kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Θα ξεκινήσουν σε μερικές μέρες οι καλοκαιρινές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εχεις εντοπίσει τίποτε καλό; Ρωτάω γιατί βλέπουμε περίπου τις ίδιες σειρές, που σημαίνει ότι έχουμε παρόμοιες προτιμήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Λοιπόν έχουμε και λέμε: True Blood, Teen Wolf, Alphas, Burn Notice, Covert Affairs, Damages, Falling Skies, The Glades, Leverage, Royal Pains και Werehouse 13. Αυτά τα λίγα! Άλλες αρχίζουν τον Ιούνιο και άλλες τον Ιούλιο. Πάντως υπάρχει σοδειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazomama Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το ότι δεν αναφέρεις το Breaking Bad να το θεωρήσω απλή παράλειψη λόγω βιασύνης;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το πιστεύεις ότι δεν έχω δει ούτε επεισόδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazomama Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ε όχι!!!! Προλαβαίνεις μέχρι 15 Ιουλίου να δεις τις 4 πρώτες σεζόν! Τέλος off topic. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μα να σου πω, κάποια στιγμή πρέπει να το αρχίσω και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το alphas και το falling skies τα έβλεπα.Το Leverage το είδα για μία σεζόν αλλά μετά ξενέρωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Το Teen Wolf ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Μόνο ο νεαρός πρωταγωνιστής δεν μου κάθεται καλά. Το υπόλοιπο καστ είναι πολύ καλό. Σε λίγες μέρες ξεκινάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Τα 3 τελευταία επεισόδια θα είναι φωτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazomama Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μακάρι γιατί με έχει κουράσει........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γνωρίζουμε αν θα ανανεωθεί για τρίτη σεζόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Γνωρίζουμε αν θα ανανεωθεί για τρίτη σεζόν; Ας γυρίσουν όσους κύκλους θέλουν ακόμη, αλλά με άλλη υπόθεση. Πάντως έχει πέσει πολύ η τηλεθέαση. Οπότε χλωμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ας γυρίσουν όσους κύκλους θέλουν ακόμη, αλλά με άλλη υπόθεση. Πάντως έχει πέσει πολύ η τηλεθέαση. Οπότε χλωμό. Και εγώ κάτι τέτοιο διάβασα. Πάντως είναι από τις αγαπημένες μου σειρές αν και συμφωνώ πως η συγκεκριμένη υπόθεση τράβηξε πολύ χωρίς να έχει και τόσο τεράστιο ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Και εγώ κάτι τέτοιο διάβασα. Πάντως είναι από τις αγαπημένες μου σειρές αν και συμφωνώ πως η συγκεκριμένη υπόθεση τράβηξε πολύ χωρίς να έχει και τόσο τεράστιο ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά. Μαλλον σας επηρρεασε η διακοπη μεταξυ πρωτης και δευτερης season. Δεν εχω δει την αμερικανη εκδοση, αλλα η original κραταει αμειωτο το ενδιαφερον στην πρωτη σεζον, οπου και εξελισσεται η ολη υποθεση των 2 σεζον της αμερικανικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα