Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Είχα βάλει στο παρελθόν 2 φορές Linux, αλλά δεν άντεξα. Αντιμετώπισα προβλήματα με την κάρτα ήχου μου, αφού χρησιμοποιώ SPDIF. Έχω έναν 40GB 2,5" δίσκο που κάθεται και λέω να προσπαθήσω ξανά. Τι προτείνετε(αι)? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 UBUNTU χαλαρά, φόρτωσε και το GNOME 3 και θα είσαι αλάνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μην μου μιλάς εμένα έτσι! Άντε! Εσύ είσαι GNOME 3! Δεν έχω ιδέα τι είναι το GNOME 3! Ubuntu είχα βάλει και τότε. Έχω ελπίδα με την κάρτα ήχου μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δοκιμασε linux mint . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 το GNOME είναι το περιβάλλον του λειτουργικού. φαντάσου κάτι σε θέμα στο windows αλλά ριζικά πράγματα, τσέκαρε εδώ ελπίδες στο Linux πάντα υπάρχουν. με λίγο ψάξιμο όλα θα μπορέσεις να τα καταφέρεις. αν έχεις απορίες μπορείς να αναφερθείς σε αυτό το φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Το ψαχνεις με λαθος τροπο. Ποια καρτα ηχου εχεις και τι προβλημα ειχες με την spdif σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 το GNOME είναι το περιβάλλον του λειτουργικού. φαντάσου κάτι σε θέμα στο windows αλλά ριζικά πράγματα, τσέκαρε εδώ ελπίδες στο Linux πάντα υπάρχουν. με λίγο ψάξιμο όλα θα μπορέσεις να τα καταφέρεις. αν έχεις απορίες μπορείς να αναφερθείς σε αυτό το φορουμ Πω πω, τι πανέμορφο? Λέτε να γίνω Linux Whore? Το ψαχνεις με λαθος τροπο. Ποια καρτα ηχου εχεις και τι προβλημα ειχες με την spdif σου? Τσέκαρε την υπογραφή μου. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν δούλευε. Δεν υπήρχαν Drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πριν ποσο καιρο δοκιμασες λινουξ για τελευταια φορα και με ποια διανομη και εκδοση? Η καρτα σου υποστηριζεται με το ζορι απο την alsa 1.0.21 και μετα, η οποια 1.0.21 βγηκε στις 31/8/09, και λογικα δεν θα εχει αλλαξει κατι απο τοτε. http://www.alsa-project.org/main/index.php/Matrix:Vendor-Creative_Labs Μια οποιαδηποτε σημερινη διανομη σιγουρα θα εχει alsa νεοτερη της 1.0.21, οποτε καλο ειναι να κατεβασεις ενα live cd και να δοκιμασεις εσυ ο ιδιος τι παιζει και τι οχι. Αυτα. Δεν σου προτεινω να μπλεξεις με oss4 (η εναλλακτικη της alsa) επειδη το εχω εδω και λιγους μηνες και πραγματικα δεν παλευεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jesE Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με ένα Live CD μια διανομή ubuntu, να δεις και τι γίνεται με την κάρτα ήχου. Προτείνω το ubuntu λόγω της φιλικότητας προς τον νεοεισερχόμενο χρήστη linux και την μεγάλη κοινότητα του. Επίσης αν το αποφασίσεις και θέλεις, κοίτα αυτό το thread --> http://forum.ubuntu-...c.php?f=9&t=859 και γενικότερα αυτό το forum, θα σε βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 32 ή 64 bit? Στο recomented λέει 32. http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EyeofOne Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 για το Pc της υπογραφής σου το 64..... βεβαια υπάρχουν κάποια θεματάκια κυρίως με flash οπότε αν βαρίεσαι να ασχοληθείς ιδιαίτερα (δεν είναι απαραίτητο οτι θα υπάρξει πρόβλημα) τότε το 32.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το 32 είναι πιο σιγουράτζα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Λοιπόν έτρεξα με Live και δουλεύουν όλα μια χαρά απ' ότι είδα. Κανένα πρόβλημα με τον ήχο τόσο σε Optical όσο και σε Coaxial. Θα κάνω Format τώρα. Θα χωρίσω τον Raptor se 100GB και 50GB. Στα 100 θα βάλω Windows Seven Ultimate x64 και στα 50 Ubuntu! Μερικές ερωτήσεις είναι: 1) Θα βάλω πρώτα τα Windows. Μετά το Linux θα φτιάξει bootloader ώστε να διαλέγω λειτουργικό? 2) Αν βάλω SSD μετά από λίγες μέρες που σκέφτομαι, υποστηρίζουν Trim το ubuntu? Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζει ο ήχος, γιατί το μόνο που με απωθούσε να το κάνω αυτό ήταν οι Drivers. Πολυ ευχάριστα φαίνονται όλα, για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 κατά την ταπεινή μου γνώμη βάλε 64bito ubuntu. Θα την παλέψεις και με το flash. 1. ναι. Το βασικό είναι να δει τα windows ο installer: 2. ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.