ioannnis Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 !) Και δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι στην ελλάδα (μια χωρα που το γεωγραφικό τις πλάτος δεν είναι ούτε το 1/20 της γερμανίας και ο πληθυσμός της ούτε το 1/80! ) Mηπως εχεις μπερδεψει τη Γερμανια με τη Κινα? Αυτος στη φωτο σου ποιος ειναι, ο Γιομπαζολιάς?
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Minecraft έπαιζε μωρέ η γυναίκα..και ξεχάστηκε ... Και δεν είναι μια οπτική ίνα(ένα καλώδιο έχει 96 ίνες μέσα...)...που συνδέει τις χώρες..αλλά η αρτηρία προφανώς ήταν από με το σύνολο του δικτύου βρόγχου αλλά ποιός βρόγχος τώρα να μου πείτε.. Μην τρελαίνεστε,άμα δεν ήταν από καλό υλικό το κάλημα και δεν ήταν και βαθιά..
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 οπτικη ινα και βαθια μαλλον δεν ειναι μονο ελληνικο προβλημα
Zeknafein Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 μεσα για βλαβη εξ αμελειας πρεπει να πανε αυτοι που κακοκαλυψαν το καλωδιο και οχι η γιαγιουλα! επειδη οι εταιριες γουσταρουν να κερδιζουν ολο και περισσοτερο και σαν τις μαυρες τρυπες να τραβανε τα παντα δεν πρεπει να την πληρωνει ο κοσμος που ζει κατω απο τα ορια της φτωχιας.
JohnXarxas Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 μα καλά ρε παιδιά, ένα καλώδιο τροφοδοτούσε 3 ολόκληρες χώρες?
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ειτε τις τροφοδοτουσε ειτε οχι οπως ειπαν ο αποδιοπομπαιος τραγος ηταν η γιαγια.απο αμελεις ειτε για αλλο λογο η οπτικη βγηκε στην επιφανεια.
ioannnis Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τι ταχυτητες εχoυν σε Γεωργία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν? dial up?
antonl Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παρόμοιες ή λίγο πιο αργές από μας. link (περσινό)
ioannnis Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ναι αλλα πόσο κανουν... συνηθως στις φτωχες χωρες γρηγορο=πολυ ακριβο.
antonl Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ιδέα δεν έχω. Πάντως τ αποτελέσματα είναι από speedtest.net που σημαίνει πως είναι ο μέσος όρος των Γεωργιανών κλπ που τρέξαν το τεστάκι. Αν ισχύουν αυτά πάνω-κάτω τα ίδια μ εδώ.
ioannnis Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ιδέα δεν έχω. Πάντως τ αποτελέσματα είναι από speedtest.net που σημαίνει πως είναι ο μέσος όρος των Γεωργιανών κλπ που τρέξαν το τεστάκι. Αν ισχύουν αυτά πάνω-κάτω τα ίδια μ εδώ. Γιατι δεν εχεις ιδεα? Αισχος, απαραδεκτο. Θα επρεπε να εχεις. Αυριο με τον κηδεμονα σου. Ρε συ, αυτη η Pooja δεξια ειναι υπαρκτο προσωπο?
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τι ταχυτητες εχoυν σε Γεωργία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν? dial up? σε λιγο καιρο αυτοι θα μας βλεπουν και θα γελανε και θα λενε .τι εχει η ελλαδα dial up?αν εχει μεινει τιποτα απο την ελλαδα σε μερικα χρονια.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Θέλω μια τσάπα,σαν της γιαγιάς.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις