Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...έως πολύ αργό και μονότονο δυστυχώς για μένα. Δηλαδή το τελευταίο επεισόδιο δεν κατάφερα ακόμα να το παλέψω. Δύο βασικά (και γενικά) παράπονα:

1. Οι χαρακτήρες (από βασικοί έως ας πούμε κομπάρσοι) αρχίζουν να μου μοιάζουν πολύ αφύσικοι. Σε συμπεριφορές και σε αντιδράσεις. (δεν ξέρω αν αυτό έχει σχέση με το ότι το πρωτότυπο ήταν Δανέζικο και οπότε σε εκείνο το περιβάλλον βγάζουν περισσότερο νόημα).

2. Η ιστορία του πολιτικού με έχει κάνει να βαριέμαι τη ζωή μου. Είναι πολύ γνώριμο αυτό το σκηνικό από άλλες σειρές, και μέχρι στιγμής δεν το σώζει κάτι. Ούτε καν η πιθανότητα από κάποιο twist να βγει ότι ο δολοφόνος είναι αυτός (εντελώς χλωμό) ή κάποιος από τους δύο βοηθούς (ίσως, αλλά θα είναι αρκετά απογοητευτικό έως άκυρο).

Ναι, κι εγω βαρεθηκα σε καποια σημεια του τελευταιου.

Αλλα οι χαρακτηρες δε μου φαινονται αφυσικοι.

Δημοσ.

για το 2. που λες

αναρωτιέμαι και εγώ γιατί δίνεται τόσο βάρος σε αυτό το sidestory , αν δε είναι κάποιος από εκεί ο δολοφόνος τελικά .

για το 1.

προσωπικά οι χαρακτήρες μου αρέσουν πολύ. Ο λόγος που δείχνουν αφύσικοι είναι πιστεύω εσκεμμένος γιατί πολύ απλά δεν είναι "φυσιολογικοί" .

Όλοι μα όλοι έχουν το σκοτεινό παρελθόν τους και όλοι κουβαλούν αυτά τα "φαντάσματα" και δεν μπορούν να απαλλαγούν από αυτά . Όλο αυτο το "βάρος" που κουβαλούν , φαίνεται ωρες ωρες ακόμα και στο αχανές βλέμμα τους και στο με το ζόρι χαμόγελο τους . και προσωπικά το γουστάρω αρκετά σε συνδυασμό με την όλη ατμόσφαιρα της σειράς .

• Moderators
Δημοσ.

προσωπικά οι χαρακτήρες μου αρέσουν πολύ. Ο λόγος που δείχνουν αφύσικοι είναι πιστεύω εσκεμμένος γιατί πολύ απλά δεν είναι "φυσιολογικοί" .

Όλοι μα όλοι έχουν το σκοτεινό παρελθόν τους και όλοι κουβαλούν αυτά τα "φαντάσματα" και δεν μπορούν να απαλλαγούν από αυτά . Όλο αυτο το "βάρος" που κουβαλούν , φαίνεται ωρες ωρες ακόμα και στο αχανές βλέμμα τους και στο με το ζόρι χαμόγελο τους . και προσωπικά το γουστάρω αρκετά σε συνδυασμό με την όλη ατμόσφαιρα της σειράς .

Ok. Ως ένα σημείο το δέχομαι αυτό. Και γενικά (ειδικά στην αρχή) μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα που βγάζει η σειρά.

Αλλά πχ

Μου έχει κολλήσει η σκηνή σε περασμένο επεισόδιο, όπου η μάνα είναι στο super marker και χαιρετά μια γνωστή της, και η γνωστή της γυρνάει *επιδεικτικά* την πλάτη και φεύγει. Σε ποια κοινωνία γίνεται αυτό; Ακόμα κι αν δεν έχεις κάτι να πεις σε ένα γονιό που έχασε το παιδί του (που αυτό ήθελε να περάσει το συγκεκριμένο επεισόδιο και σε κάποιο σημείο το λέει και ρητά), δεν το κάνεις αυτό.

Ή πχ το ότι τα δύο παιδιά που έπιασαν αρχικά ως υπόπτους συμπεριφερόταν ως 100% ένοχοι, και με το που αποκαλύφθηκε το βίντεο η αντίδραση ήταν "α, αυτό έχετε. Ε δεν έχετε τίποτα, θα μας κλάσετε τα @@". Και πλέον έχουν εξαφανιστεί εντελώς από την υπόθεση.

Κάτι δεν μου κολλάει στο όλο στήσιμο.

Δημοσ.

Εκλογές:Adams vs Darren Richmond

Darren Richmond----->Allstars---->Bennett Ahmed

Bennett Ahmed----->Mohament---->Terrorist

|

|

|

|

->Rosie Larsen

Εμπλοκή του Darren Richmond στην υπόθεση της δολοφονίας εμμεσα στο πρόσωπο του δασκάλου και με το αυτοκίνητο ουσιαστικά τρἰζει τα θεμέλια του οικοδομήματος.Αν αποδειχθεί πως υπάρχει και σχέση με την τρομοκρατία τότε ακόμη περισσότερο η πιθανότητες να γίνει Δήμαρχος και σε δευτερο χρόνο ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής τότε εξανεμίζονται

Προσωπική άποψη απο όσα μέχρι στιγμής έχω δει.....αν υπάρξει κάτι νεότερο βλέπουμε....

Δημοσ.

προφανώς , απλά δεν καταλάβαμε ποιος νέος suspect εμφανίστηκε που λες.

οκ το είδα λίγο νυσταγμένος αλλά αυτό που μου έμεινε είναι ότι..

..γυρίσαμε στο σημείο μηδέν με μηδέν υπόπτους .

Κάτι που btw με ικανοποίησε γιατί το όλο story με τους τρομοκράτες ήταν κάπως ξενέρα να συνεχιστεί . Προτιμώ να είναι , που λογικά θα είναι , ένας από τους ήδη γνωστούς ο δολοφόνος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...