Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας γυρίσουν όσους κύκλους θέλουν ακόμη, αλλά με άλλη υπόθεση.

Πάντως έχει πέσει πολύ η τηλεθέαση.

Οπότε χλωμό.

Είναι δεδομένο πως η υπόθεση αυτή θα λυθεί με το τέλος της σεζόν. Το αναφέρει και ο εκφωνητής ξεκάθαρα στο διαφημιστικό σποτάκι του 11ου επεισοδίου (μετά το τέλος του 10ου).

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και να μείνει και πάλι ημιτελής με τον ίδιο εκφωνητή στο τέλος να λέει: surprise!

Φοβερή πλάκα δεν θα' χει; :mrgreen:

Δημοσ.

παντως ειναι απο τις ελαχιστες καινουριες που βλεπω ανετα...δεν λεω οτι την περιμενω με αγωνια καθε εβδομαδα, αλλα στεκεται επαξια στο rotation...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως στο τέλος του επεισοδίου που διαφημίζει ο τυπάς το τελευταίο επεισόδιο λέει season finale και όχι series finale.

• Moderators
Δημοσ.

Έχει γούστο :confused: :confused: :confused:

Θυμιζω πως και η πρωτοτυπη σειρα εχει και αλλη σεζον στην οποια ειναι διαφορετικη η υποθεση. Εαν θελει κανεις ας κανει τον κοπο με ενα spoiler να πει σε ποιο σημειο της υποθεσης βρισκεται.

Δημοσ.

Απότι θυμάμαι να λένε θα τελειώσει κανονικά η ιστορία σε αυτη την σεζόν και η επόμενη είναι νέο στόρυ. Ετσι νομίζω είχε γινει και στο Δανέζικο.

Δημοσ.

αν και κυλησε πολυ αργα και σχετικα βαρετα, το τελος ηταν λιγο συγκλονιστικο, τουλαχιστον ειχε αυτο το shock factor στο τι πραγματικα εγινε.

Ειδικα η σκηνη που η ροζι ακουγεται μεσα απο το αμαξι που βυθιζεται ηταν ανατριχιλα. Και το κλαμα της τερι που δεν ηξερε. Το σκηνικο με τον τζειμι που ξαφνικα μας το γυρισε ψυχακιας δεν μου αρεσε, αλλα το οτι ηταν η τερι αυτη που εριξε το αμαξι δεν ηταν αναμενομενο

για οσους ρωτανε, ναι η υποθεση ροζι τελειωνει και αφηνει υπονοουμενο για νεα σεζον με νεο θεμα

Δημοσ.

δεν εχω τελειωσει ακομα την 2η σεζον, ειμαι στο 7ο επεισοδιο

μα καλα δεν μπορουν να καλεσουν καποια ομαδα του csi? οποιαδηποτε. las vegas, new york, miami. καποιος θα βρεθει να την λυση την υποθεση

Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω οτι το τραβήξανε απο τα μαλλιά.

σαν συνολο την υποθεση την ξεχειλωσανε και οπως παντα προσπαθησανε να βρουνε το σεναριο το οποιο δεν φανταζομασταν, την ανατροπη και καλα, θα τους δειξουμε στο τρειλερ λιγο πριν το τελος κανα δυο υποπτους και θα ψαρωσουν. Αλλα δεν παυει να ηταν καλογυρισμενο και να ειχε τελικα αυτο το shock factor που λεω και ηταν αποτελεσματικο (φορ μι ενιγουει)

Δημοσ.

το ηθικο διδαγμα της σειρα ποιο ειναι;

ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΙΑΤΛ. Ολο βρεχει και θα εισαι μουντος 365 μερες το χρονο. Ή θα γυνεις μαφιοζος ή θα εισαι εθισμενος σε ναρκωτικες ουσιες ή θα εχεις καποιο αλλο ψυχολογικο προβλημα ή θα εισαι μπλεγμενος και χωμενος μες στα σκ@τ@ και θα καταληξεις ή δολοφονημενος ή αυτοχειρας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...