Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κούρασε πάρα πολύ η σειρά, απορώ η πρωτότυπη εκδοχή τι έδειχνε 20 επεισόδια... Εδώ έχει δείξει 11, μεταξύ των οποίων ένα filler δυο επεισόδια πριν το φινάλε, και συνολικά είναι πιο αργή και από το θάνατο. Ελάχιστα clues αν τα βάλεις κάτω, θα μπορούσε όλη η σειρά να χωρέσει κάλλιστα σε ένα δίωρο φιλμ. Μεγάλη απογοήτευση για εμένα η σειρά, θα δω τα επόμενα απλά να δω τι έγινε και αν υπάρξει και δεύτερη σεζόν (που δε νομίζω, μιας και απ' ό,τι διαβάζω γενικά την κατακρίνουν για τον αργό ρυθμό, τις ελάχιστες αποκαλύψεις και την πτωτική πορεία στο ενδιαφέρον της υπόθεσης από το 1ο επεισόδιο μέχρι το 11ο) σίγουρα δε θα τη δω. Κρίμα, έλειπε μια σειρά τέτοιου ύφους.

Δημοσ.

Κούρασε πάρα πολύ η σειρά, απορώ η πρωτότυπη εκδοχή τι έδειχνε 20 επεισόδια... Εδώ έχει δείξει 11, μεταξύ των οποίων ένα filler δυο επεισόδια πριν το φινάλε, και συνολικά είναι πιο αργή και από το θάνατο. Ελάχιστα clues αν τα βάλεις κάτω, θα μπορούσε όλη η σειρά να χωρέσει κάλλιστα σε ένα δίωρο φιλμ. Μεγάλη απογοήτευση για εμένα η σειρά, θα δω τα επόμενα απλά να δω τι έγινε και αν υπάρξει και δεύτερη σεζόν (που δε νομίζω, μιας και απ' ό,τι διαβάζω γενικά την κατακρίνουν για τον αργό ρυθμό, τις ελάχιστες αποκαλύψεις και την πτωτική πορεία στο ενδιαφέρον της υπόθεσης από το 1ο επεισόδιο μέχρι το 11ο) σίγουρα δε θα τη δω. Κρίμα, έλειπε μια σειρά τέτοιου ύφους.

Δημοσ.

Είναι και θέμα γούστου παιδιά. Εμένα δεν με έχει κουράσει.

Ίσως λίγο οι γονείς του κοριτσιού και ιδιαίτερα η μητέρα, αλλά νομίζω το κάνουν επίτηδες μιας και έχω την εντύπωση ότι κάποιο ρόλο έχει παίξει στην δολοφονία.

Από την άλλη η Λιντεν και ο Ριτσμοντ έχουν αρκετό ενδιαφέρον σαν χαρακτήρες. Έχουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει από τις εκατοντάδες αστυνομικές σειρές.

Το κλίμα της σειράς μου φέρνει στο μυαλό παλιά καλά adventure games των 90s.

Δημοσ.
...και συνολικά είναι πιο αργή και από το θάνατο.

Για να το λέει αυτό ένας άνθρωπος που λάτρεψε το carnivalle, φαντάζομαι τα χειρότερα.

Δημοσ.

Για να το λέει αυτό ένας άνθρωπος που λάτρεψε το carnivalle, φαντάζομαι τα χειρότερα.

έχω την αίσθηση πως το Carnivale έτρεχε με χίλια....

Ειδικά το τελευταίο ep στο Killing μου φάνηκε πολύ δύσκολο να το τελειώσω.

Δημοσ.

Kαλα το επικο Carnivale ειχε να αντιπαραθεσει μια ολοκληρη 'μυθολογια' απο πισω του.....μια σειρα εικαστικο διαμάντι που την αδικησαν οταν αποφασισαν να την πετσοκοψουν!!!Αλλη κατηγορια...

Το The Killing απο την αλλη,το σεναριο του μαλλον ειναι το αδυναμο σημειο του (χωρις απαραιτητα να 'πασχει')....αλλα αυτο που σε βαζει στο τριπακι ειναι περισσοτερο η σκοτεινη και μουχλιασμενη ατμοσφαιρα...οι αντιτουριστικοι πρωταγωνιστες....

Σε ολες τις σειρες υπαρχουν καποια filler που στοχο εχουν την γνωριμια με τον εσωτερικο κοσμο των χαρακτηρων (Βλεπε πχ επεισοδιο the fly στο BB)....ενα τετοιο ηταν και αυτο!!!

Δεν με χαλασε ομως και ιδιαιτερα!!

Δημοσ.

εμένα παρότι filler , μου άρεσε αρκετά το 11ο .

απλά ενώ δεν με χαλάει η επικέντρωση στους διάφορους χαρακτήρες της σειράς και στις ζωές τους ,

θα μπορούσε να έχει γίνει αυτό χωρίς να είναι εις βάρος της κεντρικής υπόθεσης που καμιά φορά φαντάζει να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και απλά να τρέχει στο background.

Δημοσ.

Χρειάζονται αυτά τα filler για να "δεθείς" με τους πρωταγωνιστές, αλλιώς θα η σειρά θα λεγότανε CSI: Seattle... :P

Δημοσ.

ναι απλά θα μπορούσε να πει κάποιος ότι 3 επεισόδια πριν το τέλος δεν είναι και η καταλληλότερη στιγμή . Θα έπρεπε ίσως να έχει γίνει νωρίτερα , γιατί όσο να ναι περιμένουμε και μια κορύφωση στα τελευταία.

Δημοσ.

Εγώ πάντως είδα τα 3 τελευταία μαζί, και το filler που λέτε αποσυμφόρισε μια χαρά την μαυρίλα και το κλάμα των προηγούμενων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...