sam sam Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Για πειτε αν ειχατε αρκετα χρηματα ποια προγραμματα θα αγοραζατε - κανατε καποια δωρεα ( για freeware ).... Μια ευκαιρια να δουμε τη δυναμικη καποιων προγραμματων ή και να ανακαλυψουμε κι' αλλα. μετρανε και οσα εχετε αγορασει - κάναμε δωρεά μεχρι τωρα... (εν μερη ανηκει και στο "μπλα-μπλα" αλλα αφου ειναι μονο για προγραμματα ειπα να το βαλω εδω)
Bloodrage Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μια καλη δωρεα για το Spybot-Search & Destroy θα εδινα
STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Win 64bit, Adobe Dreamweaver, Crysis 2, εναν SSD για μενα και ενα μηχανημα μονο πυργο για την δουλεια γιατι αυτο της δουλειας θα το σπασω δεν παει αλλο η αργοπορια του!!!
pamaxon Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γιατί Dreamweaver εφόσον πλέον υπάρχει Joomla!?? Εγώ θα ήθελα win7 64b και Nod32
JohnVani18 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ακρως ενδιαφερον τοπικ! Tα 7αρια Ultimate 64bit, Office 07, JetAudio, Ashampoo Burning Studio, WinRAR, PowerISO. Donate στα CCleaner, µTorrent (αν και δεν εχει ), ImgBurn, Daemon Tools. Και εναν ssd στα 100+ gb να γουσταρουμε!! υγ : το crysis 2 ειναι standard αγορα
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Έγω θα έπαιρνα το Superantispyware και το malwarebytes
sam sam Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 να πω και εγω windows 7 microsoft office AutoCAD panelcad (ισως) SEE Electrical LT skype Photoshop BitTorrent KMPlayer DAEMON Tools mp3DirectCut VirtualBox GetDataBack TeamViewer adblock plus αλλα... ( καλες ειναι και οι demo εκδοσεις )
firewalker Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Τον καινούριο παλμογράφο Infiniivision 3000 X της Agilent.
theTuber Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αν είχα αρκετά χρήματα να διαθέσω για αγορά προγραμμάτων/υπηρεσιών: -Δωρεά στο adblock plus του firefox γιατί άλλαξε τον τρόπο που σερφάρω και έδωσε τον έλεγχο σε μένα του τι φορτώνει και τι όχι σε μια σελίδα. -avast internet security για να έχω antivirus+firewall 2 σε 1, είναι πανάλαφρο και σαν antivirus δεν με απογοήτευσε μέχρι στιγμής. -Subscription στο www.video2mp3.net επειδή προσφέρει ταχύτατο και αξιόπιστο online conversion των video του youtube σε mp3 από high quality βίντεο. Να σημειώσω ότι το έχω στην whitelist του adblock γιατί θεωρώ ότι γι' αυτό που προσφέρει αξίζει να με φορτώσει ένα σωρό διαφημίσεις και pop-up. -Rapidshare είχα πληρώσει μια φορά για ένα τρίμηνο. Αυτό γιατί ήθελα να κατεβάσω πάρα πολλά αρχεία και γρήγορα και με free account ήταν απλά αδύνατο. -Τα windows 7 έτσι κι αλλιώς είναι αγορασμένα-προεγκατεστημένα στο λαπτοπ, το ίδιο και με κάθε έκδοση των windows κάθε φορά που αγόρασα υπολογιστή. Σίγουρα είναι και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα...Αλλά επειδή λεφτά δεν υπάρχουν, είναι μια λίστα έτσι να 'χουμε να λέμε...
JohnXarxas Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 adobe premiere pro corel video studio windows seven mocrosoft office 2010 virtual DJ kaspersky και άλλα πολλά...
mavlamemos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Inventor Mp3tag ( με εσωσε γιατι οργανωσα τελεια τα τραγουδια μου) Windows 64 bit ( ναι και εγω!!) Avast Virtual dj Ισως και winamp pro Και μαζι με το inventor αλλα σχεδιαστικα προγραμματα που μου διαφευγουν!!
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 cumulus/sundaysoft avira teamviewer superantispyware (γιατι 1 φορα με εσωσε απο την κολαση...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.