poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν τα λεμε για να σπασουμε μπαλες ουτε να κανουμε διαμαχη.απλα λεμε πως ειναι η κατασταση και για ποιο λογο δεν καθονται οι εταιρειες να ασχοληθουν με ελλαδα.σωστο το θεμα σου απλα επειδη ειμαστε ελλαδα μας εχουν γραμμενους στα παντα και εμεις το προκαλουμε αυτο.anyway.
activex Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Σπάτε @@ πάντως, δε σας αρέσει η ιδέα μην συμμετέχετε! αν ποτέ έχουμε την επιλογή, τσιμπήστε το αγγλικό και τέλος. κάποιους τους ενδιαφέρει και με το να τους το χαλάτε από τη στιγμή που δεν έχετε ζημία, μόνο σε κακία παραπέμπει.
egw_eimai_re Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν τα λεμε για να σπασουμε μπαλες ουτε να κανουμε διαμαχη.απλα λεμε πως ειναι η κατασταση και για ποιο λογο δεν καθονται οι εταιρειες να ασχοληθουν με ελλαδα.σωστο το θεμα σου απλα επειδη ειμαστε ελλαδα μας εχουν γραμμενους στα παντα και εμεις το προκαλουμε αυτο.anyway. . Εισαι πελάτης; Εχεις δικαιώματα και απαιτήσεις. Εγω σαν πελάτης τους εχω απαιτήσεις και θέλω να τα μεταφράζουν στη γλώσσα μου. Απο κει και περα τι γίνεται με την ελλάδα υπάρχουν αλλά θέματα που μπορείς να γράψεις-ξεσπάσεις. Και εγω μαζί σου αλλά μην είστε αυτοκαταστροφικοί.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το προιον πωλειται οπως ειναι.απο την στιγμη που πωλειται δεν μπορει να σε υποχρεωσει κανεις να το αγορασεις και δεν μπορεις να τους υποχρεωσεις να ειναι στα ελληνικα.κοινως αμα κατι δεν κανει σε καποιον δεν το αγοραζει.δεν ειμαι αυτοκαταστροφικος ρεαλιστης θα ελεγα.οτι ειναι ωραια ιδεα αλλα δεν θα γινει
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Και ολο αυτο θα γινει μεσα απο το facebook?Ohhhhhhh Dear. Και επισης ,με βασικες γνωσεις αγγλικων[lower]μπορεις και μεταφραζεις τα παντα στα παιχνιδια.Δεν χρησιμοποιουν και τοσο δυσκολο λεξιλογιο.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ειναι ο νεος τροπος συμπαραστασης.καντε like στο facebook και θα αλλαξουν τα μετρα.τραγικο απλα.η εταιρεια στο facebook θα δωσει σημασια.αντε και στο hi5 εκει που βλεπεις ενα στηθος να βλεπεις και στηριξτε την ελληνικη γλωσσα.μαλλον καποιος ηθελε να φτιαξει ενα group και να εχει πολλα like.
antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Και ολο αυτο θα γινει μεσα απο το facebook?Ohhhhhhh Dear. Και επισης ,με βασικες γνωσεις αγγλικων[lower]μπορεις και μεταφραζεις τα παντα στα παιχνιδια.Δεν χρησιμοποιουν και τοσο δυσκολο λεξιλογιο. Ναι αλλά υπάρχουν άτομα που δεν έχουν lower. Καλό θα ταν να χαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο gaming όπως κι οι υπόλοιποι, δεν είναι άσχημη η σκέψη. Για την αποτελεσματικότητά της κίνησης αμφέβαλα.
gatokoritso Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν εχω facebook αλλα και να ειχα δεν με ενδιαφερει αυτη η επιλογη..οταν ειμουν μικρη και δεν καταλαβαινα καλα αγγλικα εβαζα υποτιτλους βοηθουσαν και ολα μελι γαλα.ακουσε εκει στα ελληνικα μεταφραση!εδω μια ταινια,ενα κινουμενο σχεδιο δεν μπορουν να μεταφρασουν σωστα και θα γινουν μεταφρασεις στα παιχνιδια?
antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τελευταία σφήνα μου στο θέμα αλλά τι δεν καταλαβαίνετε; Ζητάνε να έχουν την επιλογή για ελληνικά όχι να αφαιρεθεί η επιλογή για αγγλικά.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δύο σκέψεις. Λίγο randomly, γιατί γράφω βιαστικά αυτή τη στιγμή. Προς όλους όσους φαίνονται να θίγονται με όσους διαφωνούν: Forum είναι, συζήτηση γίνεται. Θα ακουστούν διάφορες και αντίθετες απόψεις. Είχατε μια ιδέα, την παρουσιάσατε, ακούστε τα σχόλια και προσπαθείστε να πάρετε μια ιδέα του κοινού όπου απευθύνεστε. Μη φανατίζεστε με την ίδια σας την ιδέα. Δεύτερον, κι εγώ κάποτε δεν ήξερα αγγλικά, όπως όλοι μας. Εξαιρούνται οι δίλγωσσοι, για να μη θιχτούν Το ενδιαφέρον μου για τα videogames, εκτός των άλλων, με βοήθησε να μάθω αγγλικά πολύ πιο γρήγορα. Food for thought, απλώς.
activex Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δύο σκέψεις. Λίγο randomly, γιατί γράφω βιαστικά αυτή τη στιγμή. Προς όλους όσους φαίνονται να θίγονται με όσους διαφωνούν: Forum είναι, συζήτηση γίνεται. Θα ακουστούν διάφορες και αντίθετες απόψεις. Είχατε μια ιδέα, την παρουσιάσατε, ακούστε τα σχόλια και προσπαθείστε να πάρετε μια ιδέα του κοινού όπου απευθύνεστε. Μη φανατίζεστε με την ίδια σας την ιδέα. Κανένα πρόβλημα με το διάλογο και τις αντίθετες απόψεις, με εκνευρίζει το ντισλικε που πατάνε ορισμένοι χωρίς να σκέφτονται. και πάνω εκεί ναι τα χώνω. Όπως λέει και ο φίλος από πάνω, επιλογή ζητάμε! δε ζητάμε να αφαιρέσουν τη δική τους. Προς τι το σπάσιμο ;
egw_eimai_re Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Παρακαλώ κάποιος να κλειδώσει άμεσα το θέμα. Πέσαμε σε ξερωλες το ενα τους χαλάει, το άλλο τους χαλάει, ο εαυτός τους, τους χάλασε πότε; Όχι εμένα λοιπόν με χαλάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.