Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια απορια .

Ο πατερας θα παει φυλακη κανονικα ;γιατι χτυπησε τον αμετ γιατι με την μετακομοιση που κανανε δεν εδειχνε να το αναφερουνε πως τωρα θα πηγαινε φυλακη

και η γκουεν που εμεινε στο τελος παρατημενη τι ηταν αυτο;δεν την υπολογισε ο ριτσμοντ επαγγελματικα και προσωπικᾳ;η απλα επειδη δεν ξεκανε τον ειμς και τη λεσβια

και η σειρα θα χει και τριτο κυκλο;

θα εχει και 3ο κυκλο και εκει θα δουμε τι παιζει με τον ριτσμοντ. εχω υποψιαζομε οτι θα αλλαξει στρατοπεδο ιδεων και θα γινει σαν τον πρωην δημαρχο

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Μη ξεχνάμε, όπως έχω αναφέρει ξανά, ότι η πρωταγωνίστρια ήταν υποψήφια για Grammy.

Grammy ή Emmy?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το μονο καλο ειναι οτι δεν τελειωσε με clifhanger γιατι θα ταν η απολυτη ξενερα.και μαθαμε τουλαχιστον τον ενοχο.Αν και ηθελα να δω πως θα εξελισοταν ο ριτσμοντ αλλα μαλλον προς το @#@#@#@ δημαρχος θα πηγαινε οπως και ο αλλος που ταν υποψηφιος για τη θεση.. :confused:

πληροφοριακα να πω πως ο ηθοπιος που εκανε τον μπατσο :-D συνεργατη της λιντεν θα ενσαρκωσει τον robocop στο ριμεικ που ετοιμαζεται

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

^ Καλύτερο σε τι? η βασική σεναριακή πλοκή είναι αυτή της αυθεντικής δανέζικης σειράς, οπότε δεν αλλάζει. Τώρα, το ξεχείλωμα που έκαναν για να βγάλουν 2 σεζόν από την 1η που ήταν κανονικά το δανέζικο, είναι άλλο θέμα.

Δεν βλέπω λόγο να μην κάνουν το ίδιο πάλι, η 2η danish season δηλαδή να γίνει 3η κ 4η του αμερικάνικου. Αν και με την ακύρωση που έγινε και τώρα την επιστροφή, σκέφτομαι ότι ίσως το budget τους κάνει να ακολουθήσουν πλέον γκαρμπόν κ να μην το ξεχειλώσουν πάλι σε 2.

Δημοσ.

πολυ καλη η 3η σεζον απο το δανεζικο

Oh really?! Καλό αυτο. Βασικά ήταν ο φόβος μου όταν άκουσα οτι πάει για 3τη σεζόν

Δημοσ.

δεν εχω δει τις αλλες 2 ομως...

επισης η 3η του δανεζικου ειναι καλυτερη απο την 1η του αμερικανικου

IMHO

• Like 1
Δημοσ.

τελιωσε το the killing [δανεζικο] με καπως αναπαντεχο τελος...

επισης

η συζητηση με τον δολοφονο ητανε [insert wow, chill, irony, sociopath, logical, simple, etc]...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...