Προς το περιεχόμενο

Νέα κάρτα γραφικών...

ootyposoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kυριες και kύριοι καλησπέρα, όπως πολλά άτομα πιστεύω έχουν δημιουργήσει παρόμοιο θέμα έτσι και εγώ είμαι εδώ για να συμβουλευτώ τους ειδικούς για μια καινούργια κάρτα γραφικών ψυχολογικό και πορτοφολιακο όριο στα 200-220 ευρώ όχι παραπάνω και τα 220 με μαύρη καρδια τα βάζω!

Θα ήθελα επίσης εκτος από την προτάσσει σας για την κάρτα γραφικών τις δυνατότητες τις σε παιχνίδια, εγώ παίζω call of duty 4,6, και λίγο 7(δεν περιμένω μια κάρτα γραφικών τον 200 ευρώ να το σηκώνει εύκολα) επίσης παίζω league of legends!

Θα ήθελα να μπορεί να ανταπεξέρθει σε αυτές τις απαιτήσεις και παρόμοιες!

Η κάρτα γραφικών μου κάηκε και είμαι ανήμπορος HELP!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

για εμενα, κανονικα θα επρεπε να απαιτεις μια καρτα των 200-220€, να τα παιζει νερακι ολα τα παιχνιδακια!!!

η προταση μου: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23108&cat=5

ΥΓ ειναι η καρτα που θελω να παρω κι εγω. οταν βρω τα χρηματα.....!!!!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον cabdik .

Πάντως εγώ με μια 9800gt παίζω όλα τα call of duty στο full σε ανάλυση 1620Χ1200.

Πες μας και το υπόλοιπο σύστημα μου και την οθόνη

Δημοσ.

Ωραία λες δηλαδή να την τσιμπήσω?

Την χρειάζομαι όσο πιο γρήγορα γίνετε δεν έχω PC στο σπίτι μου θα τρελαθώ!

Ευχαριστώ για την πρόταση!

Μονο έναν ενδοιασμό έχω ότι είναι ATI, ξέρω ότι η φήμες και τα λοιπά είναι απλά φήμες και τα λοιπά αλλα και η προηγουμενη μου ήταν ATI και μέσα σε ένα χρόνο "φισεολογικις" χρήσης και λίγο παραπάνω αλλα ελάχιστες φορες 24ορο ανοικτό bam και κάτω απλά δεν θέλω να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο πάλι!

Επίσης πως ξέρω αν κουμπώνει στο PC μου? :P

Δημοσ.

Ωραία λες δηλαδή να την τσιμπήσω?

Την χρειάζομαι όσο πιο γρήγορα γίνετε δεν έχω PC στο σπίτι μου θα τρελαθώ!

Ευχαριστώ για την πρόταση!

Μονο έναν ενδοιασμό έχω ότι είναι ATI, ξέρω ότι η φήμες και τα λοιπά είναι απλά φήμες και τα λοιπά αλλα και η προηγουμενη μου ήταν ATI και μέσα σε ένα χρόνο "φισεολογικις" χρήσης και λίγο παραπάνω αλλα ελάχιστες φορες 24ορο ανοικτό bam και κάτω απλά δεν θέλω να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο πάλι!

Επίσης πως ξέρω αν κουμπώνει στο PC μου? :P

Οχι απλα το σκοτωσες,το ξεκανες τελειως. :P

Καλα,το μπαμ και κατω δεν λεει τπτ.Μπορει και να την εφαγε το τροφοδοτικο,λεω εγω τωρα.Μπορει αστοχια υλικου στην συγκεκριμενη.Πως το εννοει ο καθενας το "φυσιολογικη χρηση" ειναι μεγαλη ιστορια.Τεσπα,αν αυτο ειναι το μονο που σε αγχωνει μην το σκεφτεσαι,εχει εγγυηση.Πολυ καλη επιλογη η 6950 1GB.

Δημοσ.

Έρχεται ;)

HP-Pavilion

Intel® Come 2duo CPU E7300 @2.66 (2CPUs)~2.70

RAM 4096MB

Είχα την ATI Radeon HD 4650

Και τροφοδοτικό 230V

Δεν μπορώ να βρω πια μητρική έχω όμως :/

Δημοσ.

CPU-Z Info

Manufacter: PEGATRON CORPORATION

Model: Benicia 1.01

Chipset: Intel P35/G33/G31 REV: A2

SOUTHBRIDGE: Intel 82801IR (ICH9R) REV: 02

LPCIO Fintek F8000

Graphic Interface

Version PCI-Express

Link Width x16 Max.Supported x16

Bios

Brand American Medatrends Inc.

Version 5.25

Date 12/16/2008

Πάντως πάνω στην μητρική που ida έγραφε αυτό:IPIBL-LB

Και στο google μου έβγαλε αυτή που είναι η ίδια με αυτήν που έχω: http://h20000.www2.h...2/c01324214.jpg

Edit:Τελικά θα κουμπώνει πάνω η γραφικών η όχι?

Δημοσ.

Επίσης διαβάζοντας και αλλα θέματα περί κάρτες γραφικών κάτι έπιασε το μάτι μου περί ξεκλειδώματος τις κάρτας γραφικών μέσα από κάτι ΒΙΟΣ mod και κάτι τέτοιο!

Θα ήθελα πληροφορίες!!

Που βλέπω ποσα Watt είναι το τροφοδοτικό μου?

Δημοσ.

Είναι το μοντέλο του PC μου! :P

Θα κουμπώνει λέτε η καινούργια γραφικών?

A και το τροφοδοτικό μου πιστεύω πως είναι 300W

Το άνοιξα το κουτί και αν και είχε διαφορες τιμές με το "W" διπλα το 300 ήταν το MAX!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...