Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να αναβαθμίσω το μίνι μου, έχει ήδη κλείσει 1 χρόνο και 5 μήνες. Και με το επερχόμενο Lion θα χρειαστεί σίγουρα κάποιες αλλαγές. Είναι το late 09 μοντέλο, με Intel Core 2 Duo @ 2.26 και 2g μνήμη. Για τη μνήμη μάλλον θα βάλω μια 4άρα (θα έχει σύνολο 5), και θα ήθελα μια γνώμη για σκληρό.

Αυτός πως σας φαίνεται; Έχει ουσιαστική διαφορά από αυτόν; Έχουν άλλο κωδικό, αλλά σχεδόν ίδια τιμή, και ο ένας υποτίθεται ότι είναι αντικραδασμικός.

Υπάρχει περίπτωση να έχει οποιοδήποτε θέμα ασυμβατότητας ή οτιδήποτε άλλο;

Και αν υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια λ7.

Δημοσ.

την 4αρα μνημη δεν ξερω αν θα την αναγνωρισει γιαυτο καλυτερα να παρεις 2x2...

στον σκληρο να παρεις αυτο χωρις το G στο τελος γιατι ο αλλος παρουσιαζει προβληματα... ετσι κιαλλιως δεν ειναι laptop...

Δημοσ.

OK tre, ευχαριστώ για την απάντηση. Για τη μνήμη το κοιτάω ακόμη το θέμα, και θα δω που θα καταλήξω. Για τον σκληρό δεν είναι τόσο ότι φοβάμαι τους κραδασμούς (πράγματι δεν είναι λαπτοπ :) ) απλά τον είδα σχεδόν στην ίδια τιμή για αυτό ρώτησα. Αφού όπως λες έχει διαπιστωμένα προβλήματα δεν το συζητάμε. Αν υπάρχει και κάποιος άλλος αξιόλογος και δοκιμασμένος, πείτε μου.

Δημοσ.

και το καλύτερο για το τέλος του βγάζεις το Drive του χωνεις δευτερο σκληρο και στη θέση του τωρινου σκληρου SSD και θα είσαι τζετ. :wub:

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόσφατα αναβαθμισα το δικό μου (είχα ήδη 4gb ram) σε SSD Samsung 840 120gb όχι τον pro, και απλά τί να σου πω, η μέρα με τη νύχτα. Ακόμα και σε σύγκριση με το late 2011 MacBook pro του αδερφού μου, πετάει. Best money ever spent για αναβάθμιση.

Οποτε βρεις 100€, καντο χωρίς δεύτερη σκέψη!

• Like 1
Δημοσ.

Και επειδή έτυχε και το βρήκα, είναι το Carbon Copy Cloner!

Έχει 30 μέρες evaluation full λειτουργικό, οπότε όταν έρθει η ώρα κάντο έτσι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...