Votritis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δεν περιμενα οτι θα δω ξανα το Se7en στο τελευταιο επεισοδιο της σειρας. To ιδιο σκεφτηκα και εγω στην τελευταία σκηνή. Εγω απορούσα γιατι η Linden φορούσε αυτα τα άθλια πουλόβερ ....... ....τωρα κατάλαβα οτι τα εχουν πάρει απο τη Δανεζικη σειρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 κόπηκε, όποιος θέλει ας υπογράψει εδώ, μπας και γίνει τίποτα https://www.change.org/petitions/renew-the-killing-for-season-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ελεος με αυτη την σειρα, πως γινεται καθε φορα να την κοβουν. Ειδικα με αυτη την φανταστικη τριτη χρονια. τι να πω, κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ειχε κοπει και παλια αλλα ξαναρχισε και ειδαμε τον φετινο κυκλο. Ελπιδα υπαρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μολις καταφερα και ειδα το διπλο επεισοδιο σε απολυτα σκοτεινο δωματιο Με παραξενευει το γεγονος οτι μου φανηκε προβλεψιμο. Δεν ξερω αν ηταν μονο σε μενα αλλα ειχε αρκετα κοινοτυπο σεναριο το τελευταιο επεισοδιο. Δεν μου εκανε κατι εντυπωση, δεν εμεινα αναυδος με αυτα που εγιναν, αλλα η ατμοσφαιρα η σκηνοθεσια και οι ερμηνειες ηταν αποχαυνωτικες. Ηταν ενας συγκλονιστικος κυκλος γιατι μας εδειξαν μια πλευρα που γενικα δεν ειχαμε συνηθισει να βλεπουμε (12+ χρονων κοριτσια να εκπορνευονται). Στον προηγουμενο κυκλο ομως, στο μηνυμα που αφησε η ροουζ καταφερα να δακρυσω. 15 χρονια μετα και το seven ακομα μας επηρεαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέσα σε μία εβδομάδα έχω σχεδόν τελειώσει τις δύο πρώτες σαιζόν. Απόψε θα δω το τελευταίο επεισόδιο της season 2. Η τρίτη αξίζει? Όχι ότι δεν θα συνεχίσω να τη βλέπω, μιας και με έχει καθηλώσει η κωλοσειρά, απλά κουβέντα να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Για μένα η τρίτη πέρασε και δεν ακούμπησε σε σχέση με τις δύο πρώτες. Φωτογραφία, ατμόσφαιρα, ερμηνείες κλπ τεχνικά, είναι το ίδιο υπέροχη, αλλά από άποψη σεναρίου/πλοκής και ενδιαφέροντος χαρακτήρων, την βρήκα χλιαρότατη. Συνολικά και άσχετα από συγκριτικό με τις 2 πρώτες πάντως, δεν λέει με τίποτα να μην την δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 H τριτη τελειώνει το στορυ της ή το κόβει στην μέση όπως στις 2 πρώτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 H τριτη τελειώνει το στορυ της ή το κόβει στην μέση όπως στις 2 πρώτες? Μάλλον το δεύτερο. Disclaimer: δεν έχω δει τις άλλες δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ποιο πολυ προς το 1το, το τελειωνει με καποιες αποριες στον αερα που θα μπορουσαν να οδηγησουν σε συνεχεια σε νεα σεζον. Αλλα με μερικες λογικες εικασιες που αφηνουν να σκεφτει ο καθε θεατης για παρτη του, μπορεις και να πεις οτι η σεζον εκλεισε. Για μενα η 3τη σεζον ηταν ποιο συναρπαστικη απο τις αλλες λογω ποιο σοκιγκ και σκοτεινης θεματολογιας, ψιλοεξαφανισης του γιοκα της μολντερ, νεο ρολο απο ηλια κοτεα, η bullet ηταν γαματη,..και το γεγονος οτι ολλα τα υπολοιπα (ερμηνιες, σκηνοθεσια, φωτογραφια.....) μεινανε στα ιδια ψηλα επιπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 καμιά σχέση, η τρίτη πολύ καλύτερη από τις άλλες δύο. Και τελειώνει μια χαρά, δεν αφήνει κανένα κενό όσο έχει να κάνει με την υπόθεση. κρίμα που θα είναι και η τελευταία χρονιά. μου φαίνεται θα αρχίσω το δανεζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Από τα δύο πρώτα επεισόδια που είδα, της τρίτης σαιζόν, παρατηρώ ότι έχει γίνει πολύ πιο ωμή η σειρά και πολύ πιο σκοτεινή. Παύει πλέον να είναι μία σειρά μυστηρίου και γίνεται θρίλερ. Πολύ καλή η πρεμιέρα της Season 3, μέχρι μεθαύριο θα την έχω καθαρίσει κι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο το να βλεπεις ενα ολοκληρο κυκλο μαζεμενο σε λιγες μερες, παρα να περιμενεις βδομαδα παρα βδομαδα ενα επεισοδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Κοίτα, εγώ τη σειρά την ανακάλυψα φέτος όπως επίσης και το How I Met your Mother. Επίσης το ίδιο έπαθα με το Homeland και με το Game of Thrones πέρυσι. Αν έχεις την υπομονή, γνώμη μου είναι ότι μαζεμένα είναι καλύτερα, γιατί τα έχεις όλα φρέσκα στο μυαλό σου και δεν σε τσακίζει και η αναμονή της κάθε εβδομάδας. Πες μου όμως εσύ, πώς μπορείς να περιμένεις να ολοκληρωθεί ένας ολόκληρος κύκλος του Game of Thrones, όταν τον περιμένεις ένα χρόνο να προβληθεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Και ομως το εκανα πολλες φορες, οπως και φετος, για πολλες σειρες! Θελει πειθαρχια και υπομονη που εγω ευτυχως διαθετω. Πχ. τωρα μαζευω ενα ενα τα επεισοδια του Dexter να τα δω ολα μαζι. Οσον αφορα το Game of thrones, στο 2ο κυκλο δεν πειθαρχησα και μου φανηκε χαλια σε σχεση με τον 1ο και 3ο που ειδα μαζεμενα και ηταν η απολυτη απολαυση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα