tzinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 η σειρα συνεχιζει και σπερνει εστω και στο γνωστο μουντο σλοου μοσιον. Επισης μιας και ο μιχαλακης σι χαλ (ντεξτερ) στα ματια μου εχει ξεπεσει ερμηνευτικα τελευταια (φταει και το σεναριο βεβαια), λοστ δεν εχουμε για να εξυμνουμε κανα john locke h ben linus, ........οποτε νομιζω ερμηνευτικα (ακτινγκ δλδ) ο μονος αντιπαλος ειναι το αγαπημενο διδυμο στο breaking bad. Αλλα ισως επειδη ειναι σε διαλειμα, ισως επειδη οι χαρακτηρες εκει ειναι ποιο τραβηγμενοι και μπλεκουν σε ποιο απιθανα σκηνικα, .....εν τελει αποφασιζω οτι το διδυμο στο killing (και οι περισοτεροι στο καστ) ειναι αυτη τη στιγμη οτι ποιο κορυφαιο υπαρχει στην τιβι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Eνταξει!!!!! Ζηταω συγγνωμη και απο τους διαχειριστες και απο τους υποκριτες για την αθυροστομια.....αλλα το 10ο επεισοδιο απλα ΓΑΜΗΣΕ!!!!!!!!!! Νομιζω ειναι απο τα καλυτερα επεισοδια που εχω παρακολουθησει σε σειρα....καθηλωτικο και αγωνιωδες!!!!! Η αβαφη και ταλαιπωρημενη (σχεδον τρομακτικη) Λαντον και ο θανατοποινιτης δινουν μια ραψωδια ερμηνειων!!!! Εξαιρετικα ευστοχη η σεναριακη εμπνευση να 'αντικατοπτρισει' η ντεντεκτιβ τους δικους της 'δαιμονες' με εκεινους του convict!!!! Tοσα ερωτηματα........τοσα συναισθηματα..... Ελπιζω στο διπλο επεισοδιο που ακολουθει και θα ολοκληρωσει τον κυκλο.....η αισθηση αυτη της 'ευφοριας' να απογειωθει!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μ άρεσε τόσο πολύ το επεισόδιο που δεν ήξερα τι να γράψω . Με κάλυψες απόλυτα . Ειδικά οι ερμηνείες των πρωταγωνιστων καθηλωνουν , με έκαναν να αναρωτιέμαι γιατί βλέπω ακόμα dexter Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 και μπενεις μετα σε κανα imdb και βλεπεις τους μισους και διαμαρτυρονται γιατι αφιερωσανε ενα ολοκληρο επεισοδειο στον φυλακισμενο και δεν προχωρησε το στορυ με της εξαφανσιμενες κοπελες!! Κουραστικο λενε, ψυχοπλακωτικο, ζορικο, μη ευπεπτο. GTFOH (get the fuck out of here...), τι σκατα την βλεπουν την σειρα εαν εχουν τετοιες αποψεις? Το επεισοδειο ηταν απαραιτητο, ειναι σιγουρο οτι ολα θα εχουν καποιο κονε ετσι και αλλοιος και οι ερμηνειες ηταν οσκαρικες. Δεν υπηρχε δευτερολεπτο βαρεμερας παρολο που σαν δομη, οντως δεν ειναι ευπεπτο και χαλαρωτικο. Αλλα γαμω το στανιο μου, εκτιμησετε σωστα το ποσω καλη δουλεια κανουν βλακοαμερικανακια η δειτε καμια αλλη σειρα. (οκ οχι δεν ειναι ολλοι ετσι, αλλα ειχαν πολλα τετοια σχολια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δλδ ειναι καλύτερο απο το original...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πραγματικά και εγώ εντυπωσιάστηκα από τiς ερμηνείες, ιδιαίτερα από την ερμηνεία του Peter Sarsgaard που ήταν όπως είπε και ο damian1977 οσκαρική. Σίγουρα δεν προχώρησε το story αλλά δεν νομίζω ότι χάλασε κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ρε παιδιά κανονικά δεν θα έπρεπε να νιώθει τύψεις για την άδικη απόφαση? τεσπα σε λίγες ώρες αρχίζει το τελευταίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ελειπα για λιγες μερες και το ειδα εχθες. Απιστευτο επεισοδιο πολυ απλα. Οι ερμηνειες απλα καθηλωτικες(ιδιαιτερα του φυλακισμενου δικαιουται καθε βραβειο), πολυ συγκινητικο και ενα τελος ανατριχιαστικο. Kudos στους σεναριογραφους της σεζον αυτης και ειδικα του επεισοδιου αυτου (10). Πηραν ρισκο φετος με το να φυγουν απο το script που υπηρχε απο το δανεζικο(δεν το εχω δει αλλα εικαζω οτι το σεναριο θα ηταν το ιδιο) αλλα επιβραβευτηκαν στο επακρο για μενα. ΥΓ: Το επεισοδιο δεν το διεγραψα. Θελω να το ξαναδω ακομα 3 φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ρε πως τελείωσε έτσι;;; ΔΕΝ το αφήνεις έτσι για άλλη σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 μαλλον θα εχει και άλλη υποτίθεται ότι είναι ζωντανή η kallie και υπάρχουν και άλλα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 μαλλον θα εχει και άλλη υποτίθεται ότι είναι ζωντανή η kallie και υπάρχουν και άλλα παιδιά Ναι αυτό ήταν ξεκάθαρο αλλά αφού καθάρισε τον δολοφόνο μπερδεύεται πολύ το όλο πράγμα δεν νομίζεις και εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ναι αυτό ήταν ξεκάθαρο αλλά αφού καθάρισε τον δολοφόνο μπερδεύεται πολύ το όλο πράγμα δεν νομίζεις και εσύ; ναι όντως, νομίζω πάντως οτι ο skinner είναι ένας από όλους, γιατί πιστεύω θα υπάρχουν και άλλοι, επίσης δεν έδειξε το παιδί του becker τι ακριβώς είχε κάνει. προσωπικά θεωρώ οτι ο becker εμπλέκετε και αυτός, βέβαια τον έδειξε να μετακομίζει...εσύ τι νομίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Σίγουρα υπάρχουν πολλά που μας κράτησαν κρυφά. Εάν σκεφτείς ότι στην προηγούμενη σεζόν στην μέση της τα ίδια νομίζαμε (ότι δηλαδή έχει βρεθεί ο δολοφόνος) και όλα πήραν ανάποδη τροπή. Εγώ πιστεύω ότι και ο μπάτσος από της φυλακές είχε τον ρόλο του. Μου άρεσε πολύ στον πρώτο κύκλο η εξήγηση που είχαν δώσει. Με κάλυψε και πραγματικά σε έκανε να πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο στέκει. Εύχομαι να το καταφέρουν και εδώ γιατί έχει χαθεί λίγο το τόπι. Δεν κατάλαβα γιατί τον καθάρισε την στιγμή που έμαθε ότι δεν έχει σκοτώσει το μικρό και την ίδια στιγμή που ήθελε και η ίδια τόσες πολλές απαντήσεις. Νομίζω δεν το κάνανε με σωστό timing. Του χρόνου η συνέχεια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Oμορφο κλεισιμο της σειρας......ανταξιο ολης της σεζον!!!! Αφηνει υποσχεσεις για ακομα μια σεζον...και ελπιζω τα ratings στο Αμερικα να της δωσουν το πρασινο φως!!! Επειδη ειμαι λιγο στοκος.....θα ηθελα παρακαλω καποιος φιλος .....απο εδω ή με μυνημα....να μου πει πως βαζουμε σχόλια σε spoiler για να θεσω προβληματισμους και μια μεγαλη απορια που εχω πανω στο show! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα