Προς το περιεχόμενο

The Killing

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Χωρίς να έχω δει το φινάλε ακόμα, διάβασα ότι τελικά δεν θα έχουμε τη λύση της υπόθεσης φέτος (ούτε υπήρχε ποτέ τέτοιο σχέδιο :shock: ).

Επικαλούνται τα 20 επεισόδια του Δανέζικου για αυτή την απόφαση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εαν δεν βαριεται κανεις και εαν οντως ισχυει το παραπανω, ας κανει τον κοπο με 2-3 προτασεις γεματες spoilers να πει που βρισκεται η σειρα, τι εχει γινει γνωστο μεχρι στιγμης.

Χωρίς να έχω δει το φινάλε ακόμα, διάβασα ότι τελικά δεν θα έχουμε τη λύση της υπόθεσης φέτος (ούτε υπήρχε ποτέ τέτοιο σχέδιο :shock: ).

Ελπίζω να διάβασες λάθος γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο :fear: θα τους πάρει ο διάολος...

μα καλα, σοβαρα περιμενατε να τελειωσει η σειρα απο την πρωτη χρονια??? μακαρι να τελειωσει με την δευτερη...

δε τελιωνει η σειρα, τελιωνει η υποθεση με τη ροζι κι εχουμε αλλη μετα σε νεα σεζον. Ετσι γινεται στο Δανικο, το οποιο κι αυτο δεν εχει τελειωσει ακομα, ετοιμαζεται 3η σεζον.

• Moderators

Η εντύπωση ήταν πως θα έκλεινε η υπόθεση στην πρώτη χρονιά και η δεύτερη θα είχε νέα υπόθεση. Αυτό ήταν το φορμάτ του Δανέζικου (αν και εδώ υπάρχει υποσημείωση*) και είναι κάπως παρόμοιο με του 24. Εκεί είχαμε γεγονότα 1 ώρας ανα επεισόδιο και μια season ανά υπόθεση. Εδώ είναι μια μέρα ανά επεισόδιο.

Η δική μου αίσθηση στο σημείο που σταμάτησα να παρακολουθώ ήταν ότι η σειρά σερνότανε και είχε χάσει το αρχικό της ενδιαφέρον. Και η βασική μου απορία ήταν πώς το Δανέζικο κατάφερε και έβγαλε 20 επεισόδια για την ίδια υπόθεση.

Με δεδομένα τα σχόλια που διαβάζω για το φινάλε, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν την ξαναπιάσω. Ίσως δω το Δανέζικο ωστόσο...

*. Στο Δανέζικο η πρώτη season έπαιξε σε δύο τμήματα των 10 επεισοδίων με αρκετό διάστημα ανάμεσά τους (λιγότερο από χρόνο ωστόσο, σταμάτησαν Μάρτιο και ξεκίνησαν Σεπτέμβριο).

Edit: πρόλαβε ο marantonis

Όχι ρε φούστη μου θα τρελαθώ.. Είχε δίκιο ο Praetorian.

Πωωω τη επεισοδιάρα ήταν αυτή και πάνω που πάει να τελειώσει

fuuuuuuu.png

μείναμε με το πουλί στο χέρι...

Σοβαρά τώρα; Στο φινάλε δεν τελειώνει το θέμα Ρόζι; Ρε με το ζόρι αντέξαμε να δούμε τα 4-5 τελευταία, και το τρενάρουν για 2η σεζόν; Shift+Delete, πάμε για άλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...