viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/tvandradioblog/2012/dec/17/killing-perfect-ending
guido Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 "Production on Season 3 begins Mon., Feb. 25" AMC and Fox Television Studios Partner on The Killing Season 3 2
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Seattle (αν και τα γυρίσματα γίνανε στο Vancouver). 1
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Seattle (αν και τα γυρίσματα γίνανε στο Vancouver). Σωστός σωστός!!!
gatokoritso Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ειδα χθες στη tv το πρωτο επεισοδιο απο το δανεζικο και ηταν απιστευτα βαρετο..
kjtzemis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Εγω το βρηκα αρκετα καλο και ενδιαφερον. Το μοναδικο που δεν αντεχω ειναι αυτη η γελοια προφορα της γερμανικης γλωσσας (φαχτεν φουχτεν). Εχω παρατησει ακρετες ταινιες για τον συγκεκριμενο λογο.
alimentas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 λιγο πιο βαρετο ακομα κ θα με παιρνε ο υπνος κ μεσα στο ονειρο που εβλεπα.Ακομα κ οταν μαθανε οτι πεθανε η κοπελα που ειπα απο μεσα μου "επιτελους θα δουμε μια αντιδραση λιγο δυνατη να ξυπνησουμε" ΤΙΠΟΤΑ.Η προφορα δυστηχως δεν αντεχεται,κανα 2 θα δω ακομα μπας κ φτιαξει αλιως κοψιμο
Cossutius. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 λιγο πιο βαρετο ακομα κ θα με παιρνε ο υπνος κ μεσα στο ονειρο που εβλεπα.Ακομα κ οταν μαθανε οτι πεθανε η κοπελα που ειπα απο μεσα μου "επιτελους θα δουμε μια αντιδραση λιγο δυνατη να ξυπνησουμε" ΤΙΠΟΤΑ.Η προφορα δυστηχως δεν αντεχεται,κανα 2 θα δω ακομα μπας κ φτιαξει αλιως κοψιμο Αν ξεπεράσεις τα 2 επεισόδια θα εισαι οκ!!
kjtzemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Σημερα δεν μαρεσε το επεισοδιο, οπως ειπατε λιγο ακομα και ο υπνος θα μου χτυπαγε την πορτα. Ας ελπισουμε το αυριανο να ειναι καλυτερο, ή εστω μεχρι την παρασκευη να δουμε κανα καλο επεισοδιο.
Pitzimpitzidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 δεν εχω δει το αμερικανικο το δανεζικο η 1η σεζον ειναι τοπ μη το κοψετε
gatokoritso Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 αλλο ενα επεισοδιο που δεν αντεξα να το δω μεχρι το τελος..τα παραταω..
kjtzemis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Το σημερινο επεισοδιο ενω απο το trailer νομιζα πως θαναι καλο μου φανηκε τελειως μαπα. Δεν το παραταω οσο και αν εχω βαρεθει να ακουω αυτη την αθλια γλωσσα, περιμενω την Τριτη μπας και ξεκινησει και εχει ενδιαφερον.
gavros10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπω το δανέζικο στο mega και πρέπει να παραραδεχτω ότι είναι πολύ καλή παραγωγή. Οι κλέφτες οι αμερικανοί ακομα και την μουσική πήραν. Στην πλοκή είναι σχεδόν ολοιδιο, ακομα και σε κάποιες λεπτομέριες. Και οι χαρακτηρες πάντως είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι άμα έχετε δει το αμερικανικό στο οποίο έπαιξαν καλύτεροι ηθοποιοι και το Σιάτλ είναι καλύτερη τοποθεσια πάντως για αυτή την πλοκή. Πιο dark Sent from my LG-E900
kjtzemis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αντεε, το σημερινο επεισοδιο με εκανε περισσοτερο απο τα προηγουμενα να δω την συνεχεια...την Τριτη θα ειναι φοβερο και σιγα σιγα ξεκιναει το νταβαντουρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα