BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Έχεις καταλάβει οτί παρακολουθείς μια σειρά που είναι βασισμένη σε μια φανταστική ιστόρια έτσι; Δεν έγινε στα αλήθεια αυτό. Ταινία είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Εμενα παντος που αρεσε παρα πολυ η σειρα. Επιτελους μια μουντη και ασχημη πολη, αλλα πανω απ ολα αληθινη., Επιτελους πρωταγωνιστες γηινοι και οχι μοντελα, με δικα τους σοβαρα προβληματα και αδυναμιες. Επιτελους βρωμικο πολιτικο παρασκηνιο, κακοι ινδιανοι και γενικα μια σειρα περα για περα αληθινη. Πιστευω οτι το προβλημα ηταν κυριος οτι ηταν μια υποθεση πολυ μικρη για 12 επεισοδια μια και δεν θα προλαβαιναν να μας βαλουν στην ψυχοσυνθεση ολων των πρωταγωνιστων αλλα και πολυ μεγαλη για 1 μονο υποθεση. Και παλι μου αρεσε παρα πολυ. Ελπιζω πραγματικα να συνεχιστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 την τελειωσα μολις τωρα γραφω οτι εχω να πω σε spoiler για να μην αποκαλυψω τιποτα καταλαθος στο τελος εριξα κλαμα. εκει που αρχισε να δειχνει τι εκανε η τερι στην λιμνη ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο και οταν την ακουγα να φωναζει μεσα στο πορτ μπαγκαζ, δεν ξερω τι εγινε αλλα ηταν πολυ ανατριχιαστικο. ειδικα οταν στο τελος εβλεπαν ολοι μαζι την ταινια της, και με το πιανο απο πισω να παιζει, εγινε ο χαμος απο δακρυα. πιστευω οτι ο λογος ο οποιος πεθανε ηταν αθλιος. απλα ηταν εκει, θα μπορουσε ο τζειμι να κανει πολλα πραγματα αλλα εκανε το χειροτερο. δεν ηταν λογικο. σε ολη την σειρα μονο αυτο με χαλασε. ηταν μπλεγμενοι ολοι σχεδον, ο καθενας με τον δικο του τροπο, αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο και περιμενα να εχει πεθανει για κατι πιο σοβαρο. στο τελος εφτιαξαν και την εικονα της ροζι σε σχεση με την 1η σεζο που την ειχαν βγαλει πορνη πρεπει να παραδεχτω οτι για δραμα ηταν καταπληκτικη σειρα. οι ερμηνειες ηταν τοσο καλες, απο ολους, εκτος απο την μιτσ, και σε καταφερνε σε καθε επεισοδιο να θες κιαλο ασχετα αν ηταν καλο το συγκεκριμενο επεισοδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Εντάξει το τελευταίο επεισόδιο απλά επικό. Οτι και να πούμε είναι λίγο. Συμφωνώ με τον gavros10 για την συγκινητική στιγμή στο τέλος με την ταινία που έφτιαξε η rosie.Πραγματικά εκεί λυγίζεις είναι η αλήθεια Τελικά θα έχουμε και 3η σεζόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Απο τις καλύτερες φετινές παραγωγές. Και όταν λέω παραγωγή εννοώ την πραγματική έννοια. Όλα ήταν άψογα. @skiabox Απ ότι λένε ναι, με διαφορετική υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μόλις τελείωσα τη σειρά!!! Εντάξει. Απλά έμεινα παγωτό. Η σειρά ειναι ίσως απ τις πλέον εθιστικές που έχω παρακολουθήσει. Πρωταγωνιστές καθημερινοι άνθρωποι, οχι υπερήρωες. Ούτε κανας πρωταγωνιστής βγαλμενος από περιοδικό. Απλοί άνθρωποι με αδυναμίες, με λάθη κτλ. Πολλές οι ανατροπές, φυσιολογικές όμως, έτσι όπως πήγε το σενάριο. Μέχρι και τη τελευταία στιγμή μας έστελνε αδιάβαστους. Κατενθουσιασμενος! Ακολουθει σποιλερ για την υποθεση. Οπως φάνηκε οι Ροουζ η κακομοίρα απο μ@λ@κι@ δολοφονήθηκε. Ελεος δηλαδη. Ούτε καν τους είχε τραβήξει με τη κάμερα. Αυτό θα πει, λάθος στιγμή σε λάθος μέρος. Για την θεία, είχα καταλάβει απ την αρχή οτι είχε σχέσεις με τον ασπρομάλλι. Απλά δεν ειχα καταλάβει τι σχέση είχε αυτός με την υπόθεση. Για τον βασικό ένοχο μας ήρθε νταμπλάς σε όλους. Μέχρι και στο τελευταίο επεισόδιο ψάχνομασταν να δουμε ποιος ειναι. Πολύ κουλό. Ο σύμβουλος στο τέλος δείχνει μεγάλος προδότης πάντως. Που μπάζει τους Ινδιάνους μέσα στο γραφείο. Αναμένω τον δευτερο κύκλο. Πάντως ειναι από τις σειρές που δυσκολα θα δει κανεις σε εβδομαδιαία βάση. Αυτή ειναι να την έχεις όλη να βλέπεις 1-2 επεισόδια κάθε μέρα, οπως κάναμε εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μη ξεχνάμε ότι η πρωταγωνίστρια ήταν προτεινόμενη και για grammy (το οποίο τελικά το πήρε η τύπισα από το homeland). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μη ξεχνάμε ότι η πρωταγωνίστρια ήταν προτεινόμενη και για grammy (το οποίο τελικά το πήρε η τύπισα από το homeland). emmy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazomama Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Παρότι κόλλησα άσχημα με την πρώτη σεζόν της σειράς, τη δευτερη τη βρήκα ελαφρώς πιο απλωμένη σε σημείο να θέλω απλώς να ξεμπερδεύουμε με αυτήν την υπόθεση. Ο ένοχος τελικά για την κακοποίησή της δεν μου αρεσε που ήταν αυτός που ήταν και χαλάστηκα -το ομολογώ. Όσο για τη θεία, απ' την πρώτη σεζόν μου βρώμαγε... Ήμουν σίγουρη ότι είχε σχέση με την τραγική νύχτα. Η καλύτερη στιγμή φυσικά ήταν το βιντεάκι της Ρόζι που ευτυχώς μας δείχνει ότι αγάπαγε την οικογένειά της, γιατί το αντίθετο που μας είχαν περάσει δεν μου κόλλαγε. Όπως και ότι έφευγε για να δει τον κόσμο και όχι για να γλιτώσει π.χ. Αγαπημένος μου παραμένει ο Χόλντερ και ελπίζω να τον αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο στην τρίτη σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Είμαι στο πέμπτο της πρώτης σεζόν. Σαν το χαρά αγνοείται είναι. (πρέπει να ξανααναέφρθηκε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Είμαι στο πέμπτο της πρώτης σεζόν. Σαν το χαρά αγνοείται είναι. (πρέπει να ξανααναέφρθηκε) Είναι και τα δύο adaptation απο το Δανέζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εξαιρετική σειρά. Από τις καλύτερες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Νομίζω η σειρά παρακολουθείται καλύτερα αν έχεις μαζέψει όλα τα επεισόδια και τα δεις με τον ρυθμό που θέλεις εσύ. Αν περιμένεις ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα νομίζω κουράζει. Είναι αλήθεια ότι η υπόθεση είναι σχετικά μικρή για να τραβήξει 2 σεζόν και 26 επεισόδια. Ίσως για αυτό "θάφτηκε" από τα περισσότερα αμερικάνικα site, χαρακτηρίζοντάς την βαρετή, αργή κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εξαιρετική σειρά. Από τις καλύτερες που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Νομίζω η σειρά παρακολουθείται καλύτερα αν έχεις μαζέψει όλα τα επεισόδια και τα δεις με τον ρυθμό που θέλεις εσύ. Αν περιμένεις ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα νομίζω κουράζει. Είναι αλήθεια ότι η υπόθεση είναι σχετικά μικρή για να τραβήξει 2 σεζόν και 26 επεισόδια. Ίσως για αυτό "θάφτηκε" από τα περισσότερα αμερικάνικα site, χαρακτηρίζοντάς την βαρετή, αργή κλπ. απλα ετσι οπως ειναι στημενη η υποθεση, εμπλεκονται πολλοι χωρις να εχουν καποια ουσιαστικη σχεση. αλλα ολα παιζουν τον ρολο τους εγω πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες. αφηστε τα αμερικανακια να λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 τελειωσα και γω τη σειρα και ομολογουμενως και χωρις να χω δει το δανεζικο ηταν μια απ τις καλυτερες σειρες μυστηριου που χω δει τα τελευταια χρονια.Η ερμηνειες ηταν ακρως εντυπωσιακες με πρωτη και καλυτερη την λιντεν που αν και στην αρχη με ξενιζε λιγο φατσικα<εχει περιεργη φατσα>εδωσε μια πειστικοτητα στο ρολο που πραματικα εκανε αλλες γυναικες που επαιζαν στο παρελθον τετιο χαρακτηρα να φενονται σαν αγγουρια.. Το μουντο επισης στοιχειο του σιατλ.η σκοτεινη ατομσφαιρα και ο ρεαλισμος της σειρας το εκαναν να ξεχωριζει απλα απ οτι εχεις δε μεχρι τωρα σε αστυνομικες δραματικες σειρες..Επισης με αρεσε αυτο το παζλ που ξετυλιγοταν ειναι αυτος οχι δεν ειναι αυτος μαλλον αυτος το εκανε και τελικα ηταν κατι που δεν το περιμενεσ <αν και γω ειχα υποψιαστει απ τις αντιδρασεις της τερι πως ειχε σχεση με το φονο παντα το πιο συγγενικο προσωπο> Και φυσικα η συγκινητικη σκηνη με τη ροζι ολα τα λεφτα ακομα και καπιος που τη βαριοταν τη σειρα σιγουρα θα ενιωσε κατι βλεποντας αυτη τη σκηνη Εχω μια απορια . Ο πατερας θα παει φυλακη κανονικα ;γιατι χτυπησε τον αμετ γιατι με την μετακομοιση που κανανε δεν εδειχνε να το αναφερουνε πως τωρα θα πηγαινε φυλακη και η γκουεν που εμεινε στο τελος παρατημενη τι ηταν αυτο;δεν την υπολογισε ο ριτσμοντ επαγγελματικα και προσωπικᾳ;η απλα επειδη δεν ξεκανε τον ειμς και τη λεσβια και η σειρα θα χει και τριτο κυκλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μη ξεχνάμε, όπως έχω αναφέρει ξανά, ότι η πρωταγωνίστρια ήταν υποψήφια για Grammy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα