Προς το περιεχόμενο

Αύξηση RAM

t13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά οι DDR2 είναι ακριβές, για τον ίδιο λόγο που ήταν οι DDR1 όταν είχαν βγει οι DDR2.

Ψάξε στις αγγελίες μήπως βρεις κάτι αρκετά φθηνό.

Δημοσ.
Αυτήπρέπει να είναι η μνήμη που έχεις δεν ξέρω αν την έχουν σε αυτό το κατάστημα γιατί είναι το μόνο στα 43,58 € μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει
Δημοσ.

όχι δεν είναι ακριβώς αυτή εμένα είναι 1GB(x2) και είναι gold edition something..άσχετα μαυτό όμως ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Παιδιά τελικά αποφάσισα να κρατήσω τις παλιές μου μνήμες κ να προσθέσω αυτη (χ2).Λέτε να έχω πρόβλημα ασυμβατότητας?Το ρωτάω γιατί βλέπω στις καινούργιες ταχύτητα διαύλου 800 ΜΗΖ ενώ σαυτές που έχω ήδη 333 ή 667 (δεν έχω καταλάβει ποιο από τα 2 ισχύει ακριβώς).Και κάτι τελευταίο.Διάβασα σε ένα άλλο θέμα ότι αν έχω 2 διαφορετικές τύπου ραμ όλες θα τρέχουν στην ταχύτητα της πιο αργής,δηλαδή στο παράδειγμα μου όσο οι παλιές?ισχύει αυτό?Γιατί αν ισχύει δεν έχει νόημα ν ακρατήσω τις παλιές..ευχαρσιτώ πολυ

* http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554789

Δημοσ.

Ναι, ισχύει αυτό με τον υποχρονισμό συχνότητας σε εκείνη των πιο αργών.

Από 'κει και πέρα κάτι αρκετά σημαντικό που χρήζει προσοχής είναι η τάση, όπου αν δε γίνεται να είναι ακριβώς ίδια, τουλάχιστον να μην έχει μεγάλη απόκλιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...