Προς το περιεχόμενο

Πραγματικοί Οικολόγοι

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"and at midnight, they turn themselves off"

Lol όμως...

Κι εγώ γέλασα στο συγκεκριμένο σημείο. Που στο διάλο στο κόσμο ο ήλιος δύει τα μεσάνυχτα; Μάλλον θα εννούσε τον ήλιο του μεσονυκτίου...

Δημοσ.

τι πιθανοτητες δεινετε να μην βαλει νερο βροχης?

ποιος θα τρυπαγε οροφη για να βαλει μπουκαλακια?

Δημοσ.

τι πιθανοτητες δεινετε να μην βαλει νερο βροχης?

ποιος θα τρυπαγε οροφη για να βαλει μπουκαλακια?

Αν το μονώσεις με σιλικόνη δε μπαίνει βροχή. Δε ξέρω αν το είδες αλλά τα σπίτια ήταν τραγικά με στέγες από ελενίτ και τσίγκους. Για ένα μηχανουργίο ή ένα υπόστεγο που δεν έχει παράθυρα είναι ότι πρέπει...

Δημοσ.

Αν το μονώσεις με σιλικόνη δε μπαίνει βροχή. Δε ξέρω αν το είδες αλλά τα σπίτια ήταν τραγικά με στέγες από ελενίτ και τσίγκους. Για ένα μηχανουργίο ή ένα υπόστεγο που δεν έχει παράθυρα είναι ότι πρέπει...

Όντως και είναι και πολύ ενδιαφέρουν σαν ιδέα.

Δημοσ.

Όντως και είναι και πολύ ενδιαφέρουν σαν ιδέα.

Αυτό πιστεύω. Δε σας φαίνεται ηλίθιο σε μια χώρα με 8-10 μήνες ηλιοφάνεια να έχει ο άλλος στο γκαράζ-συνεργείο-ελαιοτριβείο ανοιχτά τα φώτα μέρα μεσημέρι επειδή έχει ελάχιστα παράθυρα η εγκατάσταση; Εντελώς σπατάλη ενέργειας ειδικά για το καλοκαίρι. Κάτι παρόμοιο κάνουν κ οι διαφανείς "τσίγκοι" που είναι πλαστικά κυματοειδή τζάμια και τα βάζουν στις σιδηροκατασκευές εργοστασίων για να μπαίνει φώς. Αλλά η ιδέα με τα μπουκάλια είναι κλάσεις ανώτερη από ποιότητα φωτισμού κ το κολπάκι με το λευκαντικό (χλωρίνη) μέσα στο νερό μετράει για να μην κιτρινίζει εύκολα.

Δημοσ.

Κι εγώ γέλασα στο συγκεκριμένο σημείο. Που στο διάλο στο κόσμο ο ήλιος δύει τα μεσάνυχτα; Μάλλον θα εννούσε τον ήλιο του μεσονυκτίου...

το καλοκαιρι εδω που ειμαι σουρουπωνει 11 η ωρα. φανταζεσαι οποτε τι γινεται πιο βορεια. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...