marantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ρε παιδες ειπε ο Gi0 (κακως το βαλε σε spoiler και το ανοιξα κατα λαθος αλλα ευτυχως δεν ειναι): Εκανα ενα γρηγορο scrolling το τελευταιο επεισοδιο. Απ οτι φαινεται η σειρα συμβαδιζει με την original εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το συμβαδίζει πώς μεταφράζεται; (αν υπάρχει non-spoiler απάντηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το συμβαδίζει πώς μεταφράζεται; (αν υπάρχει non-spoiler απάντηση) Οτι οπου φτανει στο season finale το Δανικο, εκει φτανει και το Αμερικανικο, λογικα αυτο σημαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το spoiler μπηκε για οσους δεν ειχαν δει το τελευταιο επεισοδιο (..και ηταν ετοιμοι να φανε το ξενερωμα). Ας μου πει καποιος τι συμβαινει πανω-κατω με οσα spoiler μπορει.Δεν εκατσα να δω το επεισοδιο, οπως ειπα εκανα απλα scrolling. Οτι spoiler βαζω δεν εχει να κανει με το δανεζικο, οποτε οσοι εχετε δει το τελευταιο αμερικανικο μπορειτε ανετα να τα ανοιγετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 GiO η last σκηνή του προτελευταίου δείχνει την φάση με τα email που δέχεται ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αυτό είναι προς το τέλος η στην μέση του Δανέζικου; σημ. δεν έχω δει ακόμα το last Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 GiO η last σκηνή του προτελευταίου δείχνει την φάση με τα email που δέχεται ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αυτό είναι στο τέλος η στην μέση του Δανέζικου; σημ. δεν έχω δει ακόμα το last Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν θελεις σχετικα με το τι λενε τα emails και επισης πες αν θελεις πιο γενικα τι ειναι γνωστο μεχρι τωρα. Δεν θελω να σου κανω ερωτησεις για οποιοδηποτε χαρακτηρα/καταστασεις για να μην σε βαλω σε υποψιες/υποθεσεις Δεν τα θυμαμαι με λεπτομερειες, πανε κοντα 3 μηνες απο τοτε που το ειδα οποτε bear with me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 είναι στην φάση που έχουν μαθει για το website με τα call girls , και ψαχνουν εναν που ειχε αναφέρει μια απο αυτές ότι ειχε φαντασιώσεις κτλ σχετικά με τον πνιγμό . Και την ωρα που του στέλναν mail "i know what you did" ήταν η πουλοβερ-girl σπίτι του υποψ.δημάρχου και ακουσε το new mail sound και πηγε στο PC του και τα είδε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δεν θυμαμαι αντιστοιχη σκηνη, προφανως δεν συμβαδιζουν τοσο πολυ, αλλα ναι, τα του website ειναι περιπου στη μεση. Εχω την εντυπωση πως το αμερικανο ειναι πιο 'συμπυκνωμενο' σε γενικες γραμμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ok , θα δείξει το βράδυ που θα το δω. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το είδαμε λοιπόν και δεν κλείνει την ιστορία της Ρόζι, ίσα ίσα, τη φουντώνει. Με βάση αυτά που λέει και ο GiO, υποθέτω τώρα είμαστε στη μέση της 1ης σεζόν του πρωτότυπου. Η 2η σεζόν (αν δεν κοπεί) λογικά θα συνεχίσει και θα κλείσει την ιστορία. Εμένα με έχασε από θεατή η σειρά. Με κούρασε και έχασα το ενδιαφέρον μου. Όπως προείπα, Shift+Del. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ελεος ομως! Γιατι το καναν αυτο? Σιγα μην κατσω να δω τη δευτερη σεζον τωρα. Εχω ηδη χασει το ενδιαφερον, ποσο μαλλον μετα απο τοσο καιρο που θα κανει να βγει. Τι ηλιθιοι τυποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finch Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 http://entertainment.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474979478680 Καλά δε παλευονται. Στη δεύτερη σεζόν όχι μόνο θα τελειώσει η υπόθεση της rosie αλλά θα ξεκινήσει και άλλη υπόθεση. Τι να πω πολύ μπέρδεμα. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Nαι.....ηταν κρίμα όντως...περίμενα και εγω να ολοκληρωθει η υπόθεση σε αυτή την σεζόν,αλλα δυστυχώς εμειναν πολλα μέτωπα ανοιχτα....δεν ξερω τι θα κανω με την επομενη σεζον......θα δειξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ok, δε μπορω να το σταματησω τωρα, παρα τα ελαττωματα του μου αρεσει. Αλλα θα δω μαζεμενα τα επεισοδια της δευτερης σεζον κι οχι ενα ενα. Κατα τ' αλλα οτι ειναι μαλακες ειναι. Ας πουμε οτι Δεν ηταν στο χερι των δημιουργων να τελειωσουν τη σεζον κανοντας την αυτοτελη στα επεισοδια που τους εδωσε το καναλι. Μπορουσαν τουλαχιστον να μας δειξουν τί εγινε με τον κωλοπυροβολισμο. Οπως και να το κανουμε ειναι πολυ φτηνο κολπο αυτο, να κοβεις τις σκηνες στη μεση και δε τις δειχνεις στην επομενη σεζον για να κρατησεις τον αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν ηταν στο χερι των δημιουργων να τελειωσουν τη σεζον κανοντας την αυτοτελη στα επεισοδια που τους εδωσε το καναλι. Μπορουσαν τουλαχιστον να μας δειξουν τί εγινε με τον κωλοπυροβολισμο. Οπως και να το κανουμε ειναι πολυ φτηνο κολπο αυτο, να κοβεις τις σκηνες στη μεση και δε τις δειχνεις στην επομενη σεζον για να κρατησεις τον αλλο. εντάξει και στο BB το ίδιο έγινε στο τέλος , αλλά δεν παραπονέθηκε κανείς μας η ξενέρα μας είναι κυρίως γιατι είχαμε την λανθασμένη εντύπωση πως θα ολοκληρωθεί φέτος το συγκεκριμένο story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα