daino92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Χαιρετώ όλη τη MACοπαρέα μιας που είμαι καινούργιο μέλος. Θα ήθελα να ρώτησω άμα ξέρετε κάποιο πρόγραμμα το οποίο εμφανίζει σε λίστα τα internet ports που είναι δεσμευμένα από το διαδίκτυο. Είχα βρει ένα πριν λίγες μέρες αλλά μιας που ειμαι newbie ακόμα στον κόσμο της apple ξέχασα ποιο είναι ή πιθανόν να το έσβησα γιατί είμαι ακόμα σε πειραματικό στάδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 το Netscan ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πιθανόν αλλά έχει πρόβλημα το download από το link που μου έδωσες οπότε δε μπορώ να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δοκίμασε με terminal και δώσε την εντολή >lsof -i Αυτό θα σου δώσει τις ανοικτές εφαρμογές και τα ports που χρησιμοποιούν. Θυμίσου πως αν στο router σου χρησιμοποιείς uPnP τότε από μέσα προς τα έξω όποια εφαρμογή χρειάζεται μία πόρτα την ανοίγει αυτόματα. Από έξω προ τα μέσα πρέπει να το κάνεις manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Thanks για τις απαντήσεις αλλά ψάχνω σε κάποιο άλλο στυλ πχ να μου έχει σε λίστα τις γνωστές ports, κάπου 1024 που είναι οι κύριες πιασμένες πχ ftp 20,21 κλπ αλλά και για τις άλλες που δν είναι ανακοινωμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 το netscan εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι απ'ότι είδα δεν ήταν το netscan αυτό που χρησιμοποίησα, μήπως έχετε κανά άλλο κατά νου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μήπως το nmap; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.