gavros10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εχω μια απορια . Ο πατερας θα παει φυλακη κανονικα ;γιατι χτυπησε τον αμετ γιατι με την μετακομοιση που κανανε δεν εδειχνε να το αναφερουνε πως τωρα θα πηγαινε φυλακη και η γκουεν που εμεινε στο τελος παρατημενη τι ηταν αυτο;δεν την υπολογισε ο ριτσμοντ επαγγελματικα και προσωπικᾳ;η απλα επειδη δεν ξεκανε τον ειμς και τη λεσβια και η σειρα θα χει και τριτο κυκλο; θα εχει και 3ο κυκλο και εκει θα δουμε τι παιζει με τον ριτσμοντ. εχω υποψιαζομε οτι θα αλλαξει στρατοπεδο ιδεων και θα γινει σαν τον πρωην δημαρχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μη ξεχνάμε, όπως έχω αναφέρει ξανά, ότι η πρωταγωνίστρια ήταν υποψήφια για Grammy. Grammy ή Emmy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 το AMC εκοψε το the killing και τωρα προσπαθουν να βρουν αλλη τηλεοπτικη στεγη το οποιο μου φανταζει δυσκολο http://insidetv.ew.com/2012/07/27/killing-canceled/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Πολύ κρίμα. Ήταν από τις αγαπημένες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ελεος, αλλη μια πολυ καλη σειρα κομμενη. για να βλεπουν reality kai glee.. καμενοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 το μονο καλο ειναι οτι δεν τελειωσε με clifhanger γιατι θα ταν η απολυτη ξενερα.και μαθαμε τουλαχιστον τον ενοχο.Αν και ηθελα να δω πως θα εξελισοταν ο ριτσμοντ αλλα μαλλον προς το @#@#@#@ δημαρχος θα πηγαινε οπως και ο αλλος που ταν υποψηφιος για τη θεση.. πληροφοριακα να πω πως ο ηθοπιος που εκανε τον μπατσο συνεργατη της λιντεν θα ενσαρκωσει τον robocop στο ριμεικ που ετοιμαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Επιστρεφει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ελπιζω να επιστρεψει με καλυτερο σεναριο αυτη τη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ^ Καλύτερο σε τι? η βασική σεναριακή πλοκή είναι αυτή της αυθεντικής δανέζικης σειράς, οπότε δεν αλλάζει. Τώρα, το ξεχείλωμα που έκαναν για να βγάλουν 2 σεζόν από την 1η που ήταν κανονικά το δανέζικο, είναι άλλο θέμα. Δεν βλέπω λόγο να μην κάνουν το ίδιο πάλι, η 2η danish season δηλαδή να γίνει 3η κ 4η του αμερικάνικου. Αν και με την ακύρωση που έγινε και τώρα την επιστροφή, σκέφτομαι ότι ίσως το budget τους κάνει να ακολουθήσουν πλέον γκαρμπόν κ να μην το ξεχειλώσουν πάλι σε 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Για το ξεχειλωμα εννοουσα, καλα τα ειπες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ΠΟλυ καλα νεα, μου αρεσε πολυ η σειρα, για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 πολυ καλη η 3η σεζον απο το δανεζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 πολυ καλη η 3η σεζον απο το δανεζικο Oh really?! Καλό αυτο. Βασικά ήταν ο φόβος μου όταν άκουσα οτι πάει για 3τη σεζόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 δεν εχω δει τις αλλες 2 ομως... επισης η 3η του δανεζικου ειναι καλυτερη απο την 1η του αμερικανικου IMHO 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 τελιωσε το the killing [δανεζικο] με καπως αναπαντεχο τελος... επισης η συζητηση με τον δολοφονο ητανε [insert wow, chill, irony, sociopath, logical, simple, etc]... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα