sureilizer Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους! Ποιος ειναι ο καλυτερος C compiler?Τον θελω για την σχολη μου...ειμαι σε windows 7 και θα προτιμουσα να ειναι portable επισης δεν με ενδιαφερει αν ειναι επι πληρωμη ή δωρεαν.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Τι εννοεις καλύτερος;;; Ο παραπανω ειναι καλός για linux κτλ αλλα για windows ο καλυτερος ειναι της M$
sureilizer Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εννοω για windows σε στυλ με αυτον της MS.
MitsakosGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Intel Compilers Μπορεί να μην έχει για C αλλά έχει για C++ ο οποίος κάνει και για C. Πολύ λίγους compilers θα βρεις που να κάνει μόνο C.
sureilizer Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Υπαρχει καποιος που να ειναι και portable?
MitsakosGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Της Intel έχει για όλα τα συστήματα (Linux, Windows MacOS). Και ο gcc κάνει για Linux και Windows (δεν ξέρω για Mac)
sureilizer Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Για windows υπαρχει καποιος σε portable version?
sureilizer Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Να'στε καλα!
moukoublen Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 portable compiler.... xm... Κοίτα μην προσπαθείς να σκεφτείς τους compilers σαν προγραμματάκια που μπορείς να βρείς portable. Σίγουρα μπορεί να βρείς ένα DEV-cpp (που είναι IDE μαζί με compilers) portable κάπου, αλλα αυτά τα πράγματα δεν είναι για να κανεις τίποτα σοβαρό παρα μονο τα βασικά της γλώσσας. Αν λοιπόν το θες για ασκησούλες τις σχολης που στέκονται σε αρχικά επίπεδα προγραμματισμού τότε πιθανά να σε καλύψει. Αν πάτε όμως σε πια βαθιά πράγματα τότε θες κάτι ολοκληρωμένο. Είτε σε windows είτε (ιδανικά) σε linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.