Προς το περιεχόμενο

Νέα κάρτα γραφικών...

ootyposoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν θέλω να παίξω, το PC συνδέεται με μια 42" τηλεόραση! :D

Αλλιώς για καθημερινή χρήση έχω μια απλή 17" παλιά! :P

Πρέπει να πάρω τροφοδοτικό εε?

Κάποιο low bugdet να κάνει την δουλειά του με αυτήν την γραφικών έχουμε? :) Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Νομίζω μου ήρθε επιφοίτηση, κατάλαβα ότι αν θες να κανεις κάτι πρέπει να το κανεις σωστά...

Ήρθε καιρός να αναβαθμίσω λίγο πιο σοβαρά το PC μου!

Πιστεύω ότι μια 6950 2GB unlockable σε 6970 και ένα τροφοδοτικό που θα την σηκώνει ικανοποιητικά θα έκαναν καλή αρχή! Τι λέτε?

Δημοσ.

Εννοείς ότι θα με πηγαίνει πίσω ο επεξεργαστής μου?

Αν όχι τι εννοείς? Και τι βήματα θα πρέπει να ακολουθήσω αν θέλω να αναβαθμίσω το PC μου σε έναν αξιοπρεπές βαθμό?

Δημοσ.

Ναι ακριβώς αυτό σε πηγαίνει πίσω ο επεξεργαστής σου για να γίνει ένα αξιοπρεπείς pc πρέπει να πας σε έναν τετραπυρηνο πάλι στην ίδια πλατφόρμα.

Τη ανάλυση έχει η 42" τηλεόραση;

Δημοσ.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01486248&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&site=null&key=null&product=3766893#N170

αυτη τη μητρικη εχεις? (ανοιξε εκει που λεει motherboard, να την δεις.)

αν ειναι αυτη, στα spec της αναγραφει:

Motherboard supports the following processor upgrades:

*

Intel Core 2 Quad (Y) Q9xxxx

*

Intel Core 2 Duo (W) E8xxx

*

Intel Core 2 Quad (K) up to Q6600

*

Core 2 Duo E6x00 © up to E6700

*

Core 2 Duo E4x00 © up to E4400

αυτος που λες εσυ (Athlon II X4 640) ειναι εντελως διαφορετικη πλατφορμα και θελει αλλες μητρικες!

Δημοσ.

Άρα για 4πύρινο δεν πέζει ε?

Έτσι όπως το βλέπω εγώ καλήτερα να φτίαξω ένα PC από την αρχή αν θέλω να είναι αξιοπρεπές, πάνω κάτω στο ίδιο bugdet κιμένομαι...

Άρα να αγοράσω τώρα την 6950 1GB και μετά απο της πανελλήνιες να κοιτάξω για νέο set up!

Δημοσ.

Τωρα μιλας λογικα....... ;)

Αν και μπορεις να κανεις το αντιθετο, να φτιαξεις ενα συστηματακι και

μετα την καρτα!!!!!(αφου εχεις και πανελληνιες..)

Δημοσ.

αν και δεν διαβασες καλα, διοτι οι σειρα Q9*** και ο Q6600 που αναφερεται στο support list ειναι 4πυρηνοι....,

εγω θα ελεγα το εξης:

μπορεις να παρεις την καρτα τωρα, να μην ξεμεινεις, και μετα τις πανελληνιες θα εχεις και περισσοτερες νεες επιλογες (ελεω αφιξης των bulldozer της AMD κατα τον ιουνιο), ωστε να φτιαξεις ενα αριστο πισι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...