε θα την κόψω κτλ κτλ , απλά όταν είσαι προετοιμασμένος για μεγάλο φινάλε και τελικά τρως άκυρο (χωρίς να λέω πως φταίνε οι παραγωγοί κτλ γιαυτό ) , λογικό είναι να ξενερώσεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός ο guido. Απλά να προσθέσω πως όταν έχεις μια season και το marketing που κάνεις για να προωθήσεις την σειρά είναι αφίσες με σλόγκαν του στυλ "Who Killed Rosie Larsen" και στο τέλος δίνεις στο κοινό τίποτα, παρα μόνο περισσότερες απορίες, ε είναι fail απο μόνο του. Δλδ οι αφίσες για την season 2 τι θα λένε. "Who Killed Rosie Larsen Part 2" ??.

Τέσπα, δε θέλω να κράζω συνέχεια, μου άρεσε η σειρά λογικά θα δω και το δεύτερο κύκλο και βλέπουμε.

Επεξ/σία από finch

σλόγκαν του στυλ "Who Killed Rosie Larsen" και στο τέλος δίνεις στο κοινό τίποτα, παρα μόνο περισσότερες απορίες, ε είναι fail απο μόνο του. Δλδ οι αφίσες για την season 2 τι θα λένε. "Who Killed Rosie Larsen Part 2" ??.

"I still dont know Who Killed Rosie Larsen"

:P

το θεμα ειναι τι κανουμε? μας πιανει η ανυπομονησια και ξεκιναμε τη δανεζικη σειρα που ειναι 2 σεζον μπροστα ή περιμενουμε αυτην?

Εγω λεω να περιμενω, αλλα περιμενω και feedback για το δανεζικο...

Οσο για τις συγκρισεις με το twin peaks, περα απο την ερωτηση με την οποια προβαλλεται το "who killed rosie larsen?" δεν εχει καθολου τον σουρεαλ χακτηρα του twin peaks, ουτε ολα τα καλτ στοιχεια...Θελω να δω αν ολη η σεζον περιστρεφεται γυρω απο εναν φονο και ποια θα ειναι τα παραπλευα μυστηρια που θα συμβουν...

Για πρωτο επεισοδειο μου αρεσε...

για την δανεζικη υπαρχουν subs?? αν μπορει να μου αφησει καποιος pm thanks

• Moderators

για την δανεζικη υπαρχουν subs?? αν μπορει να μου αφησει καποιος pm thanks

Eαν ψαχνεις ελληνικους οχι, την τελευταια φορα που εψαξα. Και οι αγγλικοι δεν ειναι ολοι της προκοπης, υπαρχει πχ μια εκδοση που ειναι απο google translate με οχι καλα αποτελεσματα.

Eαν ψαχνεις ελληνικους οχι, την τελευταια φορα που εψαξα. Και οι αγγλικοι δεν ειναι ολοι της προκοπης, υπαρχει πχ μια εκδοση που ειναι απο google translate με οχι καλα αποτελεσματα.

ναι το ειδα και εγω αρα αμερικαν εκδοση μενουμε :P αρχιζω σημερα breakinig bad πρεπει να ειναι καλη σειρα και αρχιζει και 4ος κυκλος τον ιουνιο καλο αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...