Προς το περιεχόμενο

The Killing

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 355
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αληθευει πραγματι οτι φτιαχτηκε?Προσωπικα το προβλημα νομιζω οτι ειναι με το AMC και το HD του.Αρκετα 720p επεισοδια και του Rubicon αλλα και του Walking Dead τα ειχα βρει επιοικως απαραδεκτα και με πολυ grain και τα ειχα σταματησει και μου εστελναν τις κανονικες εκδοσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ποιότητα της εικόνας μέχρι στιγμής (μιλάω όμως για αρχεία 720p WEB-DL) όντως είναι πολύ καλύτερη απ' την επιεικώς μετριότατη που είχε ο 1ος κύκλος.

Γενικά το AMC έχει (είχε; ) κακής ποιότητας HD.

Ήταν κρίμα γιατί έχει ενδιαφέροντες σειρές.

εγω τα εχω σε hdtv, και μου δινει την εντυπωση οτι ζουν στην πιο καταθληπτικη πολη. συνεχεια εχει συνεφια ή βρεχει και ολοι ειναι μουντοι. ξερω δραμα ειναι αλλα οκ. η υποθεση και ετσι οπως εξελισεται απλα τα σπαει, οι ερμηνειες ειναι καταπληκτικες και ελπιζω να συνεχισει ετσι γερα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος και ειλικρινά εξεπλάγην με τα τόσα αρνητικά σας σχόλια. Βέβαια θαρρώ πως ξέρω τι έφταιξε και απογοητευτήκατε τόσο (σε αντίθεση με εμένα τουλάχιστον).

Καταρχήν, τη σειρά μου την πρότεινε φίλος αφού είχε ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν ήδη. Δε μου είπε τίποτα, μόνο ότι είναι πολύ καλή, να τη δω. Δεν ήξερα για Δανέζικο, δεν ήξερα αν θα λυθεί η υπόθεση με το τελευταίο επεισόδιο, τίποτα!

Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές, αν και στην αρχή δεν μπορούσα να συνηθίσω με τίποτα τη φάτσα της Λίντεν ούτε και τα σαγόνια της που μάσαγαν συνεχώς. :P Είδα όλη τη σεζόν σε μερικές μόνο μέρες και φυσικά δε με κούρασε καθόλου

(με εξαίρεση το 11ο επεισόδιο "Τhe Missing" που ήταν εντελώς άκυρο/άσχετο, αλλά όλες οι σειρές έχουν από ένα τέτοιο, οπότε το προσπερνώ).

Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν η οποία παίζεται τώρα και μέχρι στιγμής δε με έχει επίσης ξενερώσει καθόλου. Δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν προσδοκώ τίποτα, αφήνομαι στα χέρια των δημιουργών και απολαμβάνω τις εξελίξεις και τις ανατροπές...

Νομίζω πως εκεί κρύβεται το μυστικό στο αν θα χαρεί κάποιος μια σειρά ή όχι. Αν από τα πρώτα της λεπτά αρχίζει να σκέφτεται πώς θα την προτιμούσε, πώς θα το είχε γυρίσει αυτός/ή στη θέση του σκηνοθέτη, τι θα είχε προσθέσει στο διάλογο και ποιον ηθοποιό δεν θα είχε προσλάβει, άστα να πάνε.

Γι' αυτό και το καλύτερο είναι να βλέπεις -αν όχι μαζεμένα- τα επεισόδια τουλάχιστον με το δικό σου ρυθμό και όχι με αυτόν που προβάλλονται (στην προκειμένη περίπτωση κάθε βδομάδα). Έτσι δε σε κουράζει η αναμονή, δεν ξεχνάς τι έχεις δει, δεν προλαβαίνεις να επηρρεαστείς από εξωτερικούς παράγοντες. Και τα spoiler σε τέτοιου είδους σειρές είναι ό,τι χειρότερο! Κι όταν λέω spoiler, συμπεριλαμβάνω και την πληροφορία για το αν θα συνεχιστεί η σειρά και του χρόνου, πόσα επεισόδια θα έχει κλπ. Όλα αυτά σε επηρρεάζουν είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι. B)

Η 2η σεζόν είναι πολύ καλή!

Κοιλιά γενικά δεν έχει κάνει ποτέ αυτή η σειρά.

Κάθε επεισόδιο προσθέτει κάτι στη λύση του μυστηρίου.

Σαν κομμάτια του puzzle.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...