Biogeorge Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Έχω ένα SOny vaio και απο κάποια στιγμή και μετά δεν έχω καθόλου ήχο. Ενώ και μου δείχνει πως ο ήχος είναι ανοικτός και στον πίνακα ελέγχου πως η συσκευή είναι ενεργή. Όταν όμως πάω στον ήχο και στους speakers ενώ παλιά τα κουτάκια τα έδειχνε να ανεβοκατεβαίνουν τώρα είναι νεκρά. Ούτε επαναφορά μπορώ να κάνω, τι κάνω τώρα. Βοήθεια μάγκες...
fireblade9 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Με πιο πρόγραμμα στο κάνει αυτο???Δοκίμασες άλλο πρόγραμμα να ανοίξεις τη μουσική σου??? Μήπως έχεις αλλάξει την default επιλογή συσκευής μεσα απο το πρόγραμμα που προσπαθεις να ανοίξεις την μουσική σου??
Biogeorge Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πουθενά δεν έχει ήχο, σε καμία λειτουργία, ούτε όταν ανοίγω το pc δεν ακούγεται ξέρεις αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος της έναρξης.
Biogeorge Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Απ΄ότι φαίνεται δεν το γλιτώνω το format
hawkpilot Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μήπως να δοκιμάσεις πρώτα τα διαγνωστικά (αν έχει) του laptop για να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις πρόβλημα hardware?
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πιο απλά ακόμα κατέβασε και πέρνα πάλι τους drivers του ήχου απο το site της sony.
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ηχείου και επέλεξε Συσκευές Αναπαραγωγής. Ποια σου έχει επιλεγμένη σαν συσκευή; Αν σου έχει παραπάνω από μια συσκευή δοκίμασε να επιλέξεις την άλλη. Κάνε και δεξί κλικ στο παράθυρο με τις συσκευές και επέλεξε να εμφανιστούν οι κρυφές και οι απενεργοποιημένες συσκευές.
telis_petsotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δοκίμασε με ένα linux live cd πριν πας σε φορματ τι ακριβως να δει με αυτο; αν δουλευει η καρτα ηχου φανταζομαι...
Biogeorge Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τα έκανα όλα τα παραπάνω που μου είπατε εκτός απο το linux live cd. Δεν άλλαξε κάτι και οι drivers του ήχου που κατέβασα απο τη Sony δεν τους έκανε εγκατάσταση. Έτσι οδηγήθηκα στο format και τώρα είναι οκ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις απλά αναρωτιέμαι τώρα τι μπορεί να έφταιξε. Το μόνο που σκέφτομαι εκτός απο κάποιο ιό μήπως παίζει ρόλο που απενεργοποίησα μερικά προγράμματα του να ξεκινάνε μαζί με τον υπολογιστή; Από τι θυμάμαι ήταν εφαρμογές όπως το adobe, iso και τέτοια, υπάρχει εφαρμογή στην εκκίνηση για τον ήχο και μήπως το έκλεισα;
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τώρα, ότι και να λέμε είναι περιττό. Για ιό, δεν το νομίζω. Εφαρμογή που να τρέχει στην εκκίνηση και που αν την κόψεις δεν θα έχεις ήχο, δεν το πιστεύω ούτε αυτό. Είνια το control panel της κάρτας ήχου αλλά αν το κόψεις απλά δεν θα έχεις τις επιπλέον ρυθμίσεις, ο ήχος θα παίζει κανονικά. Αυτό που σου είχα πει για τις συσκευές ήχου το είδες; Δεν είχε τίποτε άλλο εκεί; Τις εντάσεις των επί μέρους τμημάτων (κυματομορφή, Line out, midi κλπ) το είχες δει μήπως ήταν κλεισμένα; Αυτά είναι ανεξάρτητα από την κεντρική ένταση.
ice25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 τι ακριβως να δει με αυτο; αν δουλευει η καρτα ηχου φανταζομαι... ναι αποκλειουμε πρόβλημα hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.