Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος και ο τρίτος κύκλος, αλλά νομίζω ότι η season 2 ήταν η συγκλονιστικότερη όσον αφορά το φινάλε.

Πάω για breaking bad asap

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα φινάλε παρωδία σε μια σεζόν πολύ κατώτερη από τις δύο πρώτες. Πιο προβλέψιμη απλά δε γινόταν, από το δεύτερο επεισόδιο έλεγες ότι είναι αυτός. Και η εξομολόγηση στο αυτοκίνητο στο τέλος τόσο κλισέ... έλεος δλδ.  Οι ερμηνείες, φωτογραφία, σκηνοθεσία κτλ υψηλού επιπέδου όπως πάντα αλλά το στόρυ (κυρίως το πως εξελίχτηκε και κατέληξε) μούφα. Κρατάω μόνο το sub story στις φυλακές το οποίο ήταν όντως πολύ καλό.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είδα κι εγώ τη 3η season. Ατμοσφαιρική η σειρά όπως και οι προηγούμενες, πιο σκοτεινή η 3 season, με την ανυπέρβλητη μουντάδα της σε συνδυασμό με τη βροχή και με ωραία πλάνα στις εξωτερικές τοποθεσίες. Μου άρεσε ιδιαίτερα ο Χόλντερ και ο κατάδικος, ενώ απ' την Λίντεν δεν έμεινα ενθουσιασμένος. Ευτυχώς δεν είχε κλάψες όπως της μητέρας της Ρόζι στις 2 πρώτες seasons. Καλή η ιστορία, συγκλονιστικά τα τρία τελευταία επεισόδια (10, 11, 12) και αναπάντεχο το τέλος που με άφησε σύξυλο.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εν μια νυκτι τα ειδατε ολα;

Θα το αφηνα για τον χειμωνα γιατι ταιριαζει με το σκηνικο αλλα ειναι περα απο τις δυναμεις μου

• Like 1
Δημοσ.

Εν μια νυκτι τα ειδατε ολα;

ε

6 επεισόδια ειναι ολα και ολα...

Επισης ειχε βγει απο τα ξημερώματα...

Δημοσ.

Μια σεζον σε 1 1/2 μερα!!!

Στο ιδιο mood.....και πιστευω πως τα 6 επεισοδια ηταν μια χαρα!!!!Δεν κουρασε καθολου....(ειδικα στα 2 πρωτα επεισοδια φοβηθηκα πως θα ειχαμε τα ανυποφορα ψυχολογικα ξεσπασματα).

Το storyline γραμμικοτατο και τα twists αναμενομενα μεν..ευπροσδεκτα δε!!

Δεν με απογοητευσε και την προτεινω!!!

Δημοσ.

Δεν μ'αρεσε παρα πολυ.

Κατ'αρχας να πω αν εβγαιναν αλλα επεισοδια θα τα εβλεπα διοτι εχω λατρεψει το theme της σειρας, τα bleak surroundings και συμπαθω τους δυο lead αλλα ξενερωσα με το storyline που εκανε μπαμ απο ενα χιλιομετρο μακρια.

All in all σαν σειρα παρα πολυ καλη παντως και μ'αρεσε πως κατεληξαν τους χαρακτηρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...